• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu adam ne ayak ?

Degisik.bir sey diyecek diyemiyor gibi.
Bide arkadasiniz yarim saatte bir yada hergun bole serap serap naber kiz falan mi yaziyor size

Aman uzak durun diyim. Benim de benzer birsey geldi başıma. En yakın arkadaşımın eşi gece Naber diye mesaj atti ki biz arkadaş gibiydi eşiyle de. HeP grup halinde takılırdik. Sonra arkadaşımla kanlı bıçaklı olduk. Neymiş ben niye cevap vermisim. Verdiğim cevap ta iyiyim sen nasılsın. Sonra uyuyakalmisim zaten. Kocasına Hesap soracagina suçlu ben oldum .ve sonuç 3 yıl oldu konuşmuyoruz. Sen de dikkat et.kimse kocasına toz kondurmuyor. Kocasını ayartmaya çalışan kadın konumuna dusuruyorlar insanı.
Böyle kadınlara bayılıyorum hiçte kızamıyorum onlara bana eksik gibi geliyorlar
Eksikliklerini eşleri tamamlamış eşleri olmazsa gene yarım kalacaklar gibi

Geçmiş olsun.Büyük bir olay atlatmışsınız. Gözleriniz çok güzelmiş. Bence adamda sorun var.Hatta eşinde de.Sen benim arkadaşıma niye yazıyorsun falan demiyor mu?Yine olursa engelleyin bence.

Ay bu ne ya tövbe sapık gibi .
Bu arada arkadaşınızın adı ve profil fotoğrafı göZüküyor kaldırın derim.

Geçmiş olsun.Büyük bir olay atlatmışsınız. Gözleriniz çok güzelmiş. Bence adamda sorun var.Hatta eşinde de.Sen benim arkadaşıma niye yazıyorsun falan demiyor mu?Yine olursa engelleyin bence.
Ben ilk yazdıgında adamı onemlı degıl dıyerek pıstoladım lakin o anlamamış
Ertesı gunse arkadasım kusura bakma kocam yazmıs dedı
Ama bu üç oldu
Ayıp ve tefbıyesızşık
Demek ki mahrem bırsey konusamıcam hep okucak vs
Normal degıl bu
Benım esım telımden arkadasıma yazacak mahvederım onu
Ama o kusura bakma demekle kapattı. Sanırım
Çok tesekkur açederım bu arada

Telefona nefesini veren sapıklar gibi durup durup Serap demiş. Adam sarhoş mudur nedir.
Arkadaşınıza güveniniz tam mı? O da bir garip geldi, bu konuşmaları okuyup da bir şey demiyorsa.
Bu arada geçmiş olsun. Konu anlaşılsın diye fotoğrafları koymuşsunuz ama herkes görebiliyor, sizi tanıyan da çıkabilir.

Telefona nefesini veren sapıklar gibi durup durup Serap demiş. Adam sarhoş mudur nedir.
Arkadaşınıza güveniniz tam mı? O da bir garip geldi, bu konuşmaları okuyup da bir şey demiyorsa.
Bu arada geçmiş olsun. Konu anlaşılsın diye fotoğrafları koymuşsunuz ama herkes görebiliyor, sizi tanıyan da çıkabilir.
Malesef derdımı anlatabılmek için koyfum
Nasıl kaldırılır bılmıyorum

Ay bu ne serap serap serap. Oznur da sorunlu bence. Kocam benim telefonumdan arkadasima mesaj aticak bende "napion kiz" dicem. "Kocam izin vermiyor. Bizde isler koca lafiyla yurur. Bi daha gorusmeyelim" diyin. Omerde gorur nasilsa. Oh mis gibi cozum.

Ne tuhaf mesajlar bunlar
Ben sizin yerinizde olsam coktan oznuru arayip hayirdir kocan neden bana yaziyor derdim
Bide sanki 6 yasindaki cocuk gibi yazmis sacma sapan
Gerizekali midir nedir

Ne tuhaf mesajlar bunlar
Ben sizin yerinizde olsam coktan oznuru arayip hayirdir kocan neden bana yaziyor derdim
Bide sanki 6 yasindaki cocuk gibi yazmis sacma sapan
Gerizekali midir nedir
Canım onuda yaparımda sımdı esıme gostefmeddn yaoarsam olay alevlenebılır
Ilk olarak esıme danışıcam

Tesekkur ederım
Canım ben olayı tam anlayamadım kım yazıyor edıyor
Dırek konusmayalım arkadasım esını adam et dıcem engellıcem
Karısı da normal karşılamış bana garip bi evlilik gibi geldi. En azından "ben eşiyim" dediğinde güzelce haddini bildirseydin. Kadınlayken de mesajları gösterirsin eşin böyle saçma saçma yazıp duruyor bu yüzden engelliyorum seni telefonda desen belki ciddi olduğunu anlar kadın.

Karısı da normal karşılamış bana garip bi evlilik gibi geldi. En azından "ben eşiyim" dediğinde güzelce haddini bildirseydin. Kadınlayken de mesajları gösterirsin eşin böyle saçma saçma yazıp duruyor bu yüzden engelliyorum seni telefonda desen belki ciddi olduğunu anlar kadın.
Esım sınırlı bırı
O yuzden ılk ona gostermek istedım
Sıcagı sıcagına yaparsam ben kendımi tutamam
Arayıp soylıcem ne kadar rahatsn sen gorusmeyelım dıcem ama esıme gostereyjm ki yarın oburgun bu adam bana ulasırsa yanlıs anlasılmamayım

Bence arkadasinizin kadinlik gururunu kirmayin. O zaten kocasinin ne mal oldugunu biliyodur. Bence esine anlat ve bekle o oyle mesaj attiginda da ya esin arasin yada ses kaydi atsin mesaj sesi gelince ben baktim ne var diye. sonrada engelle. Bahenen de kocam rahatsiz oldu. Ama bunu yapabilmek icin ise bir adet sakin bir koca lazim :)

Back
X