sevip sevmediğimi bile bilmiyorum ama her zaman haline çok üzüldüğüm kesineşini seviyor musun ?
daha yeni babasini kaybetmis biraz zaman tani bence inan yuva yikmak cok berbat bisey yasamayan bilemez okadar sabretmissin biraz daha sabretÜstün körü bir şekilde derdimi anlatmak istiyorum ayrıntılara giemiycem elim ayağım titriyor sinirden
Eşimle 8 yıllık evliliğimizde borçtan hırgürden başka bişey görmedim.Ne kendime ait bi evim ne benim diyebileceğim bi düzenim oldu,5 ay kayınvaldemin yanında 6, ay kendi annemde 8 seneyi devirdik bu yaz tabir-i caizse zehir gibi bir yaz yaşadık.Borç üstüne borç yaptı eşim içkisi var tahmin edersinizki,kayınpederim torun hatrına krediler çekti en son arabasını sattı 2 hafta bunalım gezdi geçen haftada trafik kazasında hayatını kaybetti.Eşim tabiki deli vijdan yaptı babama iyi evlat olamadım,içme dedi içtim vs vs.hep bu bi dönüm noktası annene karına kızına iyi bakman gerek gibi teselliler ettik buna karşılık daha ağzıma bir kapakla bile içki koyamazlar diyen adam babasının 7 si dün çıkmışken bugün zilzurna geldi.Hepimiz ordan çok inanmıştık ki bundan büyük bir ders çıkaracağına ama bizim düşündüğümüz gibi olmadı.Sabah pılıyı pırıyı toplayıp gidicem diyorum.Allah aşkına bi akıl verin acısı yeni diye görmezdenmı gelmeli yoksa bugün yapan eskiye geri dönermi demeli?
sevip sevmediğimi bile bilmiyorum ama her zaman haline çok üzüldüğüm kesin
evlenmeden önce bu kadar deildi borçlar büyüdükçe dahada içmeye başladıEvlenmeden öncede ickisi varmiydi? Bunu bile bilemi evlendiniz? Seviyormusunuz esinizi? Cocuk varmi?
evlenmeden önce bu kadar deildi borçlar büyüdükçe dahada içmeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?