- Konu Sahibi delirdimgaliba
başka bir kadın olabilir mi yada eski sevgilisini unutamamış mı konuştunuzmu eski ilişkileri hakkında
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
farklı cinsel eğilimleri olup da bunu saklamak için evlenmiş olmasın sakın?
nasil baslasam bilmiyorum ama.. gecen kasimda bi tanidigin vesilesiyle tanisarak nisanlandim, ne yazikki aramiz cok uzak oldugundan pek fazla görüsemedik sadece telefondan mesajla falan. bu arada 4-5 defa görüsmüsüzdür. birde tabii dügün alisverisi icin gittigimiz ankara da 1 hafta görüstük, ama hic bi zaman yakinlasmadik.. neyse zaman geldi catti dügünümüz oldu 2 ay önce. cok güzel bi dügünle evlendik. ama biz hala yakinlasmadik. ilk gece bana seni skmak rahatsiz etmek istemiyorum zamana birakalim. acikcasi sevindim... daha sonra yakinlasmalar basladi falan derken (yaklasik 2-3 hafta boyunca) ayni hizda da geri kesildi. bi kac kere yakinlasmayi denedim ama sirtini dönüp bana benimle ugrasma diyince benimde hevesim kirildi tabi haliyle yaklasmaktan korkar oldum. simdi kac haftadir böyle devam ediyor, bu durumdan cok rahatsizim. gecen de dedim rahatsiz oldugumu, bana yine seni skmak istemiyorum dedi sadece. aksamlari birlikte oturmak bile istemiyorum artik. bu adamin sorunu ne? bana yardim edin ne yapim yaa ???![]()
başka bir kadın olabilir mi yada eski sevgilisini unutamamış mı konuştunuzmu eski ilişkileri hakkında
Kızcağız daha yeni evlenmiş hemen böyle şeyler sokmayın aklına yahu
Başka kadın olsa evlenir miydi zaten evleneli ne kadar olmuş
Tutki var diyelim ateşle barut yan yana durur mu
Yine de istese yapardı yapacağınıBence de eşin kendisini hazır hissetmiyor , seni sıkmak istemiyorum diye kamufle ediyor
Tek yapman gereken balayında baştan çıkar baktın yine tık yok
Konuş bakalım derdi neymiş
ateşle barut yan yana durmaz doğruda ama arada biride varsa aradaki kişi için yapmıyor olabilir başka bi mantık yürütemiyorum cinsel bi problemi yoksa tabiki
Eğer öyle bişey de varsa versin Allah belasını ne diyelim canım
Umarım yoktur bian önce toparlar kendini de konu sahibi mutluluklarını yazar buraya
seninle nasıl konuşabilirim bilmiyorum cevapta yazmıyorsun ama seninle özel konuşmayı ben çok istiyorum yardımcı olmak açısından.