Merhaba arkadaşlar konuyu arkadaşımın isteği üzerine onun için açıyorum, malesef sevgilim de yok

neyse
3 yıla yakın bir ilişkileri var, sevip sevildiğini düşünüyor arkadaşım, 1. Yıllarında çocuğa eski sevgilisi mesaj atmış instagramdan, çocuğun hesabı herkese açık bizim kızla da resimleri var
Çocuğun işiyle alakalı bir soru sormuş çocuk cevap vermiş, işiyle derken çocuk öğretmen olsun diyelim kendi dersiyle alakalı gibi
Ardından çocuk buna onun işiyle alakalı mesaj atmış şurda ne yapsam diye bidaha konuşmuşlar
Konuşmaların içerği bundan ibaret
Arkadaşım delirip gördüğünde açıklama şu; zaten sevgilim olduğunu biliyor bir soru sordu cevap verdim , arkadaşım başta ayrıldı konuştu diye sonra çocuğa yeminler ettirdi bsy hissetmediğine kıza geri barıştılar
Bu arada birkaç kez de bu kızı geçmiş imstagram aramalarında görüyor
ilişleri 6 ay sürmüş uzaktan, çocuk çok kıskançtı ondan ayrıldık demiş, Şimdi konu şu ki bu kızımız buna takmış durumda,
Çocuk 39 arkadaşım 34 yaşında bu arada
Dahası çocuk 39 yaşında ve babasının borçlarını ödemeye yardım etmiş, aile şirketleri var ama düze çıkamadılar, şu aşamada evliliği de arkadaşım mantıklı bulmasa da çocuk arada bir yokluyor
Ne zaman tanışcam ailenle vs diye o
Sevgisinden eminmiş ancak bu durumu takıntı yapmaya değer miymiş?
ben bu kadar takıyorsan ayrıl dedim ama farklı görüşlere de ihtiyacı varmış, teşekkürler