Adam tam bir karaktersizmiş kurtuldun şükret bence.Slm arkadaslar..4,5 yildir bi narsistle birlikteydim defalarca kustuk baristik bir sekilde beni ikna etti o kdr guzel rol yapiyorduki nasil olsa iliskimiz ciddi diye hep inanip geri donuyordum salakmism..15 gun once telefonuna ekrana dusen mesaji yakaladim meger 2 aydir aldatiyormus ..itiraf etti neye ugradigimi sasirdim ,kizi arayip herseyi anlatacagimi soyleyince dellendi ..o anda beni istemedigini olmyacagini soyleyip bide benim iliskinin bittigini soylememe firsat vermeden ustune beni suclu cikararak ayrildi ..dun aksam bi mekanda yeni sevgilisi ve sevgilisinin arkadaslari ile eglenirken gordum.dayanamadim mekandan ayrildim.geri donup rezil olacagimi bile bile saldirmak geldi suratina tukurmek geldi..ciktigi kiz inanilmaz basit tam bi para avcisi stili .benimki buna birdedogumgunu yapmis suprizler jestler yapmis .memlekette herkes beni tanir diye hic bir mekana girmeyen adam benle gorunmeyen adam ,kiza dogumgunu jestleri yapmis gozume soka soka .kizda paraci bi tip olmali ki twitine “bu dogumgunumdede hediye telefon gelmedi” gbi basit seyler yazmis .inanilir gbi degil emek veren degil .kotu olan yaranirmis bunu anladim.asgari ucret almama ragmen yapmadigim supriz hediye kalmamisti ona .bana yapmadigi herseyi su an iki gunluk kizla yasiyor cok zoruma gidiyor ..arkadaslar gordugum yerde bu adama saldirayim mi gercekten hazmedemiyroum yerimde duramiyorum siz olsaniz ne yapardiniz .herseyi gozumun onunde yasiyorlar .benim ona neden yaptin dememe firsat vermeden silip engelledi ve ustune beni suclu cikardi .
Bende oyle dusunuyorum sanirim asik olmus benide kullanmisAdam belli ki o kadına aşık olmuş. Bu saatten sonra ne yaparsanız sizi daha çok üzer bence.
Kendine denk olanı bulmuş bırak birbirlerini parçalarlar yakında duyarsınSlm arkadaslar..4,5 yildir bi narsistle birlikteydim defalarca kustuk baristik bir sekilde beni ikna etti o kdr guzel rol yapiyorduki nasil olsa iliskimiz ciddi diye hep inanip geri donuyordum salakmism..15 gun once telefonuna ekrana dusen mesaji yakaladim meger 2 aydir aldatiyormus ..itiraf etti neye ugradigimi sasirdim ,kizi arayip herseyi anlatacagimi soyleyince dellendi ..o anda beni istemedigini olmyacagini soyleyip bide benim iliskinin bittigini soylememe firsat vermeden ustune beni suclu cikararak ayrildi ..dun aksam bi mekanda yeni sevgilisi ve sevgilisinin arkadaslari ile eglenirken gordum.dayanamadim mekandan ayrildim.geri donup rezil olacagimi bile bile saldirmak geldi suratina tukurmek geldi..ciktigi kiz inanilmaz basit tam bi para avcisi stili .benimki buna birdedogumgunu yapmis suprizler jestler yapmis .memlekette herkes beni tanir diye hic bir mekana girmeyen adam benle gorunmeyen adam ,su an coj rahat ulu orta yasiyor ..kizda paraci bi tip olmali ki twitine “bu dogumgunumdede hediye telefon gelmedi” gbi basit seyler yazmis .inanilir gbi degil emek veren degil .kotu olan yaranirmis bunu anladim.asgari ucret almama ragmen yapmadigim supriz hediye kalmamisti ona .bana yapmadigi herseyi su an iki gunluk kizla yasiyor cok zoruma gidiyor ..arkadaslar gordugum yerde bu adama saldirayim mi gercekten hazmedemiyroum yerimde duramiyorum siz olsaniz ne yapardiniz .herseyi gozumun onunde yasiyorlar .benim ona neden yaptin dememe firsat vermeden silip engelledi ve ustune beni suclu cikardi .
Hic bulaşma kurtulduguna şükret. Edepsizler zor elbet ama unutmaya çalışSlm arkadaslar..4,5 yildir bi narsistle birlikteydim defalarca kustuk baristik bir sekilde beni ikna etti o kdr guzel rol yapiyorduki nasil olsa iliskimiz ciddi diye hep inanip geri donuyordum salakmism..15 gun once telefonuna ekrana dusen mesaji yakaladim meger 2 aydir aldatiyormus ..itiraf etti neye ugradigimi sasirdim ,kizi arayip herseyi anlatacagimi soyleyince dellendi ..o anda beni istemedigini olmyacagini soyleyip bide benim iliskinin bittigini soylememe firsat vermeden ustune beni suclu cikararak ayrildi ..dun aksam bi mekanda yeni sevgilisi ve sevgilisinin arkadaslari ile eglenirken gordum.dayanamadim mekandan ayrildim.geri donup rezil olacagimi bile bile saldirmak geldi suratina tukurmek geldi..ciktigi kiz inanilmaz basit tam bi para avcisi stili .benimki buna birdedogumgunu yapmis suprizler jestler yapmis .memlekette herkes beni tanir diye hic bir mekana girmeyen adam benle gorunmeyen adam ,su an cok rahat ulu orta yasiyor ..kizda paraci bi tip olmali ki twitine “bu dogumgunumdede hediye telefon gelmedi” gbi basit seyler yazmis .inanilir gbi degil emek veren degil .kotu olan yaranirmis bunu anladim.bana yapmadigi herseyi su an iki gunluk kizla yasiyor cok zoruma gidiyor ..arkadaslar gordugum yerde bu adama saldirayim mi gercekten hazmedemiyroum yerimde duramiyorum siz olsaniz ne yapardiniz .herseyi gozumun onunde yasiyorlar .benim ona neden yaptin dememe firsat vermeden silip engelledi ve ustune beni suclu cikardi .
Insallahhhh dedigin olur insallh gercekten maddi manevi herseyimi tuketti posami cikardiKendine denk olanı bulmuş bırak birbirlerini parçalarlar yakında duyarsınsabır lazım biliyorum ama lütfen tut kendini yazma,arama,iletisime geçme. Düşürme kendini. Bir süre sonra soguyup unutacaksın inan bana
Yokmuş gibi davranıp,kurtulduğunuza şükür edeceksiniz.Slm arkadaslar..4,5 yildir bi narsistle birlikteydim defalarca kustuk baristik bir sekilde beni ikna etti o kdr guzel rol yapiyorduki nasil olsa iliskimiz ciddi diye hep inanip geri donuyordum salakmism..15 gun once telefonuna ekrana dusen mesaji yakaladim meger 2 aydir aldatiyormus ..itiraf etti neye ugradigimi sasirdim ,kizi arayip herseyi anlatacagimi soyleyince dellendi ..o anda beni istemedigini olmyacagini soyleyip bide benim iliskinin bittigini soylememe firsat vermeden ustune beni suclu cikararak ayrildi ..dun aksam bi mekanda yeni sevgilisi ve sevgilisinin arkadaslari ile eglenirken gordum.dayanamadim mekandan ayrildim.geri donup rezil olacagimi bile bile saldirmak geldi suratina tukurmek geldi..ciktigi kiz inanilmaz basit tam bi para avcisi stili .benimki buna birdedogumgunu yapmis suprizler jestler yapmis .memlekette herkes beni tanir diye hic bir mekana girmeyen adam benle gorunmeyen adam ,su an cok rahat ulu orta yasiyor ..kizda paraci bi tip olmali ki twitine “bu dogumgunumdede hediye telefon gelmedi” gbi basit seyler yazmis .inanilir gbi degil emek veren degil .kotu olan yaranirmis bunu anladim.bana yapmadigi herseyi su an iki gunluk kizla yasiyor cok zoruma gidiyor ..arkadaslar gordugum yerde bu adama saldirayim mi gercekten hazmedemiyroum yerimde duramiyorum siz olsaniz ne yapardiniz .herseyi gozumun onunde yasiyorlar .benim ona neden yaptin dememe firsat vermeden silip engelledi ve ustune beni suclu cikardi .
Kesinlikle taniyamamosim cok haklisiniz dengini bulmusAdam tam bir varoş.sen emek verir egitirsin adam oldugunu zanneder.sonra gozu disari kayar.iste bu yuzden kimseye guzellik yapmicaksin hediye almicaksin egitmiceksin.giden 4 yilin oldu ama.tecrube sana.onu gormezden gelmek yok saymak en buyuk ceza olur.
Boşver kendi pisliklerinde boğulsunlar. Sana yapan ona da yapar merak etme.Bende oyle dusunuyorum sanirim asik olmus benide kullanmis
Uzak dur hayatına bak benceSlm arkadaslar..4,5 yildir bi narsistle birlikteymisim defalarca kustuk baristik bir sekilde beni ikna etti o kdr guzel rol yapiyorduki nasil olsa iliskimiz ciddi diye hep inanip geri donuyordum salakmism..15 gun once telefonuna ekrana dusen mesaji yakaladim meger 2 aydir aldatiyormus ..itiraf etti neye ugradigimi sasirdim ,kizi arayip herseyi anlatacagimi soyleyince dellendi ..o anda beni istemedigini olmyacagini soyleyip bide benim iliskinin bittigini soylememe firsat vermeden ustune beni suclu cikararak ayrildi ..dun aksam bi mekanda yeni sevgilisi ve sevgilisinin arkadaslari ile eglenirken gordum.dayanamadim mekandan ayrildim.geri donup rezil olacagimi bile bile saldirmak geldi suratina tukurmek geldi..ciktigi kiz inanilmaz basit tam bi para avcisi stili .benimki buna birdedogumgunu yapmis suprizler jestler yapmis .memlekette herkes beni tanir diye hic bir mekana girmeyen adam benle gorunmeyen adam ,su an cok rahat ulu orta yasiyor ..kizda paraci bi tip olmali ki twitine “bu dogumgunumdede hediye telefon gelmedi” gbi basit seyler yazmis .inanilir gbi degil emek veren degil .kotu olan yaranirmis bunu anladim.bana yapmadigi herseyi su an iki gunluk kizla yasiyor cok zoruma gidiyor ..arkadaslar gordugum yerde bu adama saldirayim mi gercekten hazmedemiyroum yerimde duramiyorum siz olsaniz ne yapardiniz .herseyi gozumun onunde yasiyorlar .benim ona neden yaptin dememe firsat vermeden silip engelledi ve ustune beni suclu cikardi .
Böyle adamlar aşık falan olmaz. Hayatlarında hiç değer gormedikleri için,buna alıştıkları için eninde sonunda yine deger vermeyen kadına koşarlar. Değer veren de batar. Değil sevdiginden,sadece o huzursuzluk,sevilmeme hali hoşuna gidiyor.Bir süre sonra yaptığının farkina varıyorlar ama çook geç oluyorBende oyle dusunuyorum sanirim asik olmus benide kullanmis
Insallh insallahhhhhBoşver kendi pisliklerinde boğulsunlar. Sana yapan ona da yapar merak etme.
Cok haklisnnnnn yaBöyle adamlar aşık falan olmaz. Hayatlarında hiç değer gormedikleri için,buna alıştıkları için eninde sonunda yine deger vermeyen kadına koşarlar. Değer veren de batar. Değil sevdiginden,sadece o huzursuzluk,sevilmeme hali hoşuna gidiyor.Bir süre sonra yaptığının farkina varıyorlar ama çook geç oluyor
Sen merak etme kimsenin hakkı kimsede kalmaz. Bir gün mumla arayacak seni. O kıymet veren kadını özleyecek etrafta kimsenin kimseyi takmadığını gördükce yasadikça.. O gün sen çoktan başka yerde mutlu olacaksın inşallahInsallahhhh dedigin olur insallh gercekten maddi manevi herseyimi tuketti posami cikardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?