• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu adamın amacı ne? Fikri olan var mı ?

Bir anlık efelendi yaktı gemileri, şimdi de gururundan geri dönemiyor canım.
Sürü psikolojisidir, bir kişi adım atmadan bazıları adım atamaz. Mesela herkes zayıf aldıysa sınavdan sorun yoktur, ama tek başınaysa vardır, yağmur yağdığında şemsiye bile açamazlar bu tipler :KK70:
İlla birileri önden gitmelidir, şimdi siz adım atsanız pekala katılır bence.
Daha once adım attım. Gel el ele vereli. Yuvamizi kurtaralim dedim.Ailesinin Yanındaydı. Egosu tavan yaptı. Beni reddetti.artık çok geç. Zaten 4 yıl boyunca ben ödün vermiştim. Daha guzel bir hayat beni bekliyor

Daha once adım attım. Gel el ele vereli. Yuvamizi kurtaralim dedim.Ailesinin Yanındaydı. Egosu tavan yaptı. Beni reddetti.artık çok geç. Zaten 4 yıl boyunca ben ödün vermiştim. Daha guzel bir hayat beni bekliyor
Geri dönmeyin asla, şimdi dank etmiş kanımca ona. Ama geç kalmış maalesef.
Kocanız, ülseri ve psikolojik rahatsızlığı bana birini hatırlattı nedense. Böyle biriyle ben de uğraşmıştım bir zamanlar.
Deliydi adam, ben hiç normal hissedememiştim sayesinde, bazen çok çocuklaşırdı, ilişkimden midem bulanırdı bu zamanlarda. Utanırdım nedense, koruyup kollayan, dağ gibi bir adam olamadığı içindi herhalde. Kararsız, tutarsız, karşımda ağlayan bir tipti.

Üzülmüş, yalnız kalmış, pişman olmuş, beter durumda bence..iyi olmadığını da bilin istemiş. Madem geri dönüşünüz olmayacak hiç umursamayın polemiğe girmeyin keyfinize bakın..:KK14:

Geri dönmeyin asla, şimdi dank etmiş kanımca ona. Ama geç kalmış maalesef.
Kocanız, ülseri ve psikolojik rahatsızlığı bana birini hatırlattı nedense. Böyle biriyle ben de uğraşmıştım bir zamanlar.
Deliydi adam, ben hiç normal hissedememiştim sayesinde, bazen çok çocuklaşırdı, ilişkimden midem bulanırdı bu zamanlarda. Utanırdım nedense, koruyup kollayan, dağ gibi bir adam olamadığı içindi herhalde. Kararsız, tutarsız, karşımda ağlayan bir tipti.
Aynen benim eşim de ağlıyor. .. Dengesiz davranışları var. Bu süreçte anlam veremdiğim davranışlar sergiledi ..çok zor ugrasmak seni çok iyi anlıyorum :110:

Aynen benim eşim de ağlıyor. .. Dengesiz davranışları var. Bu süreçte anlam veremdiğim davranışlar sergiledi ..çok zor ugrasmak seni çok iyi anlıyorum :110:
Mesela bir laf söylerdi, çocuklu kadın çocuk düşürürdü öyle ağır, ben de kızıp kötü davranınca başlardı ağlamaya.
Ben daha dominant kalıyordum, karşımda bir erkek değil de yönlendirebileceğim bir kukla vardı sanki. Ama tamamen de yönetilemezdi çünkü dengesiz zamanları da oluyordu. Ne olduğunu hiç anlamazdım bir anda ortalığı duman ederdi.
Ve ben böyle bir ilişki istemiyordum, daha aklı başında, bir şeyleri demeden halleden, anlayan, daha baskın tiplerden hoşlanıyorum. Çünkü bu eşin gibi tipler çok yorucu, kendilerine ait fikirleri de olmaz hiç.

Bu arada aileri 2 aydır ne aradı ne sordu. Duyduğuma göre annesi komşularına çalıştıkları yere giderlerse belki barisirlar diyomus bu nedir yani sen hem isteme hem de böyle düşün

Bu arada aileri 2 aydır ne aradı ne sordu. Duyduğuma göre annesi komşularına çalıştıkları yere giderlerse belki barisirlar diyomus bu nedir yani sen hem isteme hem de böyle düşün
Çocuk varsa belki ondan mı öyle konuştu acaba?

Mesela bir laf söylerdi, çocuklu kadın çocuk düşürürdü öyle ağır, ben de kızıp kötü davranınca başlardı ağlamaya.
Ben daha dominant kalıyordum, karşımda bir erkek değil de yönlendirebileceğim bir kukla vardı sanki. Ama tamamen de yönetilemezdi çünkü dengesiz zamanları da oluyordu. Ne olduğunu hiç anlamazdım bir anda ortalığı duman ederdi.
Ve ben böyle bir ilişki istemiyordum, daha aklı başında, bir şeyleri demeden halleden, anlayan, daha baskın tiplerden hoşlanıyorum. Çünkü bu eşin gibi tipler çok yorucu, kendilerine ait fikirleri de olmaz hiç.
Aslında benim eşim çok baskın bir karakter. Her ortamda sözünü dinlemeyi seven biri. Beni sinirdirmeye çalıştı degismemi bekledi olmayınca uğraşmaktan vazgeçti boşanmayı tercih etti. Şu an ağlaması psikolojisinden kaynaklanıyor. Aslında davranışları tutarlıdir.

niye bu kadar fevri bir cikis yaptiniz ki? dilekce icin yazmis zaten kara kasina gozune degil. gereksiz ve sert bir tepki olmus bence canim.

Pişman olmuş ve bir şekilde senle konusmak için msj.yazmis..bence is daha da ciddiye binerse sans isteyecek...hayırlısı olsun.

niye bu kadar fevri bir cikis yaptiniz ki? dilekce icin yazmis zaten kara kasina gozune degil. gereksiz ve sert bir tepki olmus bence canim.
Canim çünkü eşim benim süre
Kesin boşanıyorsanız eski eşinizi de ailesine boşverin.düşünerek boşuna canınızı sıkmayın.:KK50:
Haklısın canım...Bu gerçekten zor bir süreç..Bazı şeyleri geride bırakmak kolay olmuyor:110:

Canim çünkü evliligmiz kurtulsun diye adım attığımda eşim kendini geri çekmişti. Sanki ben onu istiyorum onsuz olamam. Bu tavırları sergiliyordu. Son mesajında memlekete geleceğim bir an önce bitirelim demesi beni sinirlendirdi

Back
X