Bu adamı boşamalı mı?

Feronnia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2012
72
5
98
İzmir
Üstün körü bir şekilde derdimi anlatmak istiyorum ayrıntılara giemiycem elim ayağım titriyor sinirden
Eşimle 8 yıllık evliliğimizde borçtan hırgürden başka bişey görmedim.Ne kendime ait bi evim ne benim diyebileceğim bi düzenim oldu,5 ay kayınvaldemin yanında 6, ay kendi annemde 8 seneyi devirdik bu yaz tabir-i caizse zehir gibi bir yaz yaşadık.Borç üstüne borç yaptı eşim içkisi var tahmin edersinizki,kayınpederim torun hatrına krediler çekti en son arabasını sattı 2 hafta bunalım gezdi geçen haftada trafik kazasında hayatını kaybetti.Eşim tabiki deli vijdan yaptı babama iyi evlat olamadım,içme dedi içtim vs vs.hep bu bi dönüm noktası annene karına kızına iyi bakman gerek gibi teselliler ettik buna karşılık daha ağzıma bir kapakla bile içki koyamazlar diyen adam babasının 7 si dün çıkmışken bugün zilzurna geldi.Hepimiz ordan çok inanmıştık ki bundan büyük bir ders çıkaracağına ama bizim düşündüğümüz gibi olmadı.Sabah pılıyı pırıyı toplayıp gidicem diyorum.Allah aşkına bi akıl verin acısı yeni diye görmezdenmı gelmeli yoksa bugün yapan eskiye geri dönermi demeli?

iyi bir eş ve babaysa ..
sadece içki mi sorun ..
babasını kaybetmiş üzüntüden olmasın ..
yıkması kolayda yapması zor ..
sinirle karar verme , oturun konusun ..

Alkol bağımlılığı varsa eğer, öyle söz verdim tamam içmeyeceğim demekle olmaz ki tedavi olması gerek

Evlenmeden öncede ickisi varmiydi? Bunu bile bilemi evlendiniz? Seviyormusunuz esinizi? Cocuk varmi?

Eşinizin düzenli bir işi yok mu
alkol problemi mi sadece aranızda sorun baska problemler de var mı

Kp için başınız sağolsun, eşinden yana da durumun zormuş 8 sene bu halde iyi dayanmışsın. Devam eder mi bilmem ama sen bu şekilde gitmesine izin verme, Hakkında hayırlısı olsun.

tabiki sadece içki deil sorun herkezi o kadar çok üzdüki maddi-manevi dayıları konuşacaklardı bundan sonra adam gibi adam ol vs vs anneni üzersenle başlayan cümleler ben engel oldum sizi yanında hissetsin karşısında deil dedim ama bugün yüzümü her zamanki gibi yine kara çıkardı

Huylu huyundan vazgecmez...

Hic birsey alkolu birakmasina neden olmamis baksana.

8 yil icinde birakmayan , ders almayan bundan sonrada icer...

o kadar basiretim bağlanmış durumdaki herkezin evliliği benimki gibi sanıyorum evlilk nedir onu bile bilmiyorum o dereceyim beni tek düşündüren acısının yeni olması

daha yeni babasini kaybetmis biraz zaman tani bence inan yuva yikmak cok berbat bisey yasamayan bilemez okadar sabretmissin biraz daha sabret

sevip sevmediğimi bile bilmiyorum ama her zaman haline çok üzüldüğüm kesin

üzücü bir durum ..
neden içiyor , derdi var ..
tedavi olsanız kurtulmaz mı yuvanız ?
cocuklarınız var mı ? zor bi karar ..

1.5 yaşında kızım var en çok ona üzülüyorum ya zaten tedavi kabul etmiyor ben alkolik deiğilim diyor ramazanda bir ay içmeden durabiliyor ama cebimizde son 50 liramız varsa 20 lirasıyla içki alıyor

Başından nasılsa öyle gider ... Baksana babasının vefatı bile ders olmamış...
Ailenizşe konuşun destek olacaklarsa hiç çekmeyin ... Ben kendi adıma içkili bir koca düşünemiyorım ..

Rabbim hidayet versin ...

evlenmeden önce bu kadar deildi borçlar büyüdükçe dahada içmeye başladı

Bence sinirle öfkeyle ani kararlar vermeyin bir bucuk yasinda kiziniz varmis onuda düsünün.. Kendine geldigi an karsiniza alin esinizi oturun ciddi ciddi konusun eyer kendine ceki düzen vermezse sizi kaybedecegini söyleyin bunun son sans oldugunuda bildirin gerekirse tedavi olsun degismezse ozmn aklinizdakini yaparsiniz 8 sene ye yazik hemde babasini kaybetmis birde siz ona bu aciyi yasatirsaniz hic toparlanamaz büyük ihtimal tekrar düsünün derim

Annem hep diyor nereye kadar çekeceksin bırak gel diye bugun geldim desem gözümün içine bakacak kadın benim arkamda dağ gibi annem var dedim hep önüm aydınlık dedim arkamda onun ne halde olduğunu düşünmek üzdü beni benim hayatım nasılsa iyi olacak maddi-manevi ama kızımızla başında babasıyla hep beraber mutlu olmak istedim ama anladımki o beni benim onu düşündüğüm kadar düşünmüyor bundan büyük ders olamaz diyorum saatlerdir yazık ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…