• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu adama lafından dolayı utandırmalıyım

Kişi kendinden bilir işi derler ya, kendisi o durumda olsa demek ki o bu dediği şeyi yapacak. Ahlak bekçisi olmaya çalışarak ne kadar ahlaksızca hareket ettiklerini bir bilseler keşke. Terbiyesiz adam, ne yapsanız ne deseniz haklısınız.

Konuyu hemen dine getirmeseniz olmaz zaten arkadaşın derdi çalıştığı yer değil ordaki bir kişinin yapmış olduğu davranış her dindar yobaz olmuyor sizin bu düşünceniz de yobazlık oluyor.Bir kişi yüzünden bütün dindarları suçluyamazsınız orası dini bir yayın organı orda diğer çalışanlarda konu sahibini haklı bulmuş zaten demekki her dindar aynı görüşte olmayabiliyor.Arkadaş yarın nasıl cevap versem diye soru soruyor siz hemen din düşmanlığına çeviriyorsun ayıp yani...........

önce gidin dindarla dinciler din simsarları arasındaki farkı öğrenin sonra ahkam kesin elin yobazını savunmak size mi kalmış? sen de öylesin ki zoruna gitti herhalde.. gerçek dindar gerçek müslüman gıybet yapmaz bunu yapan din bezirganıdır onlara karşı çıkmak da dine düşman olmak değildir kim dindar dedi bir arkadaş da açıklamış?

sizin gibiler yüzünden bugün rahatça dinimizi hayatımızı yaşayamıyoruz bilmem farkında mısın pek dindar hanımefendi?

Dindar dememiş dinci demiş, arasındaki farkı öğrenin bence siz. Din düşmanı mı oldum yani ben ?? Elhamdülillah beyni bacağının arasına sıkışmış fikri zikri sevişmekte olan dincilerden ayırıyorum kendimi kusura bakmayın. Müslümanlar, gıybet iftira yalan üçkağıt hep onlarda.

Hepsinde değil tabi ki, ama bu tarz bi dar görüşlülüğün yaşandığı başka bir yayın kurumu yoktur. Din alimleri, namus bekçileri dolduruyor oraları. İşe alım olurken insan ayrımı yaptıklarından dindar görünen ama aslında dinci olan çok insan oralardan ekmek yiyor. Anlatabildim mi?

konu bana nedense samimi gelmedi arkadaşım boşver takma kafanı:34:

ben senin karalama yapmaya calistigini dusunuyorum yoksa insan calistigi yerin ismini nasil yanlis yazar?

Arkadaşım herkez seni haklı bulmuş falan ama.. Ben bir işyerinde nişanlı ile erkek arkadaş ile oturup saatlerce çay içilip sohbet edilmesinide doğru bulmuyorum açıkcası, en nihayetinde orası bir işyeri bir kurum..Bilemiyorum yani.. Tabi sorun o kişinin amir konumunda olmayıp uyarması yada laf etmesi olabilir tabi...

Back
X