bu adam ne yapmaya çalışıyor ben yoruldum artık..

4 ay olmuş bosanali bu acele ne için.. Nihayetinde gormussunuz ki adam da beş para etmez çıkmış.Daha çok suistimali ugrarsiniz .
ah bir bilsem derdim neydi ne yapmaya çalıştım. aradığım ilgi sevgiyi bu adamın bana verebileceğiini nasıl düşündüm bilmiyorum ki

Şanslısın canım gerçekten aşık olmadan uzaklaş. Benim eşim de başlarda şiirler etkileyici konuşmalar neler neler yapıyordu. Narsist olduğunu kabul etmiyor benimki. Seninki kabul ediyor çok ilginç sanki narsist oluşundan hoşlanıyor gibi geldi

umarım aşık olduğumu sanıyorumdur umarım bir alışkanlıktır. evet bundan çok keyif alıyor psikopat.

Kim ne derse desin bu hikayede siz yine bildiğinizi okuyacaksınız çünkü aşık olmuş zannediyorsunuz kendinizi.

umarım aşık olduğumu sanıyorumdur umarım bir alışkanlıktır. evet bundan çok keyif alıyor psikopat.
Ayrılırsan bir ay üzülürsün devam edersen ömür boyu. Karşına kimler kimler çıkar yol ver gitsin. Etkilemek için elinden geleni yaptığı için aşık olduğunu sanabilirsin bunların hepsi seni ağına almak için bi oyun..

Kim ne derse desin bu hikayede siz yine bildiğinizi okuyacaksınız çünkü aşık olmuş zannediyorsunuz kendinizi.

hayır öyle değil inan bana surda konuştuklarımız ve yazdıklarımız dahıl kendı dusuncelerimi de aklımda oturtmaya çalışıyorum çok rahatladım

evet düşmüştüm de ama görüyorum ki devam etmek kendıme yapacağım en buyuk haksızlık ve saygısızlık olur ve ben ne bunu hak edıyorum ne de bunun ıcın bosandım kendıme gelip yoluma bakmalıyım sacma sapan duygulara kapılmadan yolumu çizmem gerek

Aldatma yalan vicdan yapmanızı gerektirecek birşey yok. Kestirip atın.
İNAN BANA ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM VE BURDAN BAYA GÜÇ DE ALDIM ÇOĞU ÇOK AĞIR ŞEYLER DE YAZMIS OLSA BİLE BU BENIM İÇİNDİ VE İYİKİ BURAYA BÖYLE BİR BAŞLIK AÇTIM

Boşandıktan sonra böyle dengesiz ,yalacı adamların hayatıma sokmazdım acaip bencilleşirdim kendim ve çocuğum için özgürlüğün tadını çıkarırdım bana yaklaşan erkeğinde yüzüne tükürürdüm gelen ya paran için yada hizmetçi olman için yaklaşır ama sizin aklınız da aşk meşk onların ki farklı çalışıyor sinsilikleri onların derdi yalan dolan ve kadını kandırmak aşk sözleriyle gözünü açın aşk meşk yalaaaaaannnnnnnnnnnnn

ne kadar doğru bir yorum

Bir ilişkiden yeni çıkmışsınız zaten bir nefes alın önünüze öyle bakın. Şimdi boşluktu karmaydı bu dönemde hep yanlış insanları kendinize çeker durursunuz. Ki tarif ettiğiniz erkek te öyle biri, güvenilir değil kaç kızla konuşur durur o herkese mavi boncuk .Yani yeni travmalar istemiyorsanız uzak durun derim.Biraz yavaş biraz sakin gidin bu süreçte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…