ya size anlatsam yuh dersiniz o kadar çok son şans verdimki benim duygularımı o kadar iyi kullandı ki bu sefer babasını kullanacakBence sinirle öfkeyle ani kararlar vermeyin bir bucuk yasinda kiziniz varmis onuda düsünün.. Kendine geldigi an karsiniza alin esinizi oturun ciddi ciddi konusun eyer kendine ceki düzen vermezse sizi kaybedecegini söyleyin bunun son sans oldugunuda bildirin gerekirse tedavi olsun degismezse ozmn aklinizdakini yaparsiniz 8 sene ye yazik hemde babasini kaybetmis birde siz ona bu aciyi yasatirsaniz hic toparlanamaz büyük ihtimal tekrar düsünün derim
ya size anlatsam yuh dersiniz o kadar çok son şans verdimki benim duygularımı o kadar iyi kullandı ki bu sefer babasını kullanacak
çocuk yokken yaptım ama annemin evine ben kocamın burnunu sürtçem anne 10 gün burdayım dersem kovar beni ne burunmuş arkadaş diye başlıyor onun derdi direk boşanmamAnlasilan daha fazla ne katlana biliyorsunuz nede tahamül edebiliyorsunuz caniniza yetti.. Peki gözünü korkutmak icin cocuguda alip annenizin evine gittinizmi hic? Bi haftaligina felan genelde 2-3gün sonra dayanamayip pisman oluyorlar ?
çocuk yokken yaptım ama annemin evine ben kocamın burnunu sürtçem anne 10 gün burdayım dersem kovar beni ne burunmuş arkadaş diye başlıyor onun derdi direk boşanmam
şuan cenaze dolayısıyle memleketteyiz bugün yarın bu ortamdan uzaklaşmak için anneme gidecektim 1 hafta 10 günlüğüne yarın gidicem annemede içtide geldi demiycem torunun özledin ya ondan geldik diycem 10 gün içinde ortamdan uzaklaştığım için daha sağlıklı karar veririm herhalde diye düşünüyorumHmm napmayi düsünüyorsunuz ozmn? Yukari tükürsen biyik asaga tükürsen sak cok karisik ama yinede iyi düsünün derim
şuan cenaze dolayısıyle memleketteyiz bugün yarın bu ortamdan uzaklaşmak için anneme gidecektim 1 hafta 10 günlüğüne yarın gidicem annemede içtide geldi demiycem torunun özledin ya ondan geldik diycem 10 gün içinde ortamdan uzaklaştığım için daha sağlıklı karar veririm herhalde diye düşünüyorum
evlendiğim zaman kendime ait evim vardı ama kirayı ödeyemeyince kayınvaldeme taşındaık eşyalarıda o ara sattık şuan ya kendi annemin yanında yada kayınvaldemin yanındayız tabi onlarda ellerini kollarını açıp hoşgeldiniz demiyorlar bunca senedir hep aynı sıkıntılardan bıkmış durumdalarBirlikte kaldiginiz bi eviniz yok mu? 5 ay onda 6 ay bunda demişsiniz ama çözemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?