- 11 Eylül 2018
- 1
- 0
- 16
- 29
- Konu Sahibi serifekaya
Selamlar öncelikle. Arkadaşlar benimkinden 1 buçuk ay oldu ayrıldım bana karşı çok ilgisizleşmişti çünkü. Aynı işyerinde çalışıyoruz maalesef birbirimizi sürekli görüyoruz. Ben bi kaç kez daha bitirmiştim buna benzer problemlerden en son bitirdiğimde itiraz edecek gibi oldu ama etmedi tamam sen nasıl istersen dedi ve kapandı konu. Sonrasında bi kaç kez mesaj attı bende atmaması gerektiğini ve benim yaptığım gibi numaramı silmesi gerektiğini benim kafamı karıştırmasının doğru olmadığını biraz sert bi şekilde anlattım o da özlediğini söyledi bi şekilde kapandı konu. Sosyal medyalarımdan da çıkarmıştım kendisini zaten. Son zamanlar bi kızla yakın olduğunu duydum ama net bişey yok kendisi de bana hala ara ara yazıyor cevap vermiyorum. Çok yakın arkadaşım beni storysinde paylaştı fotoğrafımı ona gelmiş kalp atmış. Bana söyleyeceğini de biliyor. Arkadaşlar bu adam ne istiyor? Unutana kadar canım çıktı hala da unutabilmiş değilim ama alıştım görünce de mal gibi bakıyor öyle ben hiçbişey anlamadım. Hırs mı yapıyor bana karşı bişey hissediyor mu? Bi daha mesaj atar mı o kadar sert yapmama rağmen? Buna benzer yaşayan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim. Seviyorum sizi teşekkür ederim şimdiden cansınız!