Yaşadıklarınız hiç hoş değil.3,5 yıl süren iliskimiz var kısaca anlatacağım arklar .başlarda melek gbiydi simdi ise hem seytan hem melek.bir bakıyorsunuz cok iyi dünyanın en romantik en iyi adamı bir bakıyorsunuz size hakaret asagilamalar yapan lanet birine dönüşüyor .defalarca aldattı sebepsiz terk etti defalarca geri döndü .bir türlü kurtulamadım bu iliskiden çünkü ben ayrılınca resmen hasta düşüyorum eriyorum .bende kurtulmak istiyorum ama olmuyor sonra bu acıyı çekmektense döneyim daha iyi diyorum ama her seferinde daha beter şeyler yapıyor .(inanın unutacağım bilsem arkama bakmam cok denedim yapamıyorum cok zayıfım bu konuda ) en son baristiktikran sonra hic bir yerden engelimi kaldırmadı 7 ay oldu barisali ne watsap ne arama hic bir yer yok sadece Instagram mesaj kutusundan yazabiliyorum ekli bile değilim .ekle dediğim zaman ısrar ettiğim zaman sen beni boguyorsun ne zaman adam olursun o zaman heryere eklerim diyor ama bunu diye diye 7 ayı geçti .bana yalanlar söylüyor yapmadığım şeyleri yapmış gbi gösteriyor .arkadaşlar bir insan 3,5 yıllık sevgilisini neden hic bir yere eklemez .
Ağzım açık okudum şuan ve sen bu adamdan ayrılınca yataklara mi düşüyorsun kurtulduguna sevinmen gerekirken sen hasta ol düş yataklara en fazla 1 ay acı çekersin snra zamanla düzelir yasin küçük diye düşünüyorum unutursun merak etme unutulmicak kimse yok3,5 yıl süren iliskimiz var kısaca anlatacağım arklar .başlarda melek gbiydi simdi ise hem seytan hem melek.bir bakıyorsunuz cok iyi dünyanın en romantik en iyi adamı bir bakıyorsunuz size hakaret asagilamalar yapan lanet birine dönüşüyor .defalarca aldattı sebepsiz terk etti defalarca geri döndü .bir türlü kurtulamadım bu iliskiden çünkü ben ayrılınca resmen hasta düşüyorum eriyorum .bende kurtulmak istiyorum ama olmuyor sonra bu acıyı çekmektense döneyim daha iyi diyorum ama her seferinde daha beter şeyler yapıyor .(inanın unutacağım bilsem arkama bakmam cok denedim yapamıyorum cok zayıfım bu konuda ) en son baristiktikran sonra hic bir yerden engelimi kaldırmadı 7 ay oldu barisali ne watsap ne arama hic bir yer yok sadece Instagram mesaj kutusundan yazabiliyorum ekli bile değilim .ekle dediğim zaman ısrar ettiğim zaman sen beni boguyorsun ne zaman adam olursun o zaman heryere eklerim diyor ama bunu diye diye 7 ayı geçti .bana yalanlar söylüyor yapmadığım şeyleri yapmış gbi gösteriyor .arkadaşlar bir insan 3,5 yıllık sevgilisini neden hic bir yere eklemez .
Nedeni açık. Sizi sevmiyor, sizin üzerinizden ego tatmin ediyor. En çok kendinizi sevin ve bu işi Bitirin. Emin olun daha az acıyor canınız3,5 yıl süren iliskimiz var kısaca anlatacağım arklar .başlarda melek gbiydi simdi ise hem seytan hem melek.bir bakıyorsunuz cok iyi dünyanın en romantik en iyi adamı bir bakıyorsunuz size hakaret asagilamalar yapan lanet birine dönüşüyor .defalarca aldattı sebepsiz terk etti defalarca geri döndü .bir türlü kurtulamadım bu iliskiden çünkü ben ayrılınca resmen hasta düşüyorum eriyorum .bende kurtulmak istiyorum ama olmuyor sonra bu acıyı çekmektense döneyim daha iyi diyorum ama her seferinde daha beter şeyler yapıyor .(inanın unutacağım bilsem arkama bakmam cok denedim yapamıyorum cok zayıfım bu konuda ) en son baristiktikran sonra hic bir yerden engelimi kaldırmadı 7 ay oldu barisali ne watsap ne arama hic bir yer yok sadece Instagram mesaj kutusundan yazabiliyorum ekli bile değilim .ekle dediğim zaman ısrar ettiğim zaman sen beni boguyorsun ne zaman adam olursun o zaman heryere eklerim diyor ama bunu diye diye 7 ayı geçti .bana yalanlar söylüyor yapmadığım şeyleri yapmış gbi gösteriyor .arkadaşlar bir insan 3,5 yıllık sevgilisini neden hic bir yere eklemez .
Seda bu adam senin sevgilin degil.3,5 yıl süren iliskimiz var kısaca anlatacağım arklar .başlarda melek gbiydi simdi ise hem seytan hem melek.bir bakıyorsunuz cok iyi dünyanın en romantik en iyi adamı bir bakıyorsunuz size hakaret asagilamalar yapan lanet birine dönüşüyor .defalarca aldattı sebepsiz terk etti defalarca geri döndü .bir türlü kurtulamadım bu iliskiden çünkü ben ayrılınca resmen hasta düşüyorum eriyorum .bende kurtulmak istiyorum ama olmuyor sonra bu acıyı çekmektense döneyim daha iyi diyorum ama her seferinde daha beter şeyler yapıyor .(inanın unutacağım bilsem arkama bakmam cok denedim yapamıyorum cok zayıfım bu konuda ) en son baristiktikran sonra hic bir yerden engelimi kaldırmadı 7 ay oldu barisali ne watsap ne arama hic bir yer yok sadece Instagram mesaj kutusundan yazabiliyorum ekli bile değilim .ekle dediğim zaman ısrar ettiğim zaman sen beni boguyorsun ne zaman adam olursun o zaman heryere eklerim diyor ama bunu diye diye 7 ayı geçti .bana yalanlar söylüyor yapmadığım şeyleri yapmış gbi gösteriyor .arkadaşlar bir insan 3,5 yıllık sevgilisini neden hic bir yere eklemez .
profesyonel destek alin...hic saglikli dusunce yapisi degil...3,5 yıl süren iliskimiz var kısaca anlatacağım arklar .başlarda melek gbiydi simdi ise hem seytan hem melek.bir bakıyorsunuz cok iyi dünyanın en romantik en iyi adamı bir bakıyorsunuz size hakaret asagilamalar yapan lanet birine dönüşüyor .defalarca aldattı sebepsiz terk etti defalarca geri döndü .bir türlü kurtulamadım bu iliskiden çünkü ben ayrılınca resmen hasta düşüyorum eriyorum .bende kurtulmak istiyorum ama olmuyor sonra bu acıyı çekmektense döneyim daha iyi diyorum ama her seferinde daha beter şeyler yapıyor .(inanın unutacağım bilsem arkama bakmam cok denedim yapamıyorum cok zayıfım bu konuda ) en son baristiktikran sonra hic bir yerden engelimi kaldırmadı 7 ay oldu barisali ne watsap ne arama hic bir yer yok sadece Instagram mesaj kutusundan yazabiliyorum ekli bile değilim .ekle dediğim zaman ısrar ettiğim zaman sen beni boguyorsun ne zaman adam olursun o zaman heryere eklerim diyor ama bunu diye diye 7 ayı geçti .bana yalanlar söylüyor yapmadığım şeyleri yapmış gbi gösteriyor .arkadaşlar bir insan 3,5 yıllık sevgilisini neden hic bir yere eklemez .
Cok cok dogru aynen de öyle sevmiyor egolarını tatmin ediyor insalla kurtulurmmNedeni açık. Sizi sevmiyor, sizin üzerinizden ego tatmin ediyor. En çok kendinizi sevin ve bu işi Bitirin. Emin olun daha az acıyor canınız
Gerçekten çok cok haklısın sen bunları yazınca ne kdr salak olduğumun farkına vardım cok dogru TSK ederim insallah kurtulurumSeda bu adam senin sevgilin degil.
Sen onun sevgilisisin.En azindan oldugunu dusunuyorsun.
Bu adam seni sevgilisi disinda her sey olarak gormus ama sevgili olarak hic gormemis.Seninde ona bagimli oldugunu anlamis.
Canı sıkıldıkca da sana aci cektirmis.
Birak gitsin,sadece bir adam,oksijen degil.Yani seni birakip gitse bile nefessiz kalip ölmezsin.
Biraz sayginiz olsun kendinize,bir parca sevin kendinizi.
Hastalık boyutuna gelmişsiniz bu birliktelik değil bağımlılık ve diğer bağımlılıklarda olduğu gibi bunhn da tedavisi var ve kendinize bir iyilik yapın yardım alın3,5 yıl süren iliskimiz var kısaca anlatacağım arklar .başlarda melek gbiydi simdi ise hem seytan hem melek.bir bakıyorsunuz cok iyi dünyanın en romantik en iyi adamı bir bakıyorsunuz size hakaret asagilamalar yapan lanet birine dönüşüyor .defalarca aldattı sebepsiz terk etti defalarca geri döndü .bir türlü kurtulamadım bu iliskiden çünkü ben ayrılınca resmen hasta düşüyorum eriyorum .bende kurtulmak istiyorum ama olmuyor sonra bu acıyı çekmektense döneyim daha iyi diyorum ama her seferinde daha beter şeyler yapıyor .(inanın unutacağım bilsem arkama bakmam cok denedim yapamıyorum cok zayıfım bu konuda ) en son baristiktikran sonra hic bir yerden engelimi kaldırmadı 7 ay oldu barisali ne watsap ne arama hic bir yer yok sadece Instagram mesaj kutusundan yazabiliyorum ekli bile değilim .ekle dediğim zaman ısrar ettiğim zaman sen beni boguyorsun ne zaman adam olursun o zaman heryere eklerim diyor ama bunu diye diye 7 ayı geçti .bana yalanlar söylüyor yapmadığım şeyleri yapmış gbi gösteriyor .arkadaşlar bir insan 3,5 yıllık sevgilisini neden hic bir yere eklemez .
Ah ah ah.. Hem yazacak ne çok şey var. Hem yazacak hiç bir şey yok. Mutlaka ama mutlaka profesyonel destek almalısınız. Kendinizi sevmeyi kendinize değer vermeyi öğrenemediğiniz sürece ne bu adam ne de başka bir adam sizi hak ettiğiniz şekilde sevmeyecek. Adam yazarken de rahatsız oluyorum çünkü bu hikayede bir adam yok bir karaktersizlik abidesi var. Bunu kendinize yapmayın.3,5 yıl süren iliskimiz var kısaca anlatacağım arklar .başlarda melek gbiydi simdi ise hem seytan hem melek.bir bakıyorsunuz cok iyi dünyanın en romantik en iyi adamı bir bakıyorsunuz size hakaret asagilamalar yapan lanet birine dönüşüyor .defalarca aldattı sebepsiz terk etti defalarca geri döndü .bir türlü kurtulamadım bu iliskiden çünkü ben ayrılınca resmen hasta düşüyorum eriyorum .bende kurtulmak istiyorum ama olmuyor sonra bu acıyı çekmektense döneyim daha iyi diyorum ama her seferinde daha beter şeyler yapıyor .(inanın unutacağım bilsem arkama bakmam cok denedim yapamıyorum cok zayıfım bu konuda ) en son baristiktikran sonra hic bir yerden engelimi kaldırmadı 7 ay oldu barisali ne watsap ne arama hic bir yer yok sadece Instagram mesaj kutusundan yazabiliyorum ekli bile değilim .ekle dediğim zaman ısrar ettiğim zaman sen beni boguyorsun ne zaman adam olursun o zaman heryere eklerim diyor ama bunu diye diye 7 ayı geçti .bana yalanlar söylüyor yapmadığım şeyleri yapmış gbi gösteriyor .arkadaşlar bir insan 3,5 yıllık sevgilisini neden hic bir yere eklemez .
Cok saolun haklısınızAh ah ah.. Hem yazacak ne çok şey var. Hem yazacak hiç bir şey yok. Mutlaka ama mutlaka profesyonel destek almalısınız. Kendinizi sevmeyi kendinize değer vermeyi öğrenemediğiniz sürece ne bu adam ne de başka bir adam sizi hak ettiğiniz şekilde sevmeyecek. Adam yazarken de rahatsız oluyorum çünkü bu hikayede bir adam yok bir karaktersizlik abidesi var. Bunu kendinize yapmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?