• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Bu adamın amacı ne ???acilll

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar selam,Yaklaşık 6 ay önce falan bir spor salonundan bir hoca ile tanıştım.Kendisi güzel öğrencileriyle muhabbet eden yakın davranan birisi.Ben onun öğrencisi olmamama rağmen banada yakın davranıp böyle ara ara sohbet ediyoruz.salona gittiğimde bildiğin bana yürüyor çevremdekilerdr bunun farkında.ancak takipleşmemize tağmen hiçbirşey yazmıyor.bir kere dışarı çıktık arkadaş ortamımızla alkolünde etkisiyle öpüştük.sonrasında ertesi gün bana hiç birşey yazmadı bende hatırlamıyorum gibi davrandım ve 3 gün sonra ben buna başka bir seneple yazınca buluşalım dedi.oturduk konuştuk beni beğendiğini söyledi ve çok samimi davrandı.Bir daha buluşmak için beni yemek yemeğe davet etti planladık günü.Ama hala hiç yazmıyor ve salona gittiğimde de kaçamak bir şekilde bana bakarken yakalıyorum ancak gün içinde hiç yazmıyor ? Sizce bir daha görüşmelimiyin amaç ne hiç anlamadım.yardımcı olunn
Merhaba , bana amacı sadece takılmak gibi geldi daha doğrusu seni beğenmiş ama ciddi anlamda değilde iyi zaman geçirmek anlamında sana yaklaşıyor. Gerçekten yoğun duygular hisseden erkek hislerinin arkasında durur , kaçmaz.

Back