Bu adamla devam edilir mi?

arkadaşınız ciddi anlamda psikolojik destek almalı.. böyle saçma bir mevzu takıntı haline getirilmemeli..
Bence de aslında çok konuda takıntısı var
Eve geri dönüp ocak kontrol etmek gibi
Bazen buluşmalara geç gelirdi bu yüzden
Ben söylemiştim aslında yardım mı alsan diye bidaha söyleyeceğim

O adam öyle soru moru diye diye konuşur evliyken de eğer evlilik olursa. Devam etmeye değmez

Adamı bilmem de bu denli kararsızlık ve şüphecilikle bu kadınla hayata devam edilir mi :KK54: latifesi bir yana yaşları ikisinin de küçük değil yani ilişki sorumluluğu, güven ,sadakat olmadan nasıl olacak? Nasıl devam edecekler?

Adamı bilmem de bu denli kararsızlık ve şüphecilikle bu kadınla hayata devam edilir mi :KK54: latifesi bir yana yaşları ikisinin de küçük değil yani ilişki sorumluluğu, güven ,sadakat olmadan nasıl olacak? Nasıl devam edecekler?
Evet biryerde biter gibi zaten

39 yaşında çocuk çok güldüm ilahi
Ben eski sevgilisiyle iş hakkında konuşmasını sorun etmezdim heralde
Hoşuma gitmezdi kabul ama ne bilim insanlar ayrıldı diye düşman olmak zorunda değil ki
Aşırı kıskançsa adam bu sorun olabilir benim için
Hem aşırı kıskanç olup karşısındakine dünyayı dar edip hemde eski sevgilisi ile iş halkında bile olsa konuştuysa o adam problemlidir benim gözümde
O yüzden böyle biriyle evlenmezdim

39 yaşında çocuk çok güldüm ilahi
Ben eski sevgilisiyle iş hakkında konuşmasını sorun etmezdim heralde
Hoşuma gitmezdi kabul ama ne bilim insanlar ayrıldı diye düşman olmak zorunda değil ki
Aşırı kıskançsa adam bu sorun olabilir benim için
Hem aşırı kıskanç olup karşısındakine dünyayı dar edip hemde eski sevgilisi ile iş halkında bile olsa konuştuysa o adam problemlidir benim gözümde
O yüzden böyle biriyle evlenmezdim
Biraz karışık yazmışım sanırım kıskanç olan adamın eski sevgilisi, bu sebeple ayrılmışlar
Ben olsam güveniyorsam sorun etmezdim, sorun etsem ayrılırdım
Bu kızımız hem sorun edip hem ayrılmaması 😂

Biraz karışık yazmışım sanırım kıskanç olan adamın eski sevgilisi, bu sebeple ayrılmışlar
Ben olsam güveniyorsam sorun etmezdim, sorun etsem ayrılırdım
Bu kızımız hem sorun edip hem ayrılmaması 😂
Ok yanlış anladım
Ben olsam sorun etmezdim ne bilim çok mu rahatım kendime çok güvenirim belki ondan

Merhaba arkadaşlar konuyu arkadaşımın isteği üzerine onun için açıyorum, malesef sevgilim de yok 😂 neyse
3 yıla yakın bir ilişkileri var, sevip sevildiğini düşünüyor arkadaşım, 1. Yıllarında çocuğa eski sevgilisi mesaj atmış instagramdan, çocuğun hesabı herkese açık bizim kızla da resimleri var
Çocuğun işiyle alakalı bir soru sormuş çocuk cevap vermiş, işiyle derken çocuk öğretmen olsun diyelim kendi dersiyle alakalı gibi
Ardından çocuk buna onun işiyle alakalı mesaj atmış şurda ne yapsam diye bidaha konuşmuşlar
Konuşmaların içerği bundan ibaret
Arkadaşım delirip gördüğünde açıklama şu; zaten sevgilim olduğunu biliyor bir soru sordu cevap verdim , arkadaşım başta ayrıldı konuştu diye sonra çocuğa yeminler ettirdi bsy hissetmediğine kıza geri barıştılar
Bu arada birkaç kez de bu kızı geçmiş imstagram aramalarında görüyor
ilişleri 6 ay sürmüş uzaktan, çocuk çok kıskançtı ondan ayrıldık demiş, Şimdi konu şu ki bu kızımız buna takmış durumda,
Çocuk 39 arkadaşım 34 yaşında bu arada
Dahası çocuk 39 yaşında ve babasının borçlarını ödemeye yardım etmiş, aile şirketleri var ama düze çıkamadılar, şu aşamada evliliği de arkadaşım mantıklı bulmasa da çocuk arada bir yokluyor
Ne zaman tanışcam ailenle vs diye o
Sevgisinden eminmiş ancak bu durumu takıntı yapmaya değer miymiş?
ben bu kadar takıyorsan ayrıl dedim ama farklı görüşlere de ihtiyacı varmış, teşekkürler
Bacım 39 un çocukluğu mu kalmış. Çok seviyorsa çektirsin gitsin eski sevgilisine. Kız arkadaşınız genç bir hanım. Ondan ayrılıp hayatına bakmalı.

Merhaba arkadaşlar konuyu arkadaşımın isteği üzerine onun için açıyorum, malesef sevgilim de yok 😂 neyse
3 yıla yakın bir ilişkileri var, sevip sevildiğini düşünüyor arkadaşım, 1. Yıllarında çocuğa eski sevgilisi mesaj atmış instagramdan, çocuğun hesabı herkese açık bizim kızla da resimleri var
Çocuğun işiyle alakalı bir soru sormuş çocuk cevap vermiş, işiyle derken çocuk öğretmen olsun diyelim kendi dersiyle alakalı gibi
Ardından çocuk buna onun işiyle alakalı mesaj atmış şurda ne yapsam diye bidaha konuşmuşlar
Konuşmaların içerği bundan ibaret
Arkadaşım delirip gördüğünde açıklama şu; zaten sevgilim olduğunu biliyor bir soru sordu cevap verdim , arkadaşım başta ayrıldı konuştu diye sonra çocuğa yeminler ettirdi bsy hissetmediğine kıza geri barıştılar
Bu arada birkaç kez de bu kızı geçmiş imstagram aramalarında görüyor
ilişleri 6 ay sürmüş uzaktan, çocuk çok kıskançtı ondan ayrıldık demiş, Şimdi konu şu ki bu kızımız buna takmış durumda,
Çocuk 39 arkadaşım 34 yaşında bu arada
Dahası çocuk 39 yaşında ve babasının borçlarını ödemeye yardım etmiş, aile şirketleri var ama düze çıkamadılar, şu aşamada evliliği de arkadaşım mantıklı bulmasa da çocuk arada bir yokluyor
Ne zaman tanışcam ailenle vs diye o
Sevgisinden eminmiş ancak bu durumu takıntı yapmaya değer miymiş?
ben bu kadar takıyorsan ayrıl dedim ama farklı görüşlere de ihtiyacı varmış, teşekkürler
Çocuk deyince18 20 yaş bekledim😁

Arkadaşınız acaba neyi dert edebilirim diye düşünüp bunu buldu herhalde. Koskoca 2 sene geçmiş üstünden. Sorun çıkarmak için çok geç kalmış. Aşırı saçma bir durum bence, sevgilim karşıma gelip ki iki tarafta 30 küsür yaşında 2 sene önceki olayı aşamadım ama seninle de ilişkime gayet normal devam ettim dese şok olurdum

Arkadaşınız acaba neyi dert edebilirim diye düşünüp bunu buldu herhalde. Koskoca 2 sene geçmiş üstünden. Sorun çıkarmak için çok geç kalmış. Aşırı saçma bir durum bence, sevgilim karşıma gelip ki iki tarafta 30 küsür yaşında 2 sene önceki olayı aşamadım ama seninle de ilişkime gayet normal devam ettim dese şok olurdum
Bende bana biri bunu dese ayrılsaydın o zaman derim

Bu adamla bakkala gidilmez.
Ailesine maddi olarak bağımlı biri
Bende öyle düşünüyorum, böyle gelmiş böyle gider, bu yaştan sonra değişmez
Borç olur ödenir, ama sen borcun varken hala marka peşinde saçma sapan para harcama peşindeysen olan kıza olcak
Bu eski sevgilisiyle konuşmasından çok daha önemli zaten bence

Ailesine maddi olarak bağımlı biri
Bende öyle düşünüyorum, böyle gelmiş böyle gider, bu yaştan sonra değişmez
Borç olur ödenir, ama sen borcun varken hala marka peşinde saçma sapan para harcama peşindeysen olan kıza olcak
Bu eski sevgilisiyle konuşmasından çok daha önemli zaten bence
Eski sevgiliyi kenara bırakırsak borcu varken parayı savuruyorsa o iş olmaz zaten. Evlilik geçinmek çok zor. Kız yıpranır. Bide güvenilmez adam zaten. Hiç hayatını adamasın buna.

Back
X