• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Adam ne yapmaya çalışıyor ne istiyor?

Dikkatini çekmeye çalışıyor çok yakında kendisi yazar sen bir adım atma.

unutamamış olabilir, vazgeçmeni istemiyor olabilir.
ya da sen unutma diye kendini hatırlatıyor olabilir.
ama bence unutamamış, barışmak istiyormuş gibi.
Ne yapmalıyım siz böyle bir durumda ne yapardınız?cok seviyorum onu defalarca barışmak istedim ama reddetti.adım atmak istiyorum ama tekrar redderse diye korkuyorum :(

Hic birsey yapma bekle

Kenfisi barisnak istiyorsa zaten sana yazar arar...

Özürünü dilemişin tatlım daha yapacağın bisey kalmamış. Bazen insan ağzından çıkanlara hükmedemedigi gibi bazende gereksiz yere kırılganlık yapıyor. Zaman geçsin oda seni seviyorsa uzatmaz bu kırgınlığı

Arkadaşlar iki ay önce erkek arkadaşımla ayrıldık.hersey çok güzel giderken küçük bir tartışma sırasında bi anlık sinirle istemediğim bişey söyledim ve o çok kırıldı.fakat hatamın hemen farkına varıp defalarca özür diledim.unutması için Zaman tanıdım ama o her seferinde unutamıyorum dedi tekrar başlamak istemedi.bende artık pes ettim ve sustum.ama kısa Zaman önce face arkadaş olarak tekrar ekledi.ve whatsapptaki durumunu benim ilişkimiz sırasında söylediğim bi söz yapmış.benim için çekindiği fotoğrafı profil yapmış.ben gerçekten anlamıyorum napmaya çalışıyor.ben bu durumda ne yapmalıyım lütfen bana bi akıl verin bu arada kendisi çok inatçı ve gururlu biri.yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim Hakkı'nızı helal edin...
ne yapmaya calıscak kafanı karıstırıp pesinden surundurmek istiıooo

Back
X