Bu adamla olur mu?

Ablanda boşanmışti ona da mı aynılar?
Bu adamla evlenip, evladını tehlikeye atınca daha mi iyi olacak?
Ailenin evinden daha iyi bir hayat beklemiyor ki seni.
Adam çocuklarını yataklı okullara verirken biraz büyüdü mü senin kızını evde tutar mı sanıyorsun?
O yaştaki çocuklarını nerede yatılı kalıyor ayrıca?
Esine ver o zaman kızını, sonu ya ona ya da yeniden boşanmaya gider evlenirsen.
Ablam değil benden küçük kız kardeşim. O çalışıyor eve para getiriyor diye iyiler onunla.
Kızı yatılı hafızlık okuyor. Benim kültürümle alakası yok yanlış anlamayın. Ben veremem öyle yatılı asla. Babasına veremem ne kızım ne ben yaşayabiliriz öyle..

Merhaba canım. Boşanalı 2 yıl oldu işte. Biri aracı oldu tanıştık bir hafta önce de nişan yaptık. Onun da iki çocuğu var 8 ve 10 yaşlarında
Aracınız da siz de tuhafsınız. Kızınızın çocukluğunu, hayatını mahvetmek mi niyetiniz ? Bu kadar mı seviyorsunuz bu adamı ? Aşktan gözünüz kör mü oldu ? Kızınızın babası, kızınızın velayetini alıp layığıyla babalık yapacak biriyse, kızınızın velayetini babasına verin bari de kızınız mağdur olmasın.

Sana saygisi olan adam kizina da abilik yapar. Oz babasi da cok matah biri degildi ama bu ondan beter. Ne yapmayi dusunuyorsun? Evlenecek misin?
Güya bana yardımcı oluyor. Kızım bana emir vererek konuşur genelde ( kızıyorum ona bilginiz olsun) yada dediğimi qninda yapmıyor. Bunlara kızıyor o. Dinleyecekmiş beni, saygılı olacakmış

Merhaba
Konu nişanlım. İlk başta başkasına çevrimiçi ise ben ağzımı açmadan ekran görüntüsü atıp şuna yazıyordum diyen adam şimdi kimle konuşuyorsun diye sorunca ortalığı ayağa kaldırıyor. Sen bana güvenmiyor musun ben başka kadınlara mı gidiyorum niye soruyorsun diye kızıyor aşırı tepki veriyor. Ki başka kadın aklımın ucundan bile geçmiyor o an. Ama ben çarşıdayken eve gelene kadar burnumdan getirebiliyor.
Ben A desem o bırak B'yi Z anlıyor.

Kızım var 6 yaşında. Tamam eksik veya yanlış şeyleri var kabul ediyorum. Ama şimdiden başladı ona şöyle söyle, ona patronun kim olduğunu göster, ona şu şekilde öğret, sınır koy gibi. Bıkkınlık geldi.

Sizce tablo nasıl görünüyor ordan bakınca?
Olmaz.zindan hayati

Ya evlenince uğraşmasın diye şimdiden talimat veriyor sanki. Hani sanki beni yorma ayağını denk alsın gibi...

Sen de kabul ediyor musun? Ne yapacaksiniz bacak kadar cocuga, komedi yani kres bebesi ayagini denk mi alacak :KK51: Cocugum yok ama tanidigim annelerin hepsi soyle diyecek adami duman eder sen bir de evleneyim mi diye dusunuyor musun:KK51:

Aracınız da siz de tuhafsınız. Kızınızın çocukluğunu, hayatını mahvetmek mi niyetiniz ? Bu kadar mı seviyorsunuz bu adamı ? Aşktan gözünüz kör mü oldu ? Kızınızın babası, kızınızın velayetini alıp layığıyla babalık yapacak biriyse, kızınızın velayetini babasına verin bari de kızınız mağdur olmasın.
Babası da baba değil. Bir yıldır asla arayıp sormuyor. Versem asla bakmaz bakıcıya falan atıp gider

Babasi kendine yemek alip kizindan gizli yiyen bir baba. Oyle babalik yapacak biri degil. Liliyaa iyi bir anne tek sorun evliligi bir kacis olarak goruyor, kendini sıkısmıs hissediyor.

Ablam değil benden küçük kız kardeşim. O çalışıyor eve para getiriyor diye iyiler onunla.
Kızı yatılı hafızlık okuyor. Benim kültürümle alakası yok yanlış anlamayın. Ben veremem öyle yatılı asla. Babasına veremem ne kızım ne ben yaşayabiliriz öyle..
Veremem demekle olacak mı?
Adam şimdiden kızınla ilgili talimat veriyor sana.
O çocuğa aynı evde rahat verir mi sanıyorsun?
Babasına veremezsin ama kendi küçücük çocuklarını kurslara gönderen, kızına dil uzatan adamla evlenirsin öyle mi?

Sen çalışma konusunda da hevesli değildin. Kusura bakma ama öyle. Bu adam zaten çalıştırmaz seni. Kızının yediği, içtiği de gözüne batar. Muhteşem çözüm. Aman kızından ayrilma.

Sen de kabul ediyor musun? Ne yapacaksiniz bacak kadar cocuga, komedi yani kres bebesi ayagini denk mi alacak :KK51: Cocugum yok ama tanidigim annelerin hepsi soyle diyecek adami duman eder sen bir de evleneyim mi diye dusunuyor musun:KK51:
Kızımın tırnağına zarar gelse dünyayı yakarım her normal anne gibi. Güya bana yardımcı oluyor kızımın eksikleri veya yanlışları konusunda. Seni dinlesin diyor, sen onu dinleyip ona uyuyorsun diyor. Yanlış anlamayın onu savunmuyorum. Yazıyorum ki ona göre yorum yapalım

Kızımın tırnağına zarar gelse dünyayı yakarım her normal anne gibi. Güya bana yardımcı oluyor kızımın eksikleri veya yanlışları konusunda. Seni dinlesin diyor, sen onu dinleyip ona uyuyorsun diyor. Yanlış anlamayın onu savunmuyorum. Yazıyorum ki ona göre yorum yapalım
Adamın narsist eğilimleri var gibi hissettim. Başta böyle kuralcı olurlar güya disiplinli gibi davranırlar. 6 yaş daha anne kuzusu. Kendi çocuklarını bile başından atmış babalık yaptığı zaten yok.. tüm sinyalleri veriyor. Kızınızla aynı eve girse yediği iki lokma yemeği bile boğazına dizer

Çaresizlikten kızınızın babasıyla barışsanız yemin ederim daha anlaşılır olur en azından 🙏🏻 bu adam sizi eski eşinizden daha fazla üzer. Daha çok pişman olursunuz. Resmen gelen gideni aratacak bu hikayede
Annem de diyor bu adam eskisinden beter. Boşanırsın evlenirsen diyor

Adamın narsist eğilimleri var gibi hissettim. Başta böyle kuralcı olurlar güya disiplinli gibi davranırlar. 6 yaş daha anne kuzusu. Kendi çocuklarını bile başından atmış babalık yaptığı zaten yok.. tüm sinyalleri veriyor. Kızınızla aynı eve girse yediği iki lokma yemeği bile boğazına dizer
Kızı yatılı okuldan haftada bir eve gelip iki gün kalıyor. Geri dönüyor. Hiç demiyor kızımla vakit geçiremiyoruz şuraya götüreyim şu etkinliği yapayım. Alıyor eve götürüyor okula. Kızımı bale kursuna verecem diyorum ben ona karşıyım kuran kursuna ver diyor:)))

Kızı yatılı okuldan haftada bir eve gelip iki gün kalıyor. Geri dönüyor. Hiç demiyor kızımla vakit geçiremiyoruz şuraya götüreyim şu etkinliği yapayım. Alıyor eve götürüyor okula. Kızımı bale kursuna verecem diyorum ben ona karşıyım kuran kursuna ver diyor:)))

Liliya sen su adamlarla tanistigin gibi konu ac lutfen. Dunyada son kalan erkek olsa bununla evlenilmez. Nerde degisik bir tip var gidip onu buluyorsun.

Merhaba
Konu nişanlım. İlk başta başkasına çevrimiçi ise ben ağzımı açmadan ekran görüntüsü atıp şuna yazıyordum diyen adam şimdi kimle konuşuyorsun diye sorunca ortalığı ayağa kaldırıyor. Sen bana güvenmiyor musun ben başka kadınlara mı gidiyorum niye soruyorsun diye kızıyor aşırı tepki veriyor. Ki başka kadın aklımın ucundan bile geçmiyor o an. Ama ben çarşıdayken eve gelene kadar burnumdan getirebiliyor.
Ben A desem o bırak B'yi Z anlıyor.

Kızım var 6 yaşında. Tamam eksik veya yanlış şeyleri var kabul ediyorum. Ama şimdiden başladı ona şöyle söyle, ona patronun kim olduğunu göster, ona şu şekilde öğret, sınır koy gibi. Bıkkınlık geldi.

Sizce tablo nasıl görünüyor ordan bakınca?
Sen dertsiz başına dert mi arıyorsun?Daha şimdiden böyleyse evlenince burnundan getirir. İlla bir erkeğe mi ihtiyacınız var yani üstelik bunu daha önce yaşamış biri olarak sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yemeli.

Liliya sen su adamlarla tanistigin gibi konu ac lutfen. Dunyada son kalan erkek olsa bununla evlenilmez. Nerde degisik bir tip var gidip onu buluyorsun.
Ay gunces güldürdün beni:))
Ben nasıl bir etki bırakıyorum insanlarda ya. Hemen bir kontrol altına alma çabası.

Allah aşkına insanların aklıyla dalga geçmeyin
Küçücük çocuğa talimat veren adama iki çift laf edemiyorsunuz daha. Bırakın bu büyük lafları.

Back
X