- Konu Sahibi gazetecimeray
Sevgili hanımlar, akşam akşam keyfim kaçtı bir de bizim kızlara danışayım dedim. Bir internet haber portalında yetkili mevkideyim. Yani ofisten, işlerden, maddi konulardan ben sorumluyum. Kurumumuz bir çoğunuz tarafından biliniyordur burda söylemek olur mu bilmiyorum ama "semerkant"ın bir kurumuyuz. yeni ofisimizde reklam işleriyle ilgilenen ve benim üsümdeki yetkili kişilerle alakası olmayan internet haber sitemizde söz sahibi olmayan ve 2 gün önce işe girmiş olan bir kişi var. beni nişanlım alıp bırakıyor çünkü sabah 3 akşam 3 vesait yapmam gerekiyor yoksa... malum o kadar yol parası da düğün yapacak bir insan için külfet. neyse nişanlım bugünde geldi ama 1 saat kadar erken benimde işim bitmişti mutfakta çay içtik. bu adam gidip benim altımda çalışan bir elemanıma "onlar orada yalnız başlarına ne yapıyorlar, uygun değil, burası öyle herkesin elini kolunu sallayarak girebileceği bir yer değil" demiş elemanımda gayet normal merve hanım buradan sorumlu kişi ve misafiri gelmiş üstelik nişanlısı demiş. geldi bana da haber verdi, bilginiz olsun dedi. çıldırdım! tabi o saatte çıkmıştı ve bende benim üstümdeki yetkili kişilere durumu anlattım onlar orada ne yapıyorlar ne demek ben iş ortamında adabı bilmeyecek olsam buranın sorumluluğunu bana niye verdiler napıyım ben bu adama dedi, onlar siz canınızı sıkmayın ama daha dikkatli olun onun ağzına laf vermeyin biz yarın kendisine gerekli uyarıyı yapıcaz dediler ama işte içim rahat etmiyor ki.
ne cüretle benim namusuma dokunan bir cümle kurabiliyor ve üstelik arkamdan bu şekilde hadsiz konuşabiliyor. o kişiye yarın bizim ofisimizde misafir olduğunu misafir olduğu için kalbini kırmak istemediğimi ama bir daha asla elemanlarıma benim hakkımda haddini aşan cümle kurmaması gerektiğini üstelik nişanlımın polis olduğunu polislerinde ahlak ve namus koruduğunu içinin rahat olmasını ahlak dışı bir hareket yapmadığımı söyleyeceğim ama öyle bir konuşma yapmak istiyorum ki dediğinden utansın pişman olsun yardım edin
ne cüretle benim namusuma dokunan bir cümle kurabiliyor ve üstelik arkamdan bu şekilde hadsiz konuşabiliyor. o kişiye yarın bizim ofisimizde misafir olduğunu misafir olduğu için kalbini kırmak istemediğimi ama bir daha asla elemanlarıma benim hakkımda haddini aşan cümle kurmaması gerektiğini üstelik nişanlımın polis olduğunu polislerinde ahlak ve namus koruduğunu içinin rahat olmasını ahlak dışı bir hareket yapmadığımı söyleyeceğim ama öyle bir konuşma yapmak istiyorum ki dediğinden utansın pişman olsun yardım edin