Bu adama ne demeli?

Biriktirme huyu biraz tuhaf duygu.
Maalesef bende muzdurabim ,bende atamiyorum.
Evet doğru bizimde hayattimiz dar gecti .
Annem hep ellerin eskisini getirirdi kullanmak zorunda kalirdik .
Benim en çok zorlandiğim gercek yeniden değerlendilebilecek eşyalari atamamak.
Mesela ahşaptan bir sepam var ,demoda olmuş ,hatta onu ben çöpten aldim getirdim:kızgın:,hiç sevmiyorum artik düzenime uymuyor fakat atamiyorum .
Ya ben onu boyarim yenilerim Shabby chic yaparim diye hem kendimi hem eşimi kandiriyorum.
Birde dişariya cikartilan mobilya çöplerine hep bakarim aca işimi yarayacaklar varmi diye.
Benim ailemde benden şikayetci fakat başda mutluluk veriyor sonrada üstüme yük oluyor ama bir türlü atammiyorum.
Çam kavonozlari çok severim ,iki kolim var.
Kiyafet atmasini sevmiyorum ,en son kesip temizlikte kullaniyorum .
Benim çok var biriktirdiğim ,offf gercekten bir ata bilsem

Sixz kendinizi daha iyi biliyorsunuzdur değerlendiriyorsanız güzel tabi kavanoz ları kıyacak yer buluyorsanız bişey diyemem bizim ev de küçük darlanıyor um her yerden bişey çıkınca
Eski kıyafetleri bende bez olarak kullanırım ondan sıkıntı yok🙂
Bu bambaşka bişey 🤦🏻

Allah yardımcın olsun 🤷🏼‍♀️

Çok teşekkür ederim
Bugün mesela anneme gittik kızıma bebek almış annem kızım da hep kırar saolsun annem laf arasında demiş kırarsan baban bantlar nasolsa atmaz gibi eşim dönüşte annen de laf vurdu bişey diyecektm ama neyse diyor napym atayyımmı diyor 🤦🏻
Değişik ya güler misin ağlar mısın

Ya eski bi ev sahibimiz vardı.emekli ögretmen aynı zamanda müteahhit.oturdugumuz bina komple onundu.ve bir kaç binası daha vardı.ama çöp toplar biriktirir biriktirir satardı.kartoncuya kagıtcıya.üzerinizden ırak olsun.adamda dehset sinir ve argo kelimede vardı.eşini öldürdü..hapse girdi.şuandada şizofren raporu almış hastanede yatıyomus.bunu sizi korkutmak amaçlı yazmadım çözümş tedavisi illakş vardır gitmek istermi bunuda bilmem ama bence hiç karışmayın.bırakın nası mutluysa öyle yaşasın.bunu sırf üzerime yürüyor dediniz diye yazıyorum.inatlaşmayın lütfen 🙏🏼

Ya eski bi ev sahibimiz vardı.emekli ögretmen aynı zamanda müteahhit.oturdugumuz bina komple onundu.ve bir kaç binası daha vardı.ama çöp toplar biriktirir biriktirir satardı.kartoncuya kagıtcıya.üzerinizden ırak olsun.adamda dehset sinir ve argo kelimede vardı.eşini öldürdü..hapse girdi.şuandada şizofren raporu almış hastanede yatıyomus.bunu sizi korkutmak amaçlı yazmadım çözümş tedavisi illakş vardır gitmek istermi bunuda bilmem ama bence hiç karışmayın.bırakın nası mutluysa öyle yaşasın.bunu sırf üzerime yürüyor dediniz diye yazıyorum.inatlaşmayın lütfen 🙏🏼

Çok teşekkür ediyorum gözü döndü o an zaten ciddi ciddi benden habersiz atarsan kafanı kırarım dedi ya 🤦🏻 normalde sakin de Bi tip aman yapmaz da diyemiyorum artık kimseye
Ara ara bu kadar kendimi yıpratma dan söyleyeceğim bilmiyorum belki kalbi yumuşar bizi huzursuz ettiğini anlar
Ama kendimi çok yıpratmayı düşünmüyorum
Bişey yapmasına gerek yok çünkü fiziksel ben ruhen kötü oluyorum boğazımda bir yumruk var gibi yutkunamıyor afakanlar basıyor derler ya öyle fena oluyorum evet canıma yazık

Huzurunuzu kaçırmayın, bırakın biriktirsin. Hatta çar çöp çıktıkça verin onlarıda istiflesin. Ne diyeyim...

Çok teşekkür ediyorum gözü döndü o an zaten ciddi ciddi benden habersiz atarsan kafanı kırarım dedi ya 🤦🏻 normalde sakin de Bi tip aman yapmaz da diyemiyorum artık kimseye
Ara ara bu kadar kendimi yıpratma dan söyleyeceğim bilmiyorum belki kalbi yumuşar bizi huzursuz ettiğini anlar
Ama kendimi çok yıpratmayı düşünmüyorum
Bişey yapmasına gerek yok çünkü fiziksel ben ruhen kötü oluyorum boğazımda bir yumruk var gibi yutkunamıyor afakanlar basıyor derler ya öyle fena oluyorum evet canıma yazık
Aynen verin gitsin hiç bulaşmayın.bu bi hastalık cünkü..

Back
X