Bu adamı boşamalı mı?

ya size anlatsam yuh dersiniz o kadar çok son şans verdimki benim duygularımı o kadar iyi kullandı ki bu sefer babasını kullanacak

ya size anlatsam yuh dersiniz o kadar çok son şans verdimki benim duygularımı o kadar iyi kullandı ki bu sefer babasını kullanacak

Anlasilan daha fazla ne katlana biliyorsunuz nede tahamül edebiliyorsunuz caniniza yetti.. Peki gözünü korkutmak icin cocuguda alip annenizin evine gittinizmi hic? Bi haftaligina felan genelde 2-3gün sonra dayanamayip pisman oluyorlar ?

çocuk yokken yaptım ama annemin evine ben kocamın burnunu sürtçem anne 10 gün burdayım dersem kovar beni ne burunmuş arkadaş diye başlıyor onun derdi direk boşanmam

çocuk yokken yaptım ama annemin evine ben kocamın burnunu sürtçem anne 10 gün burdayım dersem kovar beni ne burunmuş arkadaş diye başlıyor onun derdi direk boşanmam

Hmm napmayi düsünüyorsunuz ozmn? Yukari tükürsen biyik asaga tükürsen sak cok karisik ama yinede iyi düsünün derim

Hmm napmayi düsünüyorsunuz ozmn? Yukari tükürsen biyik asaga tükürsen sak cok karisik ama yinede iyi düsünün derim
şuan cenaze dolayısıyle memleketteyiz bugün yarın bu ortamdan uzaklaşmak için anneme gidecektim 1 hafta 10 günlüğüne yarın gidicem annemede içtide geldi demiycem torunun özledin ya ondan geldik diycem 10 gün içinde ortamdan uzaklaştığım için daha sağlıklı karar veririm herhalde diye düşünüyorum

Ben

Bencede cok iyi düsündünüz öyle yapin en azindan uzun süreniz olur düsünmek icin dogru karar verirsiniz herseyi tartin ne olmasi gerektigini en iyi siz bilirsiniz hakinizda hayirlisi neyse onu yasatsin rabbim :)

Valla şu konuyu gördüm kendi kocama baktım
Aynı borç batağı ve alkol.
Demek ki 8 sene de evli kalsam değişmicekmiş...

bana göre eşinizin sadece alkol problemi yok ki ayrıca sorumsuz bir adam da belli.. çocuğu olan babasını yeni kaybeden onca söylenene karşın halen gidip içebiliyorsa bu adamdan hiç bir şey olmaz..
boşanıp boşanmamak sizin bileceğiniz bir şey fakat bu adamında düzeleceğini düşünmeyin...

Alkole iten başka bi sebep olmalı durduk yere alkolik olunacağını sanmıyorum
8 senede borcunuz olsa olsa ev yazlık araba gibi şeyler için olmalıydı
Ama hiçbişey yok ortada

Daha neyi düşüneceksiniz ki ?

Böyle bir adam mutluluktan içer, şunu kutlayalım der içer, dertliyim der içer, babam öldü der içer,
siz terketseniz de karım terketti deyip içer.

Çünkü içmek için onun için her şey bahane olabilir. Anladığım kadarıyla bağımlı olmuş.
Ya çok ciddi tedavi olsun, son şansı verin.
Ya da hayatınızdan çıksın gitsin, sizin gençliğinizi çalmaya hakkı yok.

benim ilk aklıma gelen kızınız oldu onun psikolojii birde,bu şekilde devam ederse ,nasıl bir ortamda büyüyecek ,iyi düşünüp mantıklı bir karar vermeniz gerekli birde bosandınız diyelim çalışma imkanınız ve mesleğiniz varmı ? ne yapmayı düşünüyorsunuz=?

Birlikte kaldiginiz bi eviniz yok mu? 5 ay onda 6 ay bunda demişsiniz ama çözemedim.

Birlikte kaldiginiz bi eviniz yok mu? 5 ay onda 6 ay bunda demişsiniz ama çözemedim.
evlendiğim zaman kendime ait evim vardı ama kirayı ödeyemeyince kayınvaldeme taşındaık eşyalarıda o ara sattık şuan ya kendi annemin yanında yada kayınvaldemin yanındayız tabi onlarda ellerini kollarını açıp hoşgeldiniz demiyorlar bunca senedir hep aynı sıkıntılardan bıkmış durumdalar

ama şöylede bir durum var şuan için ufak bir borç kaldı kayınpederin babasından kalan bir evi vardı rahmetli borçlar için o evi satmaya çalıştı ama olmadı ölümünden 1 hafta sonra bi mütahit talip oldu o ev haliyle suan eşime kaldı.Kendi annemin 4 katlı evi var bir dairesi benim ama borçtan harçtan içine eşya alıpta giremedik kayınpederin ev satıldığı gibi kendi evime hiç taksit falan olayına girmeden direk evin parasıyla borçsuz eşya alıcaz kayınpederim işe giderken trafik kazası geçirdiği için patronu eşime işde verecek şuan herşey hayatımızda hiç olmadığı kadar düzenli ama eşimin o akşam içkili gelmesi benim bütün hayallerimi inancımı sarstı.Ertesi gün pılıyı pırtıyı topluyorum sakin sakin gitmeme izinmi verisin yoksa annemlere haber vereyim dedim? bunun son olduğunu babasına karşı çok vijdan yaptığını dualar ettiği zaman huzurlu uyuduğunu ama o gece rahatsız olduğunu bahaneler bahaneler bahaneler yani .8 sene çekmişim az daha sabrederimde baktım düzelmiyosa bi arkadaşın dediği gibi babanın diriside ölüsüde seni adam edemedi ben hiç uğraşamam der geçerim ..hakkımızda hayırlısı ya ne dicemi ne düşüneceğimim bilmiyorum

Tedavi edilmesi şart alkolik adamı çekmek hiç kolay değildir,

boşanmak istemekte haklı sebepleriniz var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…