Bu adamdan nasıl kurtulacağım?

zezella

ay bak tahsin geliyorlar soldan soldan.
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2014
2.905
7.949
158
Geçen ay bir arkadaşımın evinde bir adamla tanıştım. Kendisi arkadaşımın akrabası. Arap ama senede birkaç kere Türkiyeye geliyor, anne tarafı türk çünkü. Dubai de yaşıyor, orada iş adamı ve maddi durumu çok iyi. Ayrıca çok yakışıklı bir adam. Orada tanıştık ve benimle baya ilgilendi.

Ertesi gün arkadaşımla haber gönderdi, yemeğe çıkmak istedi. Ben her ne kadar adamdan etkilensem de hayatımda kimseyi istemediğim için reddedecektim ama arkadaşlarım hatta arkadaşlarımın anneleri bile çok ısrar etti bi git görüş diye.

Görüştüm ve adamdan baya etkilendim ama yaşam tarzı bana çok uzak, çok gösterişli, şatafatlı vs. Açıkçası ben rahat bir insanım. Salaş mekanlardan hoşlanırım mesela ama adam tam tersi.

Sonradan nüfuzlu bir tanıdığım araştırdı ve adamın esrar, alkol kullanan biri olduğunu söyledi. Ben alkole bile mesafeli biri olarak esrar kullanan birini kesinlikle istemedim. Adama yaşam tarzlarımız uymuyor dedim falan.

Ama adam kesinlikle peşimi bırakmıyor. Asla kabalık yapmıyor, çok nazik biri ama benden vazgeçmiyor. Normalde sert biriyim bu konularda ama terslersem iyice hırslanır diye korkuyorum.

Bu adamı kendimden nasıl soğutabilirim?

Geçen ay bir arkadaşımın evinde bir adamla tanıştım. Kendisi arkadaşımın akrabası. Arap ama senede birkaç kere Türkiyeye geliyor, anne tarafı türk çünkü. Dubai de yaşıyor, orada iş adamı ve maddi durumu çok iyi. Ayrıca çok yakışıklı bir adam. Orada tanıştık ve benimle baya ilgilendi.

Ertesi gün arkadaşımla haber gönderdi, yemeğe çıkmak istedi. Ben her ne kadar adamdan etkilensem de hayatımda kimseyi istemediğim için reddedecektim ama arkadaşlarım hatta arkadaşlarımın anneleri bile çok ısrar etti bi git görüş diye.

Görüştüm ve adamdan baya etkilendim ama yaşam tarzı bana çok uzak, çok gösterişli, şatafatlı vs. Açıkçası ben rahat bir insanım. Salaş mekanlardan hoşlanırım mesela ama adam tam tersi.

Sonradan nüfuzlu bir tanıdığım araştırdı ve adamın esrar, alkol kullanan biri olduğunu söyledi. Ben alkole bile mesafeli biri olarak esrar kullanan birini kesinlikle istemedim. Adama yaşam tarzlarımız uymuyor dedim falan.

Ama adam kesinlikle peşimi bırakmıyor. Asla kabalık yapmıyor, çok nazik biri ama benden vazgeçmiyor. Normalde sert biriyim bu konularda ama terslersem iyice hırslanır diye korkuyorum.

Hic sogutmaya kasmazdim. Ararsa acma engelle. Kibarca reddetmek diye bisey yok.

Arkadaslarinla mesaj gonder
Isinamadim falan diye
Telefonla ulasirsa fazla cevap verme
Boyle boyle ilgisiz birak
Yok eger cok rahatsiz ederse
Artik allah ne werdiyse saydir gitsin

Ben de ondan korkuyorum adam çok nazik davranıyor ama tehlikeli bir tarafı da var gibi.
Ben ne bileyim korkarım öyle arap zengin mengin dubai diyince korktum. bunların sağı solu belli olmuyor bu güne kadar istediği her şeyi elde etmiş belliki ondan böyle. Ama burdaki arkadaşlar daha tecrübelidir o konularda benimki sadece varsayım

bu arap erkeklerinden ben çok işkilleniyorum kesin evlidir de o orada ha..
engelleyin sürekli hırslansa ne yapacak zaten sürekli burada yaşamıyormuş..
Evli değil iyi araştırdım. Zaten kimseyi beğenmiyormuş ailesi evlendirmeye çalışıyormuş. Galiba beğendiklerine de takıyor. Takıntılı biri gibi korkuyorum.

Polis denen bisi var bence senin içinde de ukte biseyler var ondan red edemiyorsun ben olsam ssaydirirdim telefonu kapatirdim aramazdu bi daha

Polis denen bisi var bence senin içinde de ukte biseyler var ondan red edemiyorsun ben olsam ssaydirirdim telefonu kapatirdim aramazdu bi daha
Emin olun sinirlendiğim zaman çok iyi saydırırdım sadece hırs yapmasından korkuyorum, iyice takmasından. Başıma bela almak istemiyorum.

Esrar çeken bir adamla ilgili hiçbir ukdem olamaz ayrıca.

Erkek arkadaşım bu tavrından çok rahatsız oluyor de. Gorusmek istemiyorum de.

Bence zamanla ilgisizlige dayanamaz gibi geliyo yazma ve engelle. Baska numaradan yazarsa onuda engelle

Back
X