• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu adamın amacı nedir lütfen yardım?

hasibe34

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
47
5
16
32
Beni instagramdan bir polis ekledi 27 yaşında aynı sehirdeyiz.Yakisikli bi çocuk bnde kabul edim dedim pek yapmam normalde.Bir sürü kızı eklemiş yeni instagram açmış bnde bunu görünce muhabbeti lestim ınstadan sildim ogrencilerimi eklemissin dedim o da bilmiyorm kim ki dedi önüne geleni eklemiş ama beni eklediginde mesaj da atmisti.neyse aradan 1-2 hafta geçti bu bana gulucuk göndermiş ben sabah sonra konuştuk tekrar baya ben ekledim tekrar.1 hafta konuştuk faceden ekledi bide..sonra bugün bir baktm acik plajda bi kızın 3 tane fotosunu beğenmiş kız bunu takip etmiyor ama..Birde iki gündür pek face girmiyo fazla konuşmuyoruz.. Sizce silmeli miyim ? Sanırm niyeti eğlence gibi..(not :o kızlar facede ekli deil bi beni eklemiş sanırım)

Muhattap olmaya değmez ...bulaşma sakın ..bu erkekler böyle öküz olabiliyor amaç ne dersen ona buna yazıyım dönüş yapanla sohbet muhabbet Ohhh misss.
Sanırm öyle gibi..dekolteli kız fotografi beğenmesi moralimj çok bozdu..eģlenilcek bi kız deilim blkide ondan daha az yazmaya başladı..ama faceden eklemeyenlrdi neden ole yaptı anlamadim instadan takilmaya yazmaya devam edebilirdi.. faceden de fotoğraflarımı faln begeniyor ben onunkileri beğenmedim ama fazla üstüne dusmedim

Bak senden muhtemelen yaşım büyük ablan say beni... bu adamlar çok fena... derdi birsürü kız sen değilsin sadece... boşver instagram face falan bu adamla muhattap olma.

Son düzenleme:
Evli mi değil mi nerden biliyorsunuz, zaman harcadığınıza değmez.

Ya evliler bile aranıyor intenetten kız düşürme amaclı !! erkeklerin tuzagına düşmeyin ha ne bileyim bir grup olur bir bisey olur orada tanısılır netten ama direkt begenip gelenleri ortada ortak bisey yok ben direkt engellerim cunku senin gibi on kıza ümit verirler

Back
X