Bu adamın sorunu ne?

Canım çok fazla vakit geçirmeden birbirinizi tanımadan evlenmişsiniz.
ondan dolayı hangi olaya ne tepki vereceğini bilmediğinden en iyisi eylemsiz kalayım hiçbirşey yapmayayım diye de düşünüyor olabilir.
muhtemelen büyük bir sevgi yok aranızda, ama bu sevgiyi büyütüp kocaman yapmakta ikinizin elinde.
evlilik içinde birbirinizi tanıyacaksınız. flört edeceksiniz bir nevi.
normalde flört evlilikten önce olur ama sizde tersi evlendikten sonra olacak:9:
o götürmüyorsa sen ayarla birşeyler. ne bileyim dışarıda yemek, sinema vs...
onu tanıyacak sorular sor sevdiği şeyler ,sevmediği şeyler ,hobileri,geçmişten vs. küçük bir anket gibi.
ortak noktalarınızı bulmaya çalışın.
kendini anlat ona sende sevdikleri sevmediklerin. bolca konuşmaya çalışın.
konuştukça açılırsınız daha yakınlaşırsınız.

Arkadaşlar ben 1,5ay içinde nişanlandım bizimkide görücü usulü gibi bişeydi.3-4ay sonunda da düğünümüz oldu.çok sorunlu bir nişanlılık dönemi geçirdik .ilk zamanlar bizde çok sık yakınlaşamıyoduk bazı sorunlardan dolayı birbirimizden nefret eder gibiydik ama hiç olmaz diye bişey yok illaki 1 defe da mı olmaz yaa yapmayın

ya aslanla terazi çok iyi anlaşır aslında ama aslancıgım biliyorum ki daha romantik birini isterdin ben öyleyim en azından :) ya bu teraziler her şeyi ayrıntılı incelemek tarafsız yaklşamka isterler kafalarında bin türlü tilki hiç durmaz yani :) açık açık konuşman lazım yani bu böyle daha kötüye gider ortak bir şeyler yapın sinemaya gidin tiyatroya gidin zaten balayınada gidecekmişsiniz birbirinize daha çok ısınırsınız tanırsınız normal davran düşünme sonu ne olacak diye belki zamanında çok vakit geçiremediginiz için soğukluk vardır.

benim üniv erkek arkadaşım teraziydi ben aslan. teraziler çok içine kapanık oluyolar kendide derdi içinde fırtınalar kopsa kimse farketmez die. tartışmalarda kendimden biliyorum ani çıkışların oluyosa onun sakinliği karşısında haksız duruma düşüyo olabilirsin. biz aceleci olduğumuz gbi onalrda çok relaks :) açık açık konuşmaktan başka çaren yok . ama iyilikle yap bunu senin için zor ama evliliğini kurtarmak istiyosan bazı fedakarlıkta bulun. belki alışınca oda eskisi gibi olur ki terazide çk romantiktir aslında :34:

aklıma buklelıkedi mevzusu geldi
benımde boyle bır evlılıgım oldu
3 senede bir tık ileri gidilemeyen bir evililik
tüp bebekle olmada bir oğlum var
hiç beraber olmadınızmı

Bu konuyu kesinlikle açmayın ve üstelemeyin şimdilik.Herşey normalmiş gibi davranın balayına kadar..
Bu süre zarfınıda konuşmalar ve eğlencelerle geçirmeye çalışın.Onu tanımaya ve kendinizi anlatmaya çalışın.

Anlattıklarınız arasında kendinde görümüyor musun sorun gibi birşey demiş eşiniz bu takıldı gözüme..
Açık açık sordunuz mu nedir eksiklik, sana bunu neden hissettiriyorum diye ?

Canım peki aranızda geçen kısa süreli yakınlaşmalarda sen geriye adım falan attın mı
Yani hazır değilsin imajı çizdin mi yada ürktün mü ne bileyim işte bu tarz şeyler yaşadın mı
Erkekler bu tarz olaylardan etkilenip tüm cinsel hayatlarının öyle olacağı düşüncesiyle cinsel soğukluk yaşayabiliyorlar...Bu da bi ihtimal tabi..Ama bence en büyük sorun eşinin kendisinde...
Bence o kendisini hazır hissetmiyor..Sen bu konuyu tekrar açıkça konuşmaya çalış
Senin artık karısı olduğunu ve ilişkiye girmek için hazır olduğunu,onun olmak istediğini bilsin bakalım belki bi faydası olur..Senin ruhsal durumunu şuan çokk iyi anlayabiliyorum.Errkeğin kendisini cinsel yönden çekmesi kadar kötü hissettiren bişey yok.Geçecek canım inşallah ne olduğunu bi anla bakalım gerisi gelir

ilk evlendimiz gün
sonrasıda 3-4 ay hiç elleşmeyen bir adam
son 2 senede hiç denemedik
o arada işte..
bilemiyorum böyle erkeklerin neden evlendıgını anlamadıgım gıbı bunu toplma anlatmak gerçekten cok zor
gerçekten

ilk evlendimiz gün
sonrasıda 3-4 ay hiç elleşmeyen bir adam
son 2 senede hiç denemedik
o arada işte..
bilemiyorum böyle erkeklerin neden evlendıgını anlamadıgım gıbı bunu toplma anlatmak gerçekten cok zor
gerçekten

cnm öncelikle allah yardımcın olsun insanın aklına bu devirde herşey gelio çok seçenek var ereksiyon problemi olabilir yada cinsel organının boyu şekli ne biliyim bununla ilgili takıntısı yada farklı cinsel eğilimleri yada bi takım rahatsızlığı tabi bunlar sadece seçenekler ben seni sevmemekle alakalı filan olduğunu sanmıyorum sonuçta bir erkekten bahsediyoruz neyden çekiniosun ürkütme filan olayı değilki bu senin karşına alıp bunu açık yüreklilikle sorman en doğal hakkın bunun cevabını vermekte onun emin ol mecbur olduğu bişey çözebiliceğimiz bişeymi die sor sorun bendeyse onuda söle kırılmam de ben olsam burama geldi neyse adam gibi anlat derdim sen sabırlıymışsın vallaa

Son düzenleme:
aslinda öyle cok da hizla bas göz etme olmadi kendimizde istedik yanii, evlenme teklifi falan yapti, hersey normaldi. nisanliykende belliydi biraz romantik falan olmadigi ama evlenince düzelecegini düsündüm, yanilmisim ...
benim ki aslan, onun terazi.

ya aslinda gecenlerde sordum ama dedigim gibi cevap sadece seni skmak istemiyorum gibi seyler.. sen ne bekliyorsun ve beklentin icin ne yapiyorsun dedi ayrica bana... bilmiyorum yanlismi düsünüyorum ama benimde bazi seyleri ondan beklemem normal degil mi ?? sonucta insan erkekten bekler iligi alakayi :44:

canim..esin sorunun cevabini vermis aslinda.. seni sikmak istemiyorum demesi bahanesi..nasil yaklasiyorsun esine bilmiyorum ama bazi erkekler bastan cikarlimaktan hoslaniyorlar..anlarsin sanirim..:27:

seninle özelden konuşmak isterim yalnız mesaj sayım az olduğu için sana özel msj yazamıyorum. aynı sorunla 2 sene uğraştım yardımcı olmak siterim bu yüzden.

Son düzenleme:
Oruçtandır:90:
dicem ama eşisin yahu
normal bir durum değil yeni evli adam işteki sorunmuş ailedeki sorunmuş tınlamaz bile
ciddi bir sorun bu...
Rahatsızlık fiziksel pskolojik
Kapanmamış aşk acısı...
Sizi eş olarak benimsememesi
Cinsel sorun/tercih

tanımadığın bir adamla evlemeye nasıl cesaret edebildin 4-5 defa görüşmeyle evlenilir mi evlilik bu yaa

gorucu usulu olunca bole oluyo canim yaa.. bende gorucu usulu evlendim esim yurt disindaydi ozaman,bir yil nisanli kaldik sadece bir ay gorustuk sonra evlendik ama cok sukur ben mutluyum.:))

canim acaba esinin cinsel sorunlari olabilirmi,seni s1kmak istemiyorum demis bence bu bahane ve kendisinde bazi sorunlar olabilir,oda istiyordur ama basaramiyo olabilir belki.bu arada gercekten senin için zor bi durum Allah yardimcin olsun.

gorucu usulu olunca bole oluyo canim yaa.. bende gorucu usulu evlendim esim yurt disindaydi ozaman,bir yil nisanli kaldik sadece bir ay gorustuk sonra evlendik ama cok sukur ben mutluyum.:))

ya görücü usulüyle de evleneniyor insanlar evet ama önce tanışıyorlar bir süre çıkıyorlar yani böyle 4-5 defa görüşmeyle evlenilir mi?siz şanslıymışsınız ama böylesi tamamen kumar

bunun görücü usülüyle falan bi ilgisi yok. eşinin sana söyleyemediği bi sorunu olabilir. mümkün değil bir erkeğin bu kadar beklemesi. arkadaşça yaklaş belki anlatır derdini.

Seni sıkmak istemiyorum diyen eşin böyle davranarak seni daha çok sıktığının farkında mı acaba...

Back
X