Bu adam neden gitmiyor

Monoceto

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2010
3.675
6.620
358
35
Merhaba hanımlar...
Öncelikle gerçekten merhametli bir eşim var. Kendine ait tabularini bile sırf ben yorulmayayim diye yıkmış birisi. Oldukça da yardımcı bir eş. Yani genel olarak rahatına düşkünlük durumu yok. Genellestirmeden, olay özelinde yorum yapmanız/öneride bulunmaniz için diyorum bunu.

36 haftalık ikizlere gebeyim. Artık karnımın şişliği, ara ara gidip gelen sancılar beni mahvediyor. Belimin ağrısından sağımdan soluma donemiyorum. Artık en ufak şeyi yapmak bile benim için gerçekten çok güç.

Eşimle de mesele yatak!
Ben ağırlaşmadan önce de hatta hamile değilken bile oturma odasında yatmaya bayılan, bu sebeple hadi yatağa gel diye neredeyse her gece uyarmam gereken adam gitti, yerine, ya senle artık sığmıyorum yatağa sağıma soluma dönmek imkansız bir hal aldı, sen yokken yuvarlana ede bir şekilde yatıyorum, oturma odasında uyusan, dememe rağmen uyku vakti gelmeden yatağa gelen bir adam geldi yerine.

190 boyunda 100 kilo adam. Uyurken elinin ayağinin yeri belli değil. Sığmıyorum yatağa, donemiyorum diyorum ya, şu saatte kafayı yiycem, çıldırcam. Gitmiyor ya. Gitmiyor. Akıl veriyor hala. Dönmek istediğinde uyandır diyor. Ya hu ben bile uyanmadan yuvarlanarak diğer yanıma dönmek istiyorum senle niye ugrasayim gece gece. Bak buralar hep senin diyor ama kocaman sonuçta uyurken sabit duramaz ki.

Başka yerde yatabilsem ben gideceğim. Yer yatagi yaptım şimdi kendime ama yok karnım belim rahat etmiyor. Koltukta da yatamadım :(

Bana gün boyu iş yaptırmayan, yorma kendini diyen her ise kendi kosan adama gece ne oluyor ya :( onun da beli ağrıyor ama işten gelip oturma odasında uzanabiliyor. Devam et işte kalkma yat orada. Offffff offfff şimdi başına gidip bas bas bagirasim var.

Eğer bebekler doğunca giderse oturma odasında yatmaya, canına okuycam onun!!

Bı otele mi gitsem kalsam. Çıldırcam ya. Sinirimden agliycam artık. Zaten uyuyabilmek yeteri kadar zor 😭 derdimi daha nasıl anlatayim ya.

Eşinizin uykusu ahırsa azıcık Korkut’un benım esım 6 aylık hamıleyken yatakları ayırdık daralıyordum bır yerıme vurur dıye kendıde korkuyordu sımdı hafiften ay deyın uyanınca kolunla karnıma vurdun deyın böyle olmaz falan😂 masum bır yalanla uzaklaştırın eşinizi yataktan😀sabahta artık yanımda yatmana ızın vermiyorum bu zman kadar geldık bırsey olsa ne olcak deyın artık gelmez bence dıyorsunuz ya düşkün dıye o zman hıc uğramaz yanınaza🤗

Sinirlerim bozuldu ya. 2 buçuk 3 e geliyordu yattık. Gitmedi, dememe rağmen gitmedi. 4 buçukta donemedigim için uyandım sinirli sinirli. Saat 7 ye geliyor evin her yerini dolandım uyuyamıyorum. Çıldırcam. Bağırıp çağırıp bütün binayı ayağa kaldirasim var o derece sinirliyim. Gidip kaldırsam mi sırtım belim, karnım kasigim mahvoldu artık. 😭😭😭

Çok sevimli bir çift canlandı gözümde :) eşiniz ailesiyle birarada huzur içinde uyuyor demekki.ikizler ve siz.mağdur olan sizsiniz, bir yandan bebekler,diğer yandan eşiniz:) derdiniz kötü gelmedi bence eşinizin sizden uzaklaşmasından daha iyi..hayırlı doğumlar diliyorum

Merhaba hanımlar...
Öncelikle gerçekten merhametli bir eşim var. Kendine ait tabularini bile sırf ben yorulmayayim diye yıkmış birisi. Oldukça da yardımcı bir eş. Yani genel olarak rahatına düşkünlük durumu yok. Genellestirmeden, olay özelinde yorum yapmanız/öneride bulunmaniz için diyorum bunu.

36 haftalık ikizlere gebeyim. Artık karnımın şişliği, ara ara gidip gelen sancılar beni mahvediyor. Belimin ağrısından sağımdan soluma donemiyorum. Artık en ufak şeyi yapmak bile benim için gerçekten çok güç.

Eşimle de mesele yatak!
Ben ağırlaşmadan önce de hatta hamile değilken bile oturma odasında yatmaya bayılan, bu sebeple hadi yatağa gel diye neredeyse her gece uyarmam gereken adam gitti, yerine, ya senle artık sığmıyorum yatağa sağıma soluma dönmek imkansız bir hal aldı, sen yokken yuvarlana ede bir şekilde yatıyorum, oturma odasında uyusan, dememe rağmen uyku vakti gelmeden yatağa gelen bir adam geldi yerine.

190 boyunda 100 kilo adam. Uyurken elinin ayağinin yeri belli değil. Sığmıyorum yatağa, donemiyorum diyorum ya, şu saatte kafayı yiycem, çıldırcam. Gitmiyor ya. Gitmiyor. Akıl veriyor hala. Dönmek istediğinde uyandır diyor. Ya hu ben bile uyanmadan yuvarlanarak diğer yanıma dönmek istiyorum senle niye ugrasayim gece gece. Bak buralar hep senin diyor ama kocaman sonuçta uyurken sabit duramaz ki.

Başka yerde yatabilsem ben gideceğim. Yer yatagi yaptım şimdi kendime ama yok karnım belim rahat etmiyor. Koltukta da yatamadım :KK43:

Bana gün boyu iş yaptırmayan, yorma kendini diyen her ise kendi kosan adama gece ne oluyor ya :KK43: onun da beli ağrıyor ama işten gelip oturma odasında uzanabiliyor. Devam et işte kalkma yat orada. Offffff offfff şimdi başına gidip bas bas bagirasim var.

Eğer bebekler doğunca giderse oturma odasında yatmaya, canına okuycam onun!!

Bı otele mi gitsem kalsam. Çıldırcam ya. Sinirimden agliycam artık. Zaten uyuyabilmek yeteri kadar zor 😭 derdimi daha nasıl anlatayim ya.
Bencede küçük bir yalan söyleyin elinle vurdun ayağınla vurdun gibi gelme yataga zaten doğumada birşey kalmamış

Devamlı uyandır beni döndür diye pes eder bence😃 bi de arkadaşların dediği gibi vurdun filan de
Uyandır git uzağa biraz de
Erkekler gelemiyor sürekli uyandırmaya 😃

Minik, pembe bir yalan işi çözer:) Gece karnıma vurdun de, bak nasıl yataktan kaçıyor 😃
İlişkinizi o kadar güzel betimlemişsiniz ki; gözümde çok sevimli ama arada tatlı tatlı didişen bir çift canlandı 🥰

Aileniz uzakta mı?
Doğuma 2 hafta kalmış orda mı bitirseniz acaba süreyi
Eşiniz fedakarmış ama demek ki o da kanepede uzanmasına rağmen gece yatakta uyumayı tercih ediyor
Benim eşim de beli ağrır yataktan başka yerde yatamaz mesela
Sizin yerinizde olsam şimdiye kadar bi tane yatak sipariş eder salona koyar orda bakardım keyfime
Böyle oflayarak bi yere varılmaz stres yapıp bebeklere zarar
Ama kalmış 2 hafta bence alternatif çözümler bulun

Aileniz uzakta mı?
Doğuma 2 hafta kalmış orda mı bitirseniz acaba süreyi
Eşiniz fedakarmış ama demek ki o da kanepede uzanmasına rağmen gece yatakta uyumayı tercih ediyor
Benim eşim de beli ağrır yataktan başka yerde yatamaz mesela
Sizin yerinizde olsam şimdiye kadar bi tane yatak sipariş eder salona koyar orda bakardım keyfime
Böyle oflayarak bi yere varılmaz stres yapıp bebeklere zarar
Ama kalmış 2 hafta bence alternatif çözümler bulun
Annemle aynı sehirdeyiz bu gece gidip annemlerin yatakta yaticam. Elli kere anlattım hala yatağa geliyor ya. Catladim artık. 😭

Devamlı uyandır beni döndür diye pes eder bence😃 bi de arkadaşların dediği gibi vurdun filan de
Uyandır git uzağa biraz de
Erkekler gelemiyor sürekli uyandırmaya 😃
Ay bunu yapicam. Sürekli uyandırcam. Döndürür musun diye...

İki dakikalık uykumda bile rüyamda alman bilir kisi bir kadın gelmiş inceleme yapıyormuş istesem uyurmusum onla yatakta. Bilirkişi sunumu bu. Sinir kadın.

Uyuyan Adamdan Nefret Uyuyan Adamdan Nefret ya katılıyorum. hamileliğinizin son 2 haftası ve ikizlere gebesiniz, bence içgüdüsel olarak korumak amaçlı uzakta olmak istemiyor. aslında tamamen iyi niyetli, sizde çok hassas bir dönemde olduğunuzdan konuya gergin yaklaşıyorsunuz.
eminim bebişler dünyaya gelip biraz toparlanınca güleceksiniz bu duruma.
bence de eşiniz yatak odasında yer yatağında yatsın.

Sinirlerim bozuldu ya. 2 buçuk 3 e geliyordu yattık. Gitmedi, dememe rağmen gitmedi. 4 buçukta donemedigim için uyandım sinirli sinirli. Saat 7 ye geliyor evin her yerini dolandım uyuyamıyorum. Çıldırcam. Bağırıp çağırıp bütün binayı ayağa kaldirasim var o derece sinirliyim. Gidip kaldırsam mi sırtım belim, karnım kasigim mahvoldu artık. 😭😭😭
Konunuz çok sevimli geldi istemsiz güldüm. Halinize şükredin diye daha beterini soyleyim size. Ben 34 deyim. O halimle oglum ve kocamla yatağa sigmaya calisiyorum. Oglum 3 aydır korku geliştirmiş kendi yatağına dönmedi bir turlu. O kadar deli yatiyorki gece tekme atıyor uyurken sarılmak istiyor diye ona donuyorum mecbur. Gece dalınca tekme ile uyanıp arkamı donuyorum. Birde oglum yorgan battaniye sevmez açıp duruyor ortada olunca malum benim ustum aciliyor. Ben donuyorum hamileliklerimde kan degerlerim düşük cunku. Ama.kendi çocuğum olunca sikayet edemiyorum sineye çekiyorum. Bakis acısi doğal olarak etkilenme ve sinirlenme derecemizi belirliyor. Oda belki gece bisey olur diye yaninizda kalmak istiyor. Dogum yaparsınız vb. Sesiniz duyamam diye endişe ediyor olabilir. Adam 100 kg bile olsa sığılır o yataga konu sahibi. Benim kocamdan zayıf değil ama biz 3 kisi sığıyoruz o yataga aramızda sizinle.2 hafta var. Benim bebek aşağıda olduğu için gece dönmek bile eziyet bana. Guzel tarafına odaklanın.

Korkusu o kadar belli ki buradan 😅
İki çözüm var:
1) Oturma odasındaki koltuğu yatak odasına sokup oraya yatırmak (odanız dar ise zor)
2) Yer yatağına onu yatırmak

Doğum yapınca biraz daha rahat edebilirsiniz gibi geliyor tabi ameliyat sonrası iyileşme sürecinin geçtiğini varsayıyorum.

Hamileliklerimin son iki ayinda oldukça zorlanmış, ağrı çekmiş biri olarak konu sevimli gelmedi bana. Ben de tek uyudum o dönemlerde, eşim ısrarla yatakta uyumak istese tepki gösterirdim sanırım.

Eşiniz aynı oda da uyumak istiyorsa yer yatağı yapın, orada uyusun, sağlıklı uyku uyumamız çok önemli şuan sizin.

Son düzenleme:
Konunuz çok sevimli geldi istemsiz güldüm. Halinize şükredin diye daha beterini soyleyim size. Ben 34 deyim. O halimle oglum ve kocamla yatağa sigmaya calisiyorum. Oglum 3 aydır korku geliştirmiş kendi yatağına dönmedi bir turlu. O kadar deli yatiyorki gece tekme atıyor uyurken sarılmak istiyor diye ona donuyorum mecbur. Gece dalınca tekme ile uyanıp arkamı donuyorum. Birde oglum yorgan battaniye sevmez açıp duruyor ortada olunca malum benim ustum aciliyor. Ben donuyorum hamileliklerimde kan degerlerim düşük cunku. Ama.kendi çocuğum olunca sikayet edemiyorum sineye çekiyorum. Bakis acısi doğal olarak etkilenme ve sinirlenme derecemizi belirliyor. Oda belki gece bisey olur diye yaninizda kalmak istiyor. Dogum yaparsınız vb. Sesiniz duyamam diye endişe ediyor olabilir. Adam 100 kg bile olsa sığılır o yataga konu sahibi. Benim kocamdan zayıf değil ama biz 3 kisi sığıyoruz o yataga aramızda sizinle.2 hafta var. Benim bebek aşağıda olduğu için gece dönmek bile eziyet bana. Guzel tarafına odaklanın.

:( Bilemiyorum... Benim bebekler ikiz ilk oğlumda eşimden hiç gitmesini istememiştim. Ama ikizlerde belim kırılacak gibi. Donemiyorum. İnanın donemiyorum. Kalkıyorum ağlaya ağlaya...

doğuma az kaldığı için yanınızda olmak istiyordur. başka bir açıklaması olamaz. kaç para yahu bir yatak? bir tane daha alın :D

Back
X