• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu adamın sorunu ne?

çok ilginç ya bence sorun büyümeden konuşmayı dene canım olmaz böyle normal değil tüm bunlar sinemada falan nasıldınız peki.aynı evin içinde farklı farklı hayatlar yaşanır mı sevgili olsanız ilk zamanlar alışıyorsunuz diyeceğim ama iş şu noktada daha ciddi bir hal alıyor.

çok ilginç ya bence sorun büyümeden konuşmayı dene canım olmaz böyle normal değil tüm bunlar sinemada falan nasıldınız peki.aynı evin içinde farklı farklı hayatlar yaşanır mı sevgili olsanız ilk zamanlar alışıyorsunuz diyeceğim ama iş şu noktada daha ciddi bir hal alıyor.

normaldik ... herzamannki gibi iste. evet girdi zaten girecegi kadar. ev arkadasi gibi yasiyoruz. gerektikce konusuyoruz sadece.
acaba yemek, camasirlari falan yapmasammi bi süre??

İlk Okuduğumda Sertleşme Sorunu Olduğunu Düşündüm..
Zamana Bırakılacak Bir Şey Söz Konusu Değil..
Bence Tatilden Sonra Konuşun..

İlk Okuduğumda Sertleşme Sorunu Olduğunu Düşündüm..
Zamana Bırakılacak Bir Şey Söz Konusu Değil..
Bence Tatilden Sonra Konuşun..

haklisin bence de artik zamana birakma kalmamis. ilk evlendigimiz siralarda diyordu, tamam diyordum ama artik fazla zamana birakti. bence de tatilde yada tatilden sonra yine konusmamiz lazim. ama cesaret de edemiyorum ya

haklisin bence de artik zamana birakma kalmamis. ilk evlendigimiz siralarda diyordu, tamam diyordum ama artik fazla zamana birakti. bence de tatilde yada tatilden sonra yine konusmamiz lazim. ama cesaret de edemiyorum ya

Canımıniçi, Siz Karı Kocasınız..
Elbette Konuşacaksınız, Ömür Boyu Böyle Devam Etmeyecek..

İlle de Benimle Neden Birlikte Olmadın!! Demeyeceksin Zaten..
Sorun mu Var Doktora Gidelim mi? De..
Zaten Sana Karşı Kendini Mahçup Hissedecektir..

Hatta İçine Otursun, Benimle Evlendiğine Pişman mısın? De.
Beni İstemiyor musun? De..
Ben Çok Üzülüyorum.. De..
Ama Sakın Fevri Davranma, Gayet Sakin 2 Arkadaş Gibi..:34:

Ama Tatilde Belki Kendine Gelir, Bence Tatilden Sonra Konuş..:34:

hakıkaten ilgnc ama acıkca sorun.anlamıyorum seni ve anlamakistiyrum deyin.Bır sıkıntısı varsa sizinle konusmalı sonucta eşisiniz..belki balayının etkisi olur.bence cinsel sorunlar değil.

Aslında şaşırdım ama ne yorum yapsam bilemedim:26::26::26:
Bizde ilk evlendiğimizde 3 gün birbirimizden utanmıştık dokunmamıştı bana ama sonra herşey birden halloldu belkide seni kırmak istemiyodur senden bişeyler bekliyor olabilir..
Artık hazırım gibisinden yoksa neden beklesin bir adam bu kadar ilginç ama bence sorunun peşine düşmelisin yoksa aranızda mesafe giderek açılacak gibi:34:

bencede bi erkek bu kadar beklemez bi sorun vardır size söyleyemiyodur
çekiniyodur ama sende güzel yaklaş çokda tanışmamışsınız evlenmeden önce belki görüşmüş olsaydın daha sık bu sorunu daha önceden
farkedebilirdin zor bi durum tatildede aynı sorunu yaşarsanız zaman kaybetmeden konuş dr a gitmeyi ikna et sorunu çöz inş
zorluk çıkarmaz

Canımıniçi, Siz Karı Kocasınız..
Elbette Konuşacaksınız, Ömür Boyu Böyle Devam Etmeyecek..

İlle de Benimle Neden Birlikte Olmadın!! Demeyeceksin Zaten..
Sorun mu Var Doktora Gidelim mi? De..
Zaten Sana Karşı Kendini Mahçup Hissedecektir..

Hatta İçine Otursun, Benimle Evlendiğine Pişman mısın? De.
Beni İstemiyor musun? De..
Ben Çok Üzülüyorum.. De..
Ama Sakın Fevri Davranma, Gayet Sakin 2 Arkadaş Gibi..:34:

Ama Tatilde Belki Kendine Gelir, Bence Tatilden Sonra Konuş..:34:

cok güzel yazmissin cok tskler. aynen dedigin gibi neden benimle birlikte olmadin falan gibi seyler demiyorum zaten hem cekinirim öyle sey demeye hemde dirdir etmek istemiyorum. ama bu sekilde gitmicegini de ona baska bi sekilde iletmeye calistim, ama ya anlamak istemiyor yada gercekten bi sorun oldugunu anlamak istemiyor ... dedigin gibi fevri davranmiyorum herseyi alttan aliyorum sakin olmaya calisiyorum. arada sirada agliyorum sizliyorum ...

Aslında şaşırdım ama ne yorum yapsam bilemedim:26::26::26:
Bizde ilk evlendiğimizde 3 gün birbirimizden utanmıştık dokunmamıştı bana ama sonra herşey birden halloldu belkide seni kırmak istemiyodur senden bişeyler bekliyor olabilir..
Artık hazırım gibisinden yoksa neden beklesin bir adam bu kadar ilginç ama bence sorunun peşine düşmelisin yoksa aranızda mesafe giderek açılacak gibi:34:

bende öle olur diye düsündüm ama iyice aramiz acildi. benden bisey bekliyorsa söyleme diyorum her zaman. onada cevap yok. ilk yakinlastigimiz zamanlarda anlamistir heralde hazir oldugumu. sonra birden geri cekildik . artik hic olmazsa tatilden sonra konusmayi denicem

cok güzel yazmissin cok tskler. aynen dedigin gibi neden benimle birlikte olmadin falan gibi seyler demiyorum zaten hem cekinirim öyle sey demeye hemde dirdir etmek istemiyorum. ama bu sekilde gitmicegini de ona baska bi sekilde iletmeye calistim, ama ya anlamak istemiyor yada gercekten bi sorun oldugunu anlamak istemiyor ... dedigin gibi fevri davranmiyorum herseyi alttan aliyorum sakin olmaya calisiyorum. arada sirada agliyorum sizliyorum ...

Ağlayıp Sızlamaya Ne Gerek Var.. :21:
Bak Burda Ne Güzel Dertleşiyoruz..:38:

Yaptığın büyük cesaret cidden hiç tanımadığın bir adamla direk evlenmişsin şaşırdım açıkçası bu cesaretine. :26:

dogru diyorsun.. cok ani oldu hersey :) evlenme teklifi falan bi baktik ki nisanlanmisiz :)
en büyük sorun ama bizim nisanliyken cok az görüsmüs olmamiz.. birbirimizi iyice taniyamadik

Belki sizi tanımaya çalışıyordur :61:

Bayanlar bazen toplumsal baskı etkisinde kalarak vajinismus vs. sorunlarla boğuşurlar. Eğer çot otoriter bir aileden geldiyse onun için de bazı psikolojik sorunları olabilir. Ama arayı da fazla soğutmayın bence, bu elilik böyle gelmiş böyle gider bir durum olmasın sonra.

Ben açıkçası henüz sizi sevdiğini düşünmüyorum..
Baştan böyle bir yorum sert gelecektir muhtemelen ama birazcık açayım..
Siz anlattığınız kadarıyla hemen hemen hiç bir şey paylaşmadan evlenen 2 insansınız.Zorakiye yakın bir şekilde aynı evde yaşamaya başlamışsınız.Birisinden hoşlanmak v.s her ne ise ama birisini sevmek zaman ve emek isteyen bir şeydir.Eğer şanslıysanız ve yeterince çaba sarfederseniz birbirinizi çok sevip sonrasında mutlu bir evlilik sürdürebilirsiniz.Ama şu anki sorununuz bence bundan kaynaklanıyor.Erkekte olsa kadın da hepimiz insanız duygularımız var.Ve normal erkekler de sadece gece gündüz sex düşünen canlılar değil.Onlarında aynı şekilde hisleri ve duyguları var.Bazı kişiler birisini sevmeden beraber olamaz.Bu da kanımca böyle bir durum gibi görünüyor.

Bol şans diliyorum...

canım ben seni sevmediği ihtimalini zayıf buluyorum .hepimiz biliyoruz ki erkeklerin bir kadınla ilişki yaşaması için illa ona deliler gibi aşık olması gerekmiyor .üstelik yeni evlisin birlikte yatıyosun ve sen yaklaşıyosun o utanıyo çekiniyo korkuyo falan yok öyle bişey .....bencede cinsel bir problem olabilir canım çok üstüne gitmeden bi doktora gitmeyi deneseniz .ama erkekler malesef bu tür sorunlarda pek kabullenmezler doktora gitmeyi istemezler .zor bir durum allah yardımcın olsun böylede kardeş gibi olmaz ki

Back
X