Bu adam sapık mı aşık mı

Dişil bir romantizm anlayışı var, şairane yaklaşımlı. Sapık değil bence. Nasıl demeli; ‘ooov garın gördüm orasını burası elleyeyim’ değil ‘ooo kadınım, sarılıp kokusunu içime çekeyim de yatayım’ gibi birisi.
naif.
Ay evet cok romantik baydi beni. ben okuzumdur.

Olmamis, fotograf cekmek yerine dokundugun her seyi ya cerceveletip asmaliydi ya da burasi narcosorod' un dokundugu yer, surasi gozgoze geldigimiz yer , su tokasi, su cayini karistirdigi kaşıķ....diye tum herseyi bir muzede toplamaliydi😀
Ya adam cok bosluktaydi buldumcuk delisi oldu ya da adam iliski bagimlisi. Herseye bu kadar anlam yuklemesi o kadar abarti ki... Liseli asik da degil ustelik. 36 yasindaymis. Bana pek normal gelmedi.

Bilemedim bana biraz show geldi açıkcası
Bi kere erkek arkadasımla değişik bi mekana gitmiştik cok begenmiştik, hadi burda bi sürü fotoğraf cekilelim anı olarak kalsın demişti. Bu tarz bi şey olsa anlayacagımda. Sandalye fincan felan tuhaf geldi.
Yüzme hocasıymışta etrafından bayağı ilgi görüyodur buldumcuk olacagınıda düşünmüyorum. Ben olsam zamana bırakır ve acık acık rahatsız olduğumu söylerdim.

takıntılı mı nedir?
sandalye fotosu romantiklikmiymiş? gösterince sormadın mı ne alaka diye?
sapık değil de normal de değil gibi..

Ay evet cok romantik baydi beni. ben okuzumdur.
Estağfurullah, ama eğer önem veriyorsanız duvardan duvara vurmalı tutkulu bir ilişki olmaz ondan, gece sonunda ağlayarak sarsılabilir :uykucu: baymasın?
ama gadınım olacahsın diyen kıl yumaklarından bin kere milyon kere iyi

Bisey diyim mi bu sandalye fotosu cekme olayi benim de aklima gelmisti
Bende sık sık sevdiğimi hayran olduğumu söylerim falan
Ama sadece cok seviyorum sapik degilim

Gerci biz tanisali 2 hafta degil bayagi zaman oldu.
Sorun 2 haftada tutkulu asigi oynayip abartmasi bence de
Bir gun sogumasi da ayni hizda olabilir

Anı olsun diye çekmiştir. Merak etme yakında zaten ilgisi azalır.. Ben de okuyunca aklma geldi 17 yaşındayken biraz hoşlandığım birinin aldığı kalemtraşı saklamıştım..

Kız merhaba
Bundan birkaç ay önce yüzme hocama aşık oldum. Ben 27 o 36 yaşında. İlk adımı ben attım buluştuk gezdik dolaştık. Haftasonu da bana yemeğe geldi. Her şey iyi hoştu. Sonra bazı detaylar vermeye başladı. İş ilginçleşti.

Mesela Kahve içtiğim bardağının fotosu, benim fotoğraflarım, oturduğumuz kafenin sandalyemin fotosu var telefonunda. Bunları o söyledi. Kolunda saç tokam var. Sürekli beni izlerken yakalıyorum bir de. Bıraksam saatlerce izler. Tüm arkadaşlarına aramızda geçenleri anlatıp akıl danışmış. Daha 2 haftadır aramızda bu tip bir flört var. Sürekli arayıp mesaj atmalarını fotoğraf beğenmelerini söylemiyorum bile. ben çoğuna cevap vermiyorum. Aslında çok iyi biri. Herkes tarafından tanınan ve sevilen bi adam. Hatta baya da popüler biri kulupte. Bana da inanılmaz iyi davranıyor. Çok düşünceli. Ama durum bu işte. Bu tavırlar beni düşündürdü. Uzaklaşmak istiyorum biraz. Ama bu kadar bağlanmışken ne diyebilirim. Bana sürekli çok mutlu olduğunu vs söyleyip duruyor. Ben de hoşlanıyorum ama ne yapacağım bi akıl verin nolur.
Uzman değilim ama takıntı gibi geldi. Ben hep.kaçtım. hiç işim olmaz.

Seni etkilemek içindir onlar...her erkek basta boyle super ilgi aşık havaları.sonra azalır gider merak etme..

Abartı hareketler.. Abartı olan şeylerde ya samimiyet yoktur ya da tarzı bufıt herşeyi dibine kadar yaşar ama uzun soluklu olmaz filmde gibi çok aşık çok mutlu.. Yorucu ve gereksiz geldi bana

Yaptıkları bana da çok saçma geldi, şahsen ben de tırsardım iki haftalık ilişkideki bu abartılı romantizmden. Hani birkaç aylık ilişkide normal diyebilirim de sanki yıllardır size platonik aşıkmış da bir anda kavuşunca sevinçten delirmiş gibi... Tuhaf hareketler bunlar.

Kız merhaba
Bundan birkaç ay önce yüzme hocama aşık oldum. Ben 27 o 36 yaşında. İlk adımı ben attım buluştuk gezdik dolaştık. Haftasonu da bana yemeğe geldi. Her şey iyi hoştu. Sonra bazı detaylar vermeye başladı. İş ilginçleşti.

Mesela Kahve içtiğim bardağının fotosu, benim fotoğraflarım, oturduğumuz kafenin sandalyemin fotosu var telefonunda. Bunları o söyledi. Kolunda saç tokam var. Sürekli beni izlerken yakalıyorum bir de. Bıraksam saatlerce izler. Tüm arkadaşlarına aramızda geçenleri anlatıp akıl danışmış. Daha 2 haftadır aramızda bu tip bir flört var. Sürekli arayıp mesaj atmalarını fotoğraf beğenmelerini söylemiyorum bile. ben çoğuna cevap vermiyorum. Aslında çok iyi biri. Herkes tarafından tanınan ve sevilen bi adam. Hatta baya da popüler biri kulupte. Bana da inanılmaz iyi davranıyor. Çok düşünceli. Ama durum bu işte. Bu tavırlar beni düşündürdü. Uzaklaşmak istiyorum biraz. Ama bu kadar bağlanmışken ne diyebilirim. Bana sürekli çok mutlu olduğunu vs söyleyip duruyor. Ben de hoşlanıyorum ama ne yapacağım bi akıl verin nolur.
Takıntılı bence hastalık ya sandalye fotosu nedir

Yaptıkları bana da çok saçma geldi, şahsen ben de tırsardım iki haftalık ilişkideki bu abartılı romantizmden. Hani birkaç aylık ilişkide normal diyebilirim de sanki yıllardır size platonik aşıkmış da bir anda kavuşunca sevinçten delirmiş gibi... Tuhaf hareketler bunlar.
Evet tuhaf. Bugün söyliycem. Valla hiiç heves kalmadı bende. Direkt ortadan kaybolmayı bile düşünüyorum :)

Back
X