Bu adamın sorunu ne?

bır derdın sıkıntın mı var ben bırseyı dert ettıgını dusunuyorum konusmamız lazım ben senın hayat arkadasınım sorun ne bılmek ısterım falan dıyerek sakınce konusun bence boyle susarak bır seyı halledemeyız bu duruma uzuluyorum vs vs dıyın

nasil baslasam bilmiyorum ama.. gecen kasimda bi tanidigin vesilesiyle tanisarak nisanlandim, ne yazikki aramiz cok uzak oldugundan pek fazla görüsemedik sadece telefondan mesajla falan. bu arada 4-5 defa görüsmüsüzdür. birde tabii dügün alisverisi icin gittigimiz ankara da 1 hafta görüstük, ama hic bi zaman yakinlasmadik.. neyse zaman geldi catti dügünümüz oldu 2 ay önce. cok güzel bi dügünle evlendik. ama biz hala yakinlasmadik. ilk gece bana seni skmak rahatsiz etmek istemiyorum zamana birakalim. acikcasi sevindim... daha sonra yakinlasmalar basladi falan derken (yaklasik 2-3 hafta boyunca) ayni hizda da geri kesildi. bi kac kere yakinlasmayi denedim ama sirtini dönüp bana benimle ugrasma diyince benimde hevesim kirildi tabi haliyle yaklasmaktan korkar oldum. simdi kac haftadir böyle devam ediyor, bu durumdan cok rahatsizim. gecen de dedim rahatsiz oldugumu, bana yine seni skmak istemiyorum dedi sadece. aksamlari birlikte oturmak bile istemiyorum artik. bu adamin sorunu ne? bana yardim edin ne yapim yaa ??? :59:

konusmadinmi neden boyle yapiyor diye olmadi fazla uzatmaya gerek yok canim boyle hayat gitmezki evlikte sevgi saygi cok onemli birde evliligi kilan cinsel iliski

başka bir kadın olabilir mi yada eski sevgilisini unutamamış mı konuştunuzmu eski ilişkileri hakkında

Kızcağız daha yeni evlenmiş hemen böyle şeyler sokmayın aklına yahu
Başka kadın olsa evlenir miydi zaten evleneli ne kadar olmuş
Tutki var diyelim ateşle barut yan yana durur mu
Yine de istese yapardı yapacağını
Bence de eşin kendisini hazır hissetmiyor , seni sıkmak istemiyorum diye kamufle ediyor
Tek yapman gereken balayında baştan çıkar baktın yine tık yok
Konuş bakalım derdi neymiş

Kızcağız daha yeni evlenmiş hemen böyle şeyler sokmayın aklına yahu
Başka kadın olsa evlenir miydi zaten evleneli ne kadar olmuş
Tutki var diyelim ateşle barut yan yana durur mu
Yine de istese yapardı yapacağını
Bence de eşin kendisini hazır hissetmiyor , seni sıkmak istemiyorum diye kamufle ediyor
Tek yapman gereken balayında baştan çıkar baktın yine tık yok
Konuş bakalım derdi neymiş

ateşle barut yan yana durmaz doğruda ama arada biride varsa aradaki kişi için yapmıyor olabilir başka bi mantık yürütemiyorum cinsel bi problemi yoksa tabiki

Bence kocanız, sizinle evli olduğunu kabullenememiş. Aklında çözemediği soru işaretleri var besbelli. Acaba seviyor muyum, ya daha sonrasında pişman olursam gibi. Cinsel yönden de size yaklaşmaması bu yüzden. Belki vazgeçebilirim diye düşünüyordur. Vazgeçersem de karşımdakini zora düşürmeyeyim, boşanırsam dul damgası yemesin.

Burada size görev düşüyor. O konuşmuyor diye siz de tosarmayın. Konuşmaya çalışın. Böyle evlilik olmaz diye anlatmaya çalışın. Eşinizi biraz evliliğe alıştırın.

Canim tanimadigin insanla nasil evlendin! Su gorucu usulunude anlamiyorum insanlar tanismaz vakit gecirmez sonrada pat diye evlenir ayni odaya tikilaiverir .... Sonra bu insanlardan kari koca olmasi beklenilir. Sahsen ben bu sekilde evlenmeye cesaret edemezdim! Nasil ceasret edip evlendin hayret dogrusu.

ateşle barut yan yana durmaz doğruda ama arada biride varsa aradaki kişi için yapmıyor olabilir başka bi mantık yürütemiyorum cinsel bi problemi yoksa tabiki

Eğer öyle bişey de varsa versin Allah belasını ne diyelim canım
Umarım yoktur bian önce toparlar kendini de konu sahibi mutluluklarını yazar buraya

Eğer öyle bişey de varsa versin Allah belasını ne diyelim canım
Umarım yoktur bian önce toparlar kendini de konu sahibi mutluluklarını yazar buraya

amin canım inşallah dediğin gibi olur çünkü konu sahibi kimbilir ne hayallerle evlendi inşallah ben yanılıyorumdur

Son düzenleme:
seninle nasıl konuşabilirim bilmiyorum cevapta yazmıyorsun ama seninle özel konuşmayı ben çok istiyorum yardımcı olmak açısından.

sorununun ne oldugunu konusmadan anlayamazsin canim,
sakin kafayla guzelce oturp konusmayi dene.
Aklina hemen kotu seyler getirme.

Allah yardimcin olsun

Back
X