• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu adamın amacı ne? Fikri olan var mı ?

Canim çünkü evliligmiz kurtulsun diye adım attığımda eşim kendini geri çekmişti. Sanki ben onu istiyorum onsuz olamam. Bu tavırları sergiliyordu. Son mesajında memlekete geleceğim bir an önce bitirelim demesi beni sinirlendirdi

olsun ya siz yine de hanımefendiliğinizi bozmayın o zaman anlar ne kaybettiğini.

olsun ya siz yine de hanımefendiliğinizi bozmayın o zaman anlar ne kaybettiğini.
Haklısın canım ama bi önceki mesajım gayet kibardı baktım olayı uzattı sinirlendim ve bunu ilk defa yaptım ...bi baktım alttan alıyor Özür diledi affet beni dedi...

Allah yardımcın olsun. Kimse bir yuva yıkılsın istemez ama Çocuk olmadığında daha iyi. Ömür boyunca mutsuz olmaktan kurtuluyorsun. Burnu sürtsün. Sen ona barışalım demişsin, egosu şişmiş beyefendinin, kabul etmemiş. İnşallah mutlu olursun.

Allah yardımcın olsun. Kimse bir yuva yıkılsın istemez ama Çocuk olmadığında daha iyi. Ömür boyunca mutsuz olmaktan kurtuluyorsun. Burnu sürtsün. Sen ona barışalım demişsin, egosu şişmiş beyefendinin, kabul etmemiş. İnşallah mutlu olursun.
Saol canım inşallah .

Back
X