Bu adam(!) ne yapmaya çalışıyor?

serifekaya

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2018
1
0
16
29
Selamlar öncelikle. Arkadaşlar benimkinden 1 buçuk ay oldu ayrıldım bana karşı çok ilgisizleşmişti çünkü. Aynı işyerinde çalışıyoruz maalesef birbirimizi sürekli görüyoruz. Ben bi kaç kez daha bitirmiştim buna benzer problemlerden en son bitirdiğimde itiraz edecek gibi oldu ama etmedi tamam sen nasıl istersen dedi ve kapandı konu. Sonrasında bi kaç kez mesaj attı bende atmaması gerektiğini ve benim yaptığım gibi numaramı silmesi gerektiğini benim kafamı karıştırmasının doğru olmadığını biraz sert bi şekilde anlattım o da özlediğini söyledi bi şekilde kapandı konu. Sosyal medyalarımdan da çıkarmıştım kendisini zaten. Son zamanlar bi kızla yakın olduğunu duydum ama net bişey yok kendisi de bana hala ara ara yazıyor cevap vermiyorum. Çok yakın arkadaşım beni storysinde paylaştı fotoğrafımı ona gelmiş kalp atmış. Bana söyleyeceğini de biliyor. Arkadaşlar bu adam ne istiyor? Unutana kadar canım çıktı hala da unutabilmiş değilim ama alıştım görünce de mal gibi bakıyor öyle ben hiçbişey anlamadım. Hırs mı yapıyor bana karşı bişey hissediyor mu? Bi daha mesaj atar mı o kadar sert yapmama rağmen? Buna benzer yaşayan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim. Seviyorum sizi teşekkür ederim şimdiden cansınız!

Bişey yapmaya falan çalıştığı yok kaçan kovalanır hesabı reddedilmek zoruna gitmiş sen geri dönsen aynı şeyler fazlasıyla devam etcek hiç geri vites yapmadan haytına devam et emin ol başkasınıda sevebilirsin hemde daha fazla birazcık zaman tanı kendine (4 yıl hayatımı mahveden birine hep fırsat verdim onun bnim hayatımla oynamasına izin verdim sanıyordumki başkasını asla sevemem bununla olması lazım derdim ama şimdi çokda sevdiğim biriyle evlendim bide bebeğimiz var )

Canım sana bişey diyeyim mi? O kız sen varken de vardı. O yüzden sana soğuk davranıyordu. Sen bitirmeseydin, o kızda yeri garanti olunca o bitirecekti. Şimdi sana yazılmaya devam ediyorsa kuvvetle muhtemel hala o kızla ilişkisinin bir adı yok. Onun açısından zamansız gitmişsin yani, hiç iyi olmamış onun için.

Kaçan balık büyük olur. Ayrılınca kıymetini bilmiş. Çok büyük bir hatası yoksa(aldatma... filan) bir şans daha verebilirsin. İnsan sevebileceği, güvenebileceği birini kolay kolay bulamıyor.
Yok ben kararımdan eminim diyorsa işini değiştirmen lazım. Birbirinizi sürekli gördüğünüz müddetçe geçmiş peşinizi bırakmaz.

birşeyler hisseden o doğrultuda davranmalı ve uğraşmalı! size göre yeterince çaba göstermiyorsa ve ayrıldıysanız daha neyi sorguluyorsunuz...önünüze bakın derim

Klasik erkek, senden aldığı enerjiyle besleniyor, senin ondan vazgeçemeyeceğini düşündüğü için de arada yokluyor. Sınır çizip, mesajlarına dahi cevap vermemek en güzeli. Güçlü bir duruşunuz olduğunu görsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…