• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu adam ne ayak ?

E o zaman duzeltin mesajinizi mesaji koymak zorunda degilsiniz ama yazi ile anlatabilirsiniz ben hala arkadasinizin bilmesi gerektigini dusunuyorum arayip onunla konusmaniz lazim
Canım ılk kocası watsaptan onun hesabından yazdıgında ıyı a
Sinirle hareket etmeyin. Belki arkadaşınızın bir derdi vardır, onu söyleyecektir vs. Gözlerin güzel vs demediyse hepsinin mantıklı bir açıklaması olabilir. Sonra siz kötü olursunuz. Arkadaşınızı arayın sorun. "Eşin bana mesaj atıp duruyor, bir sorun mu var, bilmem gereken bir şey mi var?" diye sorun.
Cabım kıza yazdım ben bunu
Bana kusura bakma bı daha yapmaz tarzında konustu
Sımdı aksamdan berı bu ne lahana tursusu bu ne perhız

Canım ılk kocası watsaptan onun hesabından yazdıgında ıyı a

Cabım kıza yazdım ben bunu
Bana kusura bakma bı daha yapmaz tarzında konustu
Sımdı aksamdan berı bu ne lahana tursusu bu ne perhız
Engelleyin ? Bir daha olursa da esinize anlatin.

Buyrun kızlar bu normal mi

Eklentiler

• CYMERA_20170903_114551.webp
    CYMERA_20170903_114551.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 172
  • CYMERA_20170903_114449.webp
    CYMERA_20170903_114449.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 173
Bos yere evham yapmıyorum yanı
Ben bu adamın oldugundan emın olmadsn burada konu acıp kul hakkına gırecek bı kadın hıc dsgılım

Bu ne ya. Öznur da bir tuhaf kocası zaten sorunlu. Bence ikisiyle de görüşmeyin, çocuk mu bu yapmaz bir daha diyor. Bu olanların açıklamasını yapan yok...
Canım ben bu kadına soruyorum dıyorum teşıme srn mı mesaj attın kocam bıdaha atmaz dıyor
Boyle bırsey var mı ya
Bunu esım gorse benım yuvam yıkılır elın adamıyla ılıskısı var dıye
Ne kadar rahat bı dusunce bu

Öznur'a sorun belki bir yanlış anlama da olabilir..
Edit:mesajları gördüm vazgeçtim adam spam:deli:Engelleyin gitsin..

Soylemeden gecemeyecegim,

Siz 'efendim öznur' demişsiniz, iki mesaj sonra 'Öznur muş' demiş. Heralde adamın ismini söylemenizi falan bekledi, öznur muşmuş gibi ne saçma sapan mesajlar.

Eşim bir daha yazmaz diyen Öznur' un rahatligi da cok garip. Ama bu mesaji eşi de yollamis olabilir söylemeyin diye.

Soylemeden gecemeyecegim,

Siz 'efendim öznur' demişsiniz, iki mesaj sonra 'Öznur muş' demiş. Heralde adamın ismini söylemenizi falan bekledi, öznur muşmuş gibi ne saçma sapan mesajlar.

Eşim bir daha yazmaz diyen Öznur' un rahatligi da cok garip. Ama bu mesaji eşi de yollamis olabilir söylemeyin diye.
Gordun degıl mı o sohbettekı sacmalıgı
Yok bısey
Oznurmus
Hım
Tuhaf tuhaf mesajlar
Koxam bıdaha yapmaz dıye bısey varmı
Hadı esın telını kurcalıyor ne alaka arkadasjna mesaj atıyor
O yetmemıs adam telımıde almıs kndı telınden tacız edıyor

Yerinizde olsam arkadasim dedigim onoznuru arar konuyu ogrenir agzima geleni sayar sonrada rahatsiz ederse savciloga gidecegimi soylerdim baktim devam ediyor esimi o zaman devreye sokardim cunku erkekleerin bu konuda ne yapacagi belli olmaz korkuyorum diyorsunuz madem oyle arkadasiniza hesap sorun zor degil bunu yapmak

Yerinizde olsam arkadasim dedigim onoznuru arar konuyu ogrenir agzima geleni sayar sonrada rahatsiz ederse savciloga gidecegimi soylerdim baktim devam ediyor esimi o zaman devreye sokardim cunku erkekleerin bu konuda ne yapacagi belli olmaz korkuyorum diyorsunuz madem oyle arkadasiniza hesap sorun zor degil bunu yapmak
Canım adam yetmemiş nomu alıp ordan rahatsuz edıyor
Ilk yaptıgındada sordum korksa o zaman korkardı
Yarın pburgun ddvam ederse benım evlılıgım sıkıntıya gırer cunku kadın cok rahat

Yarın pburgun ddvam ederse benım evlılıgım sıkıntıya gırer cunku kadın cok rahat
E anlatin madem esinize kararinizi vermissiniz zaten

Millet sapıttı iyice
Engelleyip iyi yapmışsın.

Aynı durumun benzeri benim başıma da geldi
Watsap grubumuz var velilerin
Yüzyüze de görüştük bikaç kez kalabalık
Ordan bir kadına watsaptan yazayım dedim
Baya da yazıştık
Sonunda ben eşiyim dedi ben dumurrrr
Oyle kötü hissettim ki...
Sonra faceden biri arkadaşlık yollamış kabul etmedim
Sonra yine aynı kişi faceden el sallamış
Bayramda da gece 11 i gece meseengerden iyi bayramlar demiş
Bende iyi bayramlar dedim fakat tanıyamadım
Sonuçta yaşlı amca 40ın üzerinde fotosu var
Ben okuldan x in babası deyince iyice sinirlerim bozuldu.
Hem watsaptan hem faceden bastım engeli
Karısı da çok hanım hanımcık fakat bu durumu sorar onu engellediğimi kadın sorarsa ne diyeceğimi bilmiyorum.

Ne ınsanlar var gerçekten çok sinir bozucu lar...

Gordun degıl mı o sohbettekı sacmalıgı
Yok bısey
Oznurmus
Hım
Tuhaf tuhaf mesajlar
Koxam bıdaha yapmaz dıye bısey varmı
Hadı esın telını kurcalıyor ne alaka arkadasjna mesaj atıyor
O yetmemıs adam telımıde almıs kndı telınden tacız edıyor

Bence kusura bakma diyen Öznur değil eşi yazdı. Eğer Öznur'sa bence onu da engelleyin. Böyle rahatlık sapıklık mı olur. Adam bildiğiniz taciz ediyor.
Bunu en iyi mesajlaşarak değil, Öznur'u arayarak öğrenirsiniz. Son bir kez arayın konuşun. Kusura bakma derse eşim rahatsız oldu sen kusura bakma de bas engeli gitsin ikisine de...

Şöyle iki ihtimal var. Birincisi, belki arkadaşınızın hiçbir şeyden haberi yoktur. Belki de yazan hep kocasıdır.

İkinci ihtimal belki adamın telefonundan yazan arkadaşınızdır. İkinizin arasında bir şey var mı emin olmak istemiştir.

Her halükarda arkadaşınızı arayıp "canım sen eşim bir daha mesaj atmaz dedin ama şimdi de 053X XXX diye bir numaradan mesaj atıyor. Profil fotoğrafı eşinin fotoğrafı. Bu onun numarası mı? Bana neden mesaj atıyor?" deyin.

Ben olsam eşime söylerdim. Ama önce arkadaşı arar, onun dedikleriyle birlikte emin olup öyle söylerdim. Böyle bir şeyi eşiniz yaşasa siz de bilmek istersiniz. O yüzden eşinize anlatmak istemenizi anlıyorum. Ama arkadaşınızla konuşmadan ne oldu ne bitti tam anlayamayacaksınız. Olmadı eşinizin yanında arayın arkadaşınızı.

Canım mesaj atıyor bu sefer telıme baska numaradan
Napıcam ben
Esıme anlatıcam ama kalkıp gıder bısey yspar dıye korkuyorum
Anlatmam ben olsam esime
Ama arkadasima mutlaka soylerim. Sonrasini onlar dusunsun

Bence eşinize söyleyin. Ama adam bana yavşıyor gibi değil de böyle böyle dedi ne garip insanlar falan de . Eğer yavşıyor dersen daha fazla sinirlenip gaza gelir.
Umarım bir daha ulaşamazlar

Back
X