Bu adamı unutmak icin ne yapmalıyım ?

sdseda

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
907
205
323
İstanbul
3,5 yıl süren iliskimiz var kısaca anlatacağım arklar .başlarda melek gbiydi simdi ise hem seytan hem melek.bir bakıyorsunuz cok iyi dünyanın en romantik en iyi adamı bir bakıyorsunuz size hakaret asagilamalar yapan lanet birine dönüşüyor .defalarca aldattı sebepsiz terk etti defalarca geri döndü .bir türlü kurtulamadım bu iliskiden çünkü ben ayrılınca resmen hasta düşüyorum eriyorum .bende kurtulmak istiyorum ama olmuyor sonra bu acıyı çekmektense döneyim daha iyi diyorum ama her seferinde daha beter şeyler yapıyor .(inanın unutacağım bilsem arkama bakmam cok denedim yapamıyorum cok zayıfım bu konuda ) en son baristiktikran sonra hic bir yerden engelimi kaldırmadı 7 ay oldu barisali ne watsap ne arama hic bir yer yok sadece Instagram mesaj kutusundan yazabiliyorum ekli bile değilim .ekle dediğim zaman ısrar ettiğim zaman sen beni boguyorsun ne zaman adam olursun o zaman heryere eklerim diyor ama bunu diye diye 7 ayı geçti .bana yalanlar söylüyor yapmadığım şeyleri yapmış gbi gösteriyor .arkadaşlar bir insan 3,5 yıllık sevgilisini neden hic bir yere eklemez .

Yaşadıklarınız hiç hoş değil.
Sağlıklı düşünemiyorsunuz.
Acilen destek alın. Daha fazla geç kalmayın.

Ağzım açık okudum şuan ve sen bu adamdan ayrılınca yataklara mi düşüyorsun kurtulduguna sevinmen gerekirken sen hasta ol düş yataklara en fazla 1 ay acı çekersin snra zamanla düzelir yasin küçük diye düşünüyorum unutursun merak etme unutulmicak kimse yok

Nedeni açık. Sizi sevmiyor, sizin üzerinizden ego tatmin ediyor. En çok kendinizi sevin ve bu işi Bitirin. Emin olun daha az acıyor canınız

Seda bu adam senin sevgilin degil.
Sen onun sevgilisisin.En azindan oldugunu dusunuyorsun.
Bu adam seni sevgilisi disinda her sey olarak gormus ama sevgili olarak hic gormemis.Seninde ona bagimli oldugunu anlamis.
Canı sıkıldıkca da sana aci cektirmis.
Birak gitsin,sadece bir adam,oksijen degil.Yani seni birakip gitse bile nefessiz kalip ölmezsin.
Biraz sayginiz olsun kendinize,bir parca sevin kendinizi.

Direk böyle tanı koydum yoldan geçen insan gibi ama bence kaç kurtul ve iyileş.

profesyonel destek alin...hic saglikli dusunce yapisi degil...

Nedeni açık. Sizi sevmiyor, sizin üzerinizden ego tatmin ediyor. En çok kendinizi sevin ve bu işi Bitirin. Emin olun daha az acıyor canınız
Cok cok dogru aynen de öyle sevmiyor egolarını tatmin ediyor insalla kurtulurmm

Gerçekten çok cok haklısın sen bunları yazınca ne kdr salak olduğumun farkına vardım cok dogru TSK ederim insallah kurtulurum

Hastalık boyutuna gelmişsiniz bu birliktelik değil bağımlılık ve diğer bağımlılıklarda olduğu gibi bunhn da tedavisi var ve kendinize bir iyilik yapın yardım alın

Ah ah ah.. Hem yazacak ne çok şey var. Hem yazacak hiç bir şey yok. Mutlaka ama mutlaka profesyonel destek almalısınız. Kendinizi sevmeyi kendinize değer vermeyi öğrenemediğiniz sürece ne bu adam ne de başka bir adam sizi hak ettiğiniz şekilde sevmeyecek. Adam yazarken de rahatsız oluyorum çünkü bu hikayede bir adam yok bir karaktersizlik abidesi var. Bunu kendinize yapmayın.

Cok saolun haklısınız

Ağzı açık okudum. Okadar kendini yerlere. Düşürmüşsün Kü adamda saçından tutup yerden sürüklüyor resmen. Bu kadar aciz misin. Bu kadar kendinden nefret mi ediyorsun.. Yapma bunu... Adamın şuan sadece egosunu taban yapmak için kullandığı bir oyuncaksın.seninle egosunu tatmin ediyor. Bari gururunlatelmegi bas arkanı dön ve git. Zaten adam bırakacak seni... Bari yanına gururun kalsın.. Çok kızdım size..

Yapabiliyorsan kimsenin bilmediği bir yere git, her yerden engelle onu. Şöyle bir müddet uzak kal. Ne kadar rahatladığını göreceksin, aslında onsuz ölünmediğini. Çekindiğin, seni durduracak birinin yanı da olabilir bu. Hatta daha iyi olur.

çok sağlıklı bi durumda değilsin bu ilişkiden kurtulup destek alman lazım bence

İyi değilsin ve sana ancak bir terapist yardım edebilir. İnsan kendine neden yapar bunu. Kendine değer ver biraz lütfen

Önce çok iyi bir uzman bul ve git konuş aynen burada anlattıklarını. Ben bu adamdan kendimi kurtaramıyorum bu konuda sadece beni dinlemenizi değil ciddi şekilde kurtulmama yardım etmenizi istiyorum deyin. Ve bu adamdan tamamen ayrılın. Bu bir aşk değil saplantı ve psikolojik sorun bunu anlayın. Bir yıl hadi abartalım iki yıl acıdan yataklara düşseniz geri kalan tüm hayatınızı kurtarmış olacaksınız bunu unutmayın. Yok eğer bu duruma devam ederseniz adam sizi bırakmasa bile hakaretler yağdıran, şiddet gördüğünüz, size pislikmişsiniz gibi hissedeceğiniz bir hayat sunacak. Kendi hayatınıza bu ihaneti yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…