Merhaba kızlar;
Biz eşimle çok sıkıntılı bir düğün süreci geçirdik. Yaklaşık 3 aylık evliyiz ama sanki 30 yıllık evliler gibiyiz
Eşimin ailesi verdiği sözleri tutmadı en ucuzlarından alındı ailesinin aldığı tüm eşyalarım ve biz bu yüzden oldukça fazla tartıştık. Bu zamanda bende ister istemez bi soğuma oldu ama hep evlenince nasıl olsa herşey bitecek deyip hep bekledim.
Öncelikle eşim karakter olarak çok iyi biridir. Ben ona kızıp bağırsam bile haksızsa eğer susar asla tepki vermez bana. Ama bu artık sinirlerimi bozmayta başladı. Bi konu hakkında fikirlerini almaya çalışıorum ama o kapı duvar direk kapatır konuyu bi daha da açmaz o konu hiç açılmamış gibi davranır.
Aynı iş yerinde çalışıoruz ama öğle tatili dışında pek görmeyiz birbirimizi. Eşimin akşamki rutinini anlatayım size. Eve gideriz yemek hazırlarım yer sonra ben toplarım bulaşıkları yıkarım ıvır zıvır işler varsa hallederim. Eşim ne yapar geçer tv karşısına önüne de laptop alır saatlerce onlarladır. Sonrada bi güzel orada uyuyakalır

Genelde canı bişi çektiğinde bağırır olduğu yerden.
Eşim genelde canı se... istediğinde yanaşır hale geldi yaa. Haftada 1 veya 2. O günlerde ayrılmaz pek peşimden. Ama canım hiç yanaşmak istemiyor artık ona. Daha 3 aylık evliyiz biz yaa ne zaman bu hale geldik

Gitgide soğuyorum eşimden çok canım yanıo
Geçen hafta arkadaşları geldi eve Allahım bir neşe şok oldum resmen ve çok kıskandım tabi. Benleyken yok böyle kahkahalar falan.
Çok da yanaştım yanına akşamları. Koltukta uzanırken atladım üstüne sarıldım falan. Ama ben yapmazsam bunları sadece canı istediğinde yanaşan biri haline geldi

Evlenmeden önce böyle değildi ama.
Ne yapmalıyım gerçekten çok şaşkınım. Konuşmuyorum akşamdan beri artık. Tahammül edemez hale geldim.
Nolur bir akıl verin. Ciddi anlamda çocuk olmadan bir an evvel boşanayım diye düşünmeye başladım