• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu adamın amacı ne? Fikri olan var mı ?

ElifRoza

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2014
216
153
23
39
Merhaba arkadaşlar daha önce boşanmak üzere oldugumu actigim konuda anlatmistim. bildiginiz gibi okullar geç açılıyor bu nedenle evime gitmedim ailemle beraberiz. Normalde 31 ağustosta dilekcemizi verecektik. Ben gitmeyince süreç uzadı . Bu arada eşim gidip esyali ev tutup sadece kıyafetlerini alarak evden çıktı . Evi satılığa koydu. Bir aydır kendisiyle hiç gorusmuyorum . Bu haberleri ortak tanidigimizdan aldım . 2 gün önce bana mesaj atmış memlekete geleceğim bir an önce dilekcemizi verelim araştırdım cuma verirsek bor haftada biter diyor. Aksi takdirde çok kafaya takiyormus.psikolojisi bir türlü duzelmiyormus. Ben de tersledim kendisini bulunmaz hint kumasi olmadığını, kararlastirdigimiz gibi bitirecegimi beni bir daha arayip rahatsız etmemesini söyledim. Bu mesajimdan sonra benden Özür dilediğini hiç iyi olmadığını ve ne yapacağını bilemedigi için mesaj yazdığını bit daha rahatsız etmeyeceğini yazmış. SizCe ne yapmaya çalışıyor bu adam. Kafayı mi yemiş.

Aklınca sorun yok ben de boşanmak istiyorum mesajı veriyor ama aslında boşanmayı falan istemiyor.
Hani kavga ederiz çocukken de karşı taraf küstüm der de biz de asıl ben küstüm der üste çıkarız ya güya paçayı kurtaracağız.
Eğer siz ben boşanmak istemiyorum deyin dakikasına ben de öyle diyecektir :D

Aklınca sorun yok ben de boşanmak istiyorum mesajı veriyor ama aslında boşanmayı falan istemiyor.
Hani kavga ederiz çocukken de karşı taraf küstüm der de biz de asıl ben küstüm der üste çıkarız ya güya paçayı kurtaracağız.
Eğer siz ben boşanmak istemiyorum deyin dakikasına ben de öyle diyecektir :KK70:
Deli gibi boşanmak isteyen oydu aslında..gitti ev tuttu taşındı falan... ben de anlamadım...acaba beni mi yokladı

Ne yapacağını bilemedigini söylemesi de kafayı yediginin göstergesi degil mi
Sizi üzen durumu ben anlayamadim ama ikilimde mi kaldınız?

Kafayı yemiş olmasa bu noktaya gelmezdiniz zaten.
Dengesiz belli.

Ne yapacağını bilemedigini söylemesi de kafayı yediginin göstergesi degil mi
Sizi üzen durumu ben anlayamadim ama ikilimde mi kaldınız?
Olabilir. Hiç sağlıklı olmadığını düşünüyorum.. ben üzülmedim bu duruma. Sizin fikirlerinizi merak ettim.. Her şey bitti..dönüşü olamaz :KK43:

Olabilir. Hiç sağlıklı olmadığını düşünüyorum.. ben üzülmedim bu duruma. Sizin fikirlerinizi merak ettim.. Her şey bitti..dönüşü olamaz :KK43:

bencede çocukça mizmizlanan sorumluluk almayi (ne yapacağımı bilemiyorum diyerek) beceremiyorum demek isteyen bu adamdan kurtuldugunuz için sukredin bence

Aslında arkadaşlar ben ailemin yanında mutlu, durumu kabullenmisken böyle bi mesaj almak çok sinirlendirdi beni. Bu adam neden bu kadar çabuk kurtulmaya çalışıyor diye düşündüm.. ne bu acele

Aslında arkadaşlar ben ailemin yanında mutlu, durumu kabullenmisken böyle bi mesaj almak çok sinirlendirdi beni. Bu adam neden bu kadar çabuk kurtulmaya çalışıyor diye düşündüm.. ne bu acele

Yeni denizlere yol almak istiyordur:) bence ne kadar çabuk biterse sizin icinde daha iyi olur. Adamin butun Yaptıklarına anlam vermek zorundada kalmazsiniz.

Deli gibi boşanmak isteyen oydu aslında..gitti ev tuttu taşındı falan... ben de anlamadım...acaba beni mi yokladı
Bir anlık efelendi yaktı gemileri, şimdi de gururundan geri dönemiyor canım.
Sürü psikolojisidir, bir kişi adım atmadan bazıları adım atamaz. Mesela herkes zayıf aldıysa sınavdan sorun yoktur, ama tek başınaysa vardır, yağmur yağdığında şemsiye bile açamazlar bu tipler :D
İlla birileri önden gitmelidir, şimdi siz adım atsanız pekala katılır bence.

Beyza 76 ben de öyle düşünüyorum. .ama başka biri oldugunu düşünmüyorum..Psikolojisi gerçekten iyi değil . Midesinde ülser var sabahları ağzından kan geliyor. İlaç kullanmasına rağmen gecmemis. Psikolojik destek alıyor.

Back
X