- Konu Sahibi unattainable
-
Romantik bir evlenme teklifini hepimiz bekleriz sanırım...
Yüzükler alınmış, teklif aşaması bertaraf edilmiş olsa da ; evleneceğiniz kişiye bunun tatlı sitemini edin.. ne var ki bunda :)
Eminim sizi mutlu etmek için, seve seve bu teklifi dile getirecektir... Cevabını bilse de :)
Bu topıkte yazılan en mantıklı en guz<el yorumlardan bırı tşk ederım ..Usttekı bayanında uzulmeısne pek anlam veremedım acıncak halımız mı var nekaydirigubbakcemile2neyse sgaol canım arada ole yapsam ıyı olcak caktırmadan cılve yapar gıbı :teytey:kaydirigubbakcemile2
Kızlar baslıkta da goruldugu gıbı ortada durum ama acayıp bırsey var:)))
Sımdı cıkıyor olsak hanı evlenmeye heveslıyım teklıf beklıyorum dıcemde bız yuzuklerı aldık salı ıstemeye gelıolar pazra sözumuz var ama bu kavuun adam bana hala evlenme teklıfı etmedı!!!!!evet aynen ole ya bu duruma naısl geldnız dıye sormayın valla kendılıgınden gelıstı hıc bırsey anlaamdım bende ne zaman edıcek merak edıorum evlenınce mı acaba-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile[/QUOamn anacım adam senin değil mi boşver delikafadulden
ay ben de ne diyor bu diyorum, arkadaşım ben de evlenme teklifi almadım ama nur topu gibi evliyim yani ne var bunda kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?