Bu adamla olur mu?

10 yaşındaki çocuğunu yatılı kursa gönderdiğini nisandan sonra mı öğrendin?
Annesi sende çocuğunu kursa verirsini nişandan sonra mi söyledi?
Kültürlerimiz farklı diyorsun ama öyle olsa sadece şu bile kabul etmene engel olurdu.
Kendi çocuklarını başından atmaya çalışan adam senin çocuğuna evde huzur vermez, hayat görüşü farklıysa o çocuğun her şeyine karışır. Bunları görmek zor mu cidden?
40 yaşına gelmişsiniz yahu bu kadar zor olmamalı.
Hafızlık dedi. Annesi yok başında o yüzden içim rahat etsin diye verdim dedi. ( onun bakış açısıyla) evet nişandan sonra söyledi annesi.

Kreş kreş dediği çocuk 6 yaşında mi ? Yemin ederim 2-3 yaşında bebe sandım. Tam zamanlı devlet okulu var zaten zorunlu değil mi hatta aydan kaybedip 1. Sınıfa gidenler bile var. Bunun çalışmasını engelleyen şey ne ?
İkinci kez gidiyor bu sene anaokuluna. Ay farkıyla tutturdum

Hafızlık dedi. Annesi yok başında o yüzden içim rahat etsin diye verdim dedi. ( onun bakış açısıyla) evet nişandan sonra söyledi annesi.

Liliyaa sen bu adamla nisanlanmadan once neden bosandigini sordun mu? Nisana kadar senin butun bunlari sorgulaman gerekirdi.

Liliyaa sen bu adamla nisanlanmadan once neden bosandigini sordun mu? Nisana kadar senin butun bunlari sorgulaman gerekirdi.
Tabi ki sordum. Kadın çocuklarını evi terkedip gitmiş. Çocuklar ölürse ancak o zaman beni ara demiş. Velayeti babaları almış o büyütmüş. 4-5 yaşından itibaren

10 yaşındaki çocuğunu yatılı kursa gönderdiğini nisandan sonra mı öğrendin?
Annesi sende çocuğunu kursa verirsini nişandan sonra mi söyledi?
Kültürlerimiz farklı diyorsun ama öyle olsa sadece şu bile kabul etmene engel olurdu.
Kendi çocuklarını başından atmaya çalışan adam senin çocuğuna evde huzur vermez, hayat görüşü farklıysa o çocuğun her şeyine karışır. Bunları görmek zor mu cidden?
40 yaşına gelmişsiniz yahu bu kadar zor olmamalı.
Şeyi de anlamıyorum hiç bir şeyi de eksik yapmıyorlar. Anne baba hayatı zindan ediyor ama Hayatları yokuş aşağı bayır çayır o zindan hayatta isteme söz nişan eksiksiz yerine getiriliyor.

Ben mi acaibim insanlar mı acaip, kaçtır yazıyor insanlar Lilya sen zeka engelli falan mısın anlayamadın mı, 10 yaşında çocuk hiçbir yere tek başına yollanmaz. Yol-lan-maz. Hafızlık kursu olunca ne oluyor, hafızlık dersini tövbe haşa melekler mi veriyor, ne olduğu belirsiz tipler giriyor çıkıyor öyle yerlere. Yatılı okul falan da değildir orası, cemaat yurdu ve kursudur, hiç mi haber izlemiyorsun sen, ufacık çocukların ırzına geçiyorlar. Çocuğun anası başında olsun diyorsa o zaman boşanmayacaktı ya da çocukları analarından almayacaktı o kadar. Haydi onu da geçtim, getir çocuğu evlendiğin kadına baktır, anana baktır, halaya baktır diğer erkekler nasıl yapıyor kim 10 yaşındaki çocuğu atıyor bir yerelre??. Senin çocuğun da akıbeti aynen öylecolacak, önce ayağını denk alsın gözüme görünmesin der, 8 yaşında çarşafa sokar, 10 yaşında cemaat yurdu , 16 yaşında da kocaya verir. Adam bir ruh hastası ama sen de az salak değilsin hani artık dayanmayıp yazayım dedin banlanırsam da banlanayım, sen götür o çocuğu devlete ver ziyan olmasın bu kadar yazıyorum.

Tabi ki sordum. Kadın çocuklarını evi terkedip gitmiş. Çocuklar ölürse ancak o zaman beni ara demiş. Velayeti babaları almış o büyütmüş. 4-5 yaşından itibaren

neden acaba , kadın bu manyaktan kaçmış olabilir mi??? O da ayrıca yalan olabilir kadını zorla sindirip tehditle çocuklarını elinden almış da olabilir pekala bak senin çocuğuna daha evlenmeden ne güzel zorbalık yapıyor?!

İkinci kez gidiyor bu sene anaokuluna. Ay farkıyla tutturdum
Peki senin calismana engel olan ne ? Temizlik şirketleri var anlasiyorsun yovmiye usulü çalışıyorsun çocuk okula sen ise . Bu en basiti eğitimini bilmiyorum. Yani binlerce yoldan en ucurumunu seçiyorsun. Hemde kucağında çocuğunla.

Ben mi acaibim insanlar mı acaip, kaçtır yazıyor insanlar Lilya sen zeka engelli falan mısın anlayamadın mı, 10 yaşında çocuk hiçbir yere tek başına yollanmaz. Yol-lan-maz. Hafızlık kursu olunca ne oluyor, hafızlık dersini tövbe haşa melekler mi veriyor, ne olduğu belirsiz tipler giriyor çıkıyor öyle yerlere. Yatılı okul falan da değildir orası, cemaat yurdu ve kursudur, hiç mi haber izlemiyorsun sen, ufacık çocukların ırzına geçiyorlar. Çocuğun anası başında olsun diyorsa o zaman boşanmayacaktı ya da çocukları analarından almayacaktı o kadar. Haydi onu da geçtim, getir çocuğu evlendiğin kadına baktır, anana baktır, halaya baktır diğer erkekler nasıl yapıyor kim 10 yaşındaki çocuğu atıyor bir yerelre??. Senin çocuğun da akıbeti aynen öylecolacak, önce ayağını denk alsın gözüme görünmesin der, 8 yaşında çarşafa sokar, 10 yaşında cemaat yurdu , 16 yaşında da kocaya verir. Adam bir ruh hastası ama sen de az salak değilsin hani artık dayanmayıp yazayım dedin banlanırsam da banlanayım, sen götür o çocuğu devlete ver ziyan olmasın bu kadar yazıyorum.
Biliyorum oraların ne halt olduğunu. Allah rızası için devlet yazıp durmayın. Çocuğunuz var mı sizin?

Eğitim hakkını yoksun bırakmaktan şikayet edilmez mi bu adam ? Hafızlık kurslarında nerdeyse uykusuz ezber yaptiriyorlar. Okuldan aldigini düşünüyorum.

Peki senin calismana engel olan ne ? Temizlik şirketleri var anlasiyorsun yovmiye usulü çalışıyorsun çocuk okula sen ise . Bu en basiti eğitimini bilmiyorum. Yani binlerce yoldan en ucurumunu seçiyorsun. Hemde kucağında çocuğunla.

Çalışmak zor çünkü, sabahın köründe yola düşeceksin onu konu sahibesinin gözü yememiş. Onun yerine kolay yoldan kendine baktırma peşinde aklı sıra ama bu adamda o göz yok, konu sahibesini de kızını da köle eder ancak insan yerine koymaz.

Eğitim hakkını yoksun bırakmaktan şikayet edilmez mi bu adam ? Hafızlık kurslarında nerdeyse uykusuz ezber yaptiriyorlar. Okuldan aldigini düşünüyorum.

Edilir, 12 yıllık temel eğitim zorunlu, çocuğu okula göndermek zorunda bu adam ve şu anda yasayı çiğniyor. Kazen Kazen ne dersin adamin kim oldugunu bulmak zor duruyor ama mumkun olur mu?

Adam basbayagi kendi cocugunu ziyan ediyor ama konu sahibesi bana oyle yazma boyle yazma demis pfff komedi

neden acaba , kadın bu manyaktan kaçmış olabilir mi??? O da ayrıca yalan olabilir kadını zorla sindirip tehditle çocuklarını elinden almış da olabilir pekala bak senin çocuğuna daha evlenmeden ne güzel zorbalık yapıyor?!
Olabilir haklisin. Bak az önce annemle de konuştum. Her şeyi ayrıntısıyla. Annem çıldırdı. Ben gerizekalı olsam hepsini saklar yutar evlenirsin haberleri de olmazdı. Size soruyorum anneme anlatıyorum. Yapmayın nolur ya

Sana da normal geldi,bu kendi çocuğuna sahip çıkmak zor gelen adam, benimle kızımı rahat yaşatır diye düşünüp nişanlandin öyle mi?
Pes ediyorum cidden.

Çalışmak zor çünkü, sabahın köründe yola düşeceksin onu konu sahibesinin gözü yememiş. Onun yerine kolay yoldan kendine baktırma peşinde aklı sıra ama bu adamda o göz yok, konu sahibesini de kızını da köle eder ancak insan yerine koymaz.
Zaten büyük ihtimalle kirli sepeti dolmustur, eskorta da para kalmamıştır bari evleneyim de işim görülsun diyordur. Çocuk ayağa dolanıyor şimdiden onun da yolunu yapıyor.

Kızı yatılı okuldan haftada bir eve gelip iki gün kalıyor. Geri dönüyor. Hiç demiyor kızımla vakit geçiremiyoruz şuraya götüreyim şu etkinliği yapayım. Alıyor eve götürüyor okula. Kızımı bale kursuna verecem diyorum ben ona karşıyım kuran kursuna ver diyor:)))
Ay ona neya senin kızından Kuranın isminide böyle salaklar kirletiyor zaten kendisi acaba Kuranın içini açip bakmişmi nasil baba adam olunur diye?Kendinin birşey bildiği yok sana yol koyuyor böyle şöyle yap diye.

Ya liliyaa sen eski esinden bosanmamak icin ne cok ugrastin hatirlasana. Bir kadin kolay kolay boyle kacmaz.eminim hikaye sana cok eksik anlatilmistir. Adam zorba belki zorla cocuklari aldi ne biliyorsun. Sen her seye ragmen en son bosanmak zorunda kaldigin icin bosandin yoksa daha bosanmayacaktin biliyorsun. Hala yarin konusacagim diyorsun. At yuzugu kafasina ne konusmasi. Babasi buyutmemis cocuklarini basindan atmis. Kendi cocuklarina bunu yapan senin kizina patron kim goster diyor.

Sana da normal geldi,bu kendi çocuğuna sahip çıkmak zor gelen adam, benimle kızımı rahat yaşatır diye düşünüp nişanlandin öyle mi?
Pes ediyorum cidden.
Küçükten beri babaları büyütmüş okudun mu yukarıyi. Onun anlayışına göre (!) Kızı orda güvende. Bak onun diyorum.

Back
X