Bu adamla olur mu?

Papatya liliyanin tarzi bu. En kotu gunlerinde bile boyleydi. Gulmesini yanlis anlamayin. Cok zor gunler gecirdi o gunlerde bile boyleydi.
Çok zor günlerini hızlıca unutup koca derdine düstügüne göre acınacak bi durumu yok. Ergen gibi ss alayım cevrimici takip edeyim bunlarin pesinde ilgi delisi olmuş arada kizi harcanacak. Anne olduysan öyle sevgilim olsun gezeyim ergenliğime döneyim deme lüksü yoktur insanin. Kendisi bosandi cocuklar babalarindan bosanabiliyor mu? Hayir. Babasi kotuyse zaten cocuk onla ayri bagi olacak üstüne üvey babadan cekecek. Yasadigi hicbir zorluk elin adaminin kizina patron kim göster deme cesaretini veremez. Bugun kocam dahi kizimiz icin bana bunu diyemez.

Ya nasil diyim liliyaa biraz saf biri. Gecmisinden ders aldi mi almadi mi orasini bilemem icinde bulundugu kosullar sebebi ile evliligi bir kacis olarak goruyor. Kendisu de hatalarinin farkina variyor ki her seferinde konu acip fikir istiyor.
Saf mi ? 40 yaşına gelmiş insanın telefon başında çevrimiçi takibi izlemesi normal mi ? Saf sa soyluyoruz işte girsin bir işe calissin. Evde çocuk baksın , evlere temizliğe gitsin. Oturup çevrimiçi takibi yapacağına çocuğuna kim nasıl davranacak onu düşünsün. Ben bütün iyi niyetimi kaybettim insanlara karşı hiç kimsenin de salak olduğunu düşünmüyorum bazıları salak ayağına yatiyor.

Konuyla ilgili en doğru ve en mantıklı yorum bu kesinlikle bu çocuk bu kadının elinde ziyan olur

Vallahi ciddi yazdım. Konu sahibesi doy doy akıllı, bu adamı bırakır başka türlü bir manyak bulur. Bu adam bu çocuğu ya yatılı okula atar minicik çocuk oralarda tek başına başına neler gelir neler . ya da evde eze eze kızı hasta edecek. Kuran kursu demiş bir de ruh hastası, hiç mi haber izlemiyorsunuz kardeşim çocukların başına neler neler geliyor .. Onun yerine konu sahibesi versin çocuğu devlete, çicek gibi bakıyorlar, hiçbir eksikleri olmuyor, meslek de kazandırıyorlar, memuriyet de sağlıyor devlet. Belki evlat edinecek bir aile çıkar, çocuk aklı başında insanların elinde büyür. Böyle kurslarda tecavüze mi uğrayacak, üvey baba elinde eziyet mi görecek, yatılı okullarda tek başına mı sürünecek belli değil. Çok yazık bu çocuğa ya, aklı başında tek insan yok etrafında. Umarım ziyan olmadan büyür kendini kurtarır ama zor.

Hiç sorma her mesajina ayrı sinir olup ayrı cevap yazıyorum.
-Çalış demeyin , kreşe veremem ,bakıcı olmaz, intihar edecem , öleyim ki baba baksın ( baba bakması için niye ölmesi gerekiyorsa), ölsem yatili okula vermem,ama baleye yollayacam neyle ? Kendi çocuğuna bakmayan , yatılı okula yollayan adamın evinde , adamın imkanıyla? (Aldığı nafakayla sanmıyorum bale karşılansin.)

40 yaşında insanlar kimle konusuyorsun kavgası yapıyor. Ergenken sevgilimize yapıyorduk, çünkü issizdik oturur saatlerce çevrimiçi oluşuna bakardık.( hoş o zamanlarda da ben yapmadım sinavlara calisiyorduk) tek dert buymuş gibi.
"Adam " çocuğun yediği lokmayı sayacak, terbiyesiz bu deyip kendi yöntemlerini kullanmaya calisacak, konu sahibi bale diyor. Baleye gönderecek olan zaten gönderirdi,kimim parasıyla nereye gönderecek acaba dediğiniz gibi.
Kendi çocuklarını evinde tutmayan adam bale için para verecekse demek.
Bosandigindan beri, kurtuluş olarak evliliği gördü, o kafayla da nişanlandıği kişi bu.
Ayrılmazlar çocuğa yazık olacak.

Çok zor günlerini hızlıca unutup koca derdine düstügüne göre acınacak bi durumu yok. Ergen gibi ss alayım cevrimici takip edeyim bunlarin pesinde ilgi delisi olmuş arada kizi harcanacak. Anne olduysan öyle sevgilim olsun gezeyim ergenliğime döneyim deme lüksü yoktur insanin. Kendisi bosandi cocuklar babalarindan bosanabiliyor mu? Hayir. Babasi kotuyse zaten cocuk onla ayri bagi olacak üstüne üvey babadan cekecek. Yasadigi hicbir zorluk elin adaminin kizina patron kim göster deme cesaretini veremez. Bugun kocam dahi kizimiz icin bana bunu diyemez.
Hiç valla.

Vallahi ciddi yazdım. Konu sahibesi doy doy akıllı, bu adamı bırakır başka türlü bir manyak bulur. Bu adam bu çocuğu ya yatılı okula atar minicik çocuk oralarda tek başına başına neler gelir neler . ya da evde eze eze kızı hasta edecek. Kuran kursu demiş bir de ruh hastası, hiç mi haber izlemiyorsunuz kardeşim çocukların başına neler neler geliyor .. Onun yerine konu sahibesi versin çocuğu devlete, çicek gibi bakıyorlar, hiçbir eksikleri olmuyor, meslek de kazandırıyorlar, memuriyet de sağlıyor devlet. Belki evlat edinecek bir aile çıkar, çocuk aklı başında insnaların elinde büyür. Böyle kurslarda tecavüze mi uğrayacak, üvey baba elinde eziyet mi görecek, yatılı okullarda tek başına mı sürünecek belli değil. Çok yazık bu çocuğa ya, aklı başında tek insan yok etrafında. Umarım ziyan olmadan büyür kendini kurtarır ama zor.
Bu ailede ne olacağı belli değil devlet en azından 18 yaşında memur yapıyor.

Şu düşünce yapısı bile nasıl biri olduğunu kanıtlıyor. Çok istiyorsa kendisine gitsin kursa. Eminim cuma namazına bile gitmiyordur.
Bu zihniyetlerin altında bir de sapıklıkları da çıkıyor Allah korusun

"Adam " çocuğun yediği lokmayı sayacak, terbiyesiz bu deyip kendi yöntemlerini kullanmaya calisacak, konu sahibi bale diyor. Baleye gönderecek olan zaten gönderirdi,kimim parasıyla nereye gönderecek acaba dediğjniz gibi.
Kendi çocuklarını evinde tutmayan adam bale için para verecekse demek.
Bosandigindan beri, kurtuluş olarak evliliği gördü, o kafayla da nişanlandıği kişi bu.
Ayrılmazlar çocuğa yazık olacak.
Yemin ederim parcalayasim geldi.once çocuğunu korusun da balesi eksik kalsın.

Ya gülmüyorum trajikomik anlayın şunu sinirden gülersin ya dalga amaçlı
Çocuk senin karnında büyüdü burda ben sinirden çıldırdım sen dalga diyorsun . Kadının biri karşına geçip çocuğuni ne idugu belirsiz kursa yollarsin deyince de dalga amaçlı gulmussundir sen . Ne idugu belirsiz yerlere yollama çocuğu adam gibi devlet yetiştirsin en azından güvenilir olur. Yorumlarımı begenmenden anladigim gerçekten ya trolsun ya da neyse

Ondan bir yaş büyüğüm. O 38, ben 39
39 yaşında, başından bir evlilik geçmiş, 6 yaşında bir kız çocuğu annesi gibi değilsiniz. Öyle olsanız biriyle nişan yaparken yüz kere düşünür, taşınırdınız.
yazdıklarınızdan anladığım öyle çok sevgi, saygı duyduğunuz bir erkekte değil. Eski konularınızı kısmen hatırlıyorum. yurtdışında bakıcılık yapmayı düşünüyordunuz. Bu adamı da sanki kendinize çıkış yolu olarak görüyor gibisiniz. Ama hata yapıyorsunuz. Herşeyden önce kızınızla olan ilişkinize ne sıfatla karışabiliyor? Şimdiden haddini aşıyor. Bir de evlenseniz kızınızı ateşe atmış olursunuz.

Koca derdine düşmüş olsam daha önce de birisiyle görüştüm. İstemeye geleceklerdi içime sinmedi vazgeçtim caydım.
Bu adam en başta çok inandırdı her şeyiyle. Nişandan sonra oldu bunlar. Şimdi şimdi gösteriyor yüzünü

Çocuk senin karnında büyüdü burda ben sinirden çıldırdım sen dalga diyorsun . Kadının biri karşına geçip çocuğuni ne idugu belirsiz kursa yollarsin deyince de dalga amaçlı gulmussundir sen . Ne idugu belirsiz yerlere yollama çocuğu adam gibi devlet yetiştirsin en azından güvenilir olur. Yorumlarımı begenmenden anladigim gerçekten ya trolsun ya da neyse
Devlet mi. Eski konuları açıp okuyun. Ya bu adamı garip bulmasam gelir buraya size sormazdım. Evlenir geçerdim dimi?

Merhaba
Konu nişanlım. İlk başta başkasına çevrimiçi ise ben ağzımı açmadan ekran görüntüsü atıp şuna yazıyordum diyen adam şimdi kimle konuşuyorsun diye sorunca ortalığı ayağa kaldırıyor. Sen bana güvenmiyor musun ben başka kadınlara mı gidiyorum niye soruyorsun diye kızıyor aşırı tepki veriyor. Ki başka kadın aklımın ucundan bile geçmiyor o an. Ama ben çarşıdayken eve gelene kadar burnumdan getirebiliyor.
Ben A desem o bırak B'yi Z anlıyor.

Kızım var 6 yaşında. Tamam eksik veya yanlış şeyleri var kabul ediyorum. Ama şimdiden başladı ona şöyle söyle, ona patronun kim olduğunu göster, ona şu şekilde öğret, sınır koy gibi. Bıkkınlık geldi.

Sizce tablo nasıl görünüyor ordan bakınca?
Kızınız hakkında nasıl öyle söz sahibi olabilir 😳 şimdiden kendini belli etmiş arkanıza bakmadan kaçın.

Koca derdine düşmüş olsam daha önce de birisiyle görüştüm. İstemeye geleceklerdi içime sinmedi vazgeçtim caydım.
Bu adam en başta çok inandırdı her şeyiyle. Nişandan sonra oldu bunlar. Şimdi şimdi gösteriyor yüzünü
10 yaşındaki çocuğunu yatılı kursa gönderdiğini nisandan sonra mı öğrendin?
Annesi sende çocuğunu kursa verirsini nişandan sonra mi söyledi?
Kültürlerimiz farklı diyorsun ama öyle olsa sadece şu bile kabul etmene engel olurdu.
Kendi çocuklarını başından atmaya çalışan adam senin çocuğuna evde huzur vermez, hayat görüşü farklıysa o çocuğun her şeyine karışır. Bunları görmek zor mu cidden?
40 yaşına gelmişsiniz yahu bu kadar zor olmamalı.

Ay ne kreşi çocuk ilkokul yaşında. 6 yaşında diyor. Devlet 6 yaşı zorunlu ilkokul yaşı olarak alıyor.
Bedava devlet anaokulu yada ilkokula gidiyor çocuk zaten
part time marketlere başvurabilir yani şu adamdan bin kat iyidir
Kreş kreş dediği çocuk 6 yaşında mi ? Yemin ederim 2-3 yaşında bebe sandım. Tam zamanlı devlet okulu var zaten zorunlu değil mi hatta aydan kaybedip 1. Sınıfa gidenler bile var. Bunun çalışmasını engelleyen şey ne ?

Back
X