- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
- Konu Sahibi Morpanjurluev
Kesin hayatındaki ilk kişi sensindir :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanal ortamda kalmaz ins.sosyal medya üzerinden uzaktan bir tanığımız bey bana mesaj attı 5 ay önce
ben ondan 2 yaş küçüğüm 22 yaşndaym okuyorum
o 24 . üniv mezunu atanmış ..
aynı mesleklere sahibiz ve sevgililik niyeti ile değil nasıl desem görücü usulü gibi tanıştık
son 1 aydır uzunca mesajlaştık bazı geceler 3 e kadar . öncesinde de konuşuyorduk ama ara sıra .
bana güzel sözler ediyor nasıl desem şarkıda da geçtiği gibi onun bana gönlü var gibi gibi![]()
geçenlerde düşündüm dedim ki gitgide bağlanıyorum en iyisi artık söyleyeyim de bi buluşalım yüz yüze görüşmenin yeri çok farklı ve çok gerekli sonuçta
birbirimize canım cicim demiyoruz ama . dememize az kalmış kadar samimiyiz .
ona tam da gecenin bir vakti bana güzel sözler ederken dedim ki :
- Beni bu kadar övüyor güzel sözler edip kendimi iyi hissettiriyorsun . Peki hiç mi düşünmüyosun ya yüz yüze görüştüğümüz an her şey tersine dönerse . Ben seni veya Sen beni begenmezsek . o zaman bu kadar emegimiz bağlılığımız boşa gidecek birer enkaz olarak kalacak yüreklerimzde dedim .
annem benim en iyi dostum ona bir an evvel anlatmak istedim seni
( birden bire dondu 3 4 dk sustu .)
haklısın ben nasıl düşünemedim sen benm görüştüğüm ilk kişisin tecrübesizliğim bundan dolayı dedi . sen buluşmak istiyosun sanırım ve haklısın vs dedi ...
Sonra dedi ki
- inan bana aşırı derecede şaşkınım . Kendime şaşkınım yani neden şimdiye kadar bunu düşünmedim diye . ve inan bana sen ilksin tecrübesizm dedi ..
Ben de bunun bi sorun olmadığını söyledim . Çok özür dileyerek musaade istedi kafam allak bullak oldu dedi . ben de tabii musaaade senin dedim
BU OLAY 4 GÜN ÖNCE OLDU . tam 4 gün . inanabiliyor musunuz hala 4 gündür geceleri 1 saate yakın havadan sudan mesajlaşıyoruz ve ii geceler deyip susuyoruz .
YANİ BENİ NE ÇAYA DAVET ETTİ
NE DE HANGİ GÜN MUSAİT OLURSUN DEDİ
Şimdi benim ne yapmam lazım .
Onu buluşmaya ben mi devam etmeliyim ? Yoksa kendi haline mi bırakayım ...
VE İŞİN KÖTÜ YANI
BEN BU ÇOCUKTAN ÇOK HOŞLANDM![]()