Bu adam ne yapiyor?

Hesap sormayı düşünebilmeniz bile hoş değil. Ayrıca seviyorum öyleyse bu derece kıskanmam sağlıklı diye bi mantık olamaz. Sevgili de olsanız nişanlı da olsanız niye sildin niye ekledin hesabı sorulmaz kimseye
Burdakiler de sor sanırım bi çok kişiyle flortlesiyor dedi yani onların bile aklına böyle birşey olabilme ihtimali geldi

Benim 3 4 aylık bir erkek arkadaşım var erkek arkadaş dediysem flört bile diyemeyiz ama arada birbirimize karşı imalarda bulunuyoruz. Bir kız arkadaşını önceden karşılıklı takipi bırakmışlardı bir hafta önce. dün gece tekrar takip etmişler. Ama öyle herkesi takip etmeyi bırakıp tekrar takip eden biri değildir. Takip ettigi kiz sayisi da 20 22 falan yani bir sürü kız ekleyip çıkartmıyor ona özel gibi geldi. Ona sormayı düşünüyorum bunu nasıl sorsam bilemedim. Çünkü daha ortada birşey yok ama yedeklenmekten hoşlanmıyorum kötü hissettim çok. Ne desem kızlar
Maaşallah kızları eklemekten de kendini alıkoyamıyorsun de. Gülümse.

Ya buradaki arkadaşlar şunu bir anlasın erkekler öyle gerçekten hoşlandığı kızı muallakta bırakmaz. Yani adam belki flört etmeyi seviyor. Ama size gerçekten yoğun hisleri olan adam muallakta bırakmaz. Hele sizde flörtüne karşılık veririseniz direk açılır. Şuan o adama öyle bir soru sormak onun egosunu beslemekten baika bir şeye yaramaz. Bence siz beklemede kalın bir ay falan hala bir atak gelmezse hayatınızdan çıkarın arkadaş olarak kalmasınıistemiyorsanız.

Ya buradaki arkadaşlar şunu bir anlasın erkekler öyle gerçekten hoşlandığı kızı muallakta bırakmaz. Yani adam belki flört etmeyi seviyor. Ama size gerçekten yoğun hisleri olan adam muallakta bırakmaz. Hele sizde flörtüne karşılık veririseniz direk açılır. Şuan o adama öyle bir soru sormak onun egosunu beslemekten baika bir şeye yaramaz. Bence siz beklemede kalın bir ay falan hala bir atak gelmezse hayatınızdan çıkarın arkadaş olarak kalmasınıistemiyorsanız.
Çok haklısın ama sormuş bulundum yalanladı. Ama inanmadım kadın hisseder biliyorsunuz ki o yüzden bitti. Teşekkürler cevap için

Back
X