3,5 yıl süren iliskimiz var kısaca anlatacağım arklar .başlarda melek gbiydi simdi ise hem seytan hem melek.bir bakıyorsunuz cok iyi dünyanın en romantik en iyi adamı bir bakıyorsunuz size hakaret asagilamalar yapan lanet birine dönüşüyor .defalarca aldattı sebepsiz terk etti defalarca geri döndü .bir türlü kurtulamadım bu iliskiden çünkü ben ayrılınca resmen hasta düşüyorum eriyorum .bende kurtulmak istiyorum ama olmuyor sonra bu acıyı çekmektense döneyim daha iyi diyorum ama her seferinde daha beter şeyler yapıyor .(inanın unutacağım bilsem arkama bakmam cok denedim yapamıyorum cok zayıfım bu konuda ) en son baristiktikran sonra hic bir yerden engelimi kaldırmadı 7 ay oldu barisali ne watsap ne arama hic bir yer yok sadece Instagram mesaj kutusundan yazabiliyorum ekli bile değilim .ekle dediğim zaman ısrar ettiğim zaman sen beni boguyorsun ne zaman adam olursun o zaman heryere eklerim diyor ama bunu diye diye 7 ayı geçti .bana yalanlar söylüyor yapmadığım şeyleri yapmış gbi gösteriyor .arkadaşlar bir insan 3,5 yıllık sevgilisini neden hic bir yere eklemez .