Ben mi acaibim insanlar mı acaip, kaçtır yazıyor insanlar Lilya sen zeka engelli falan mısın anlayamadın mı, 10 yaşında çocuk hiçbir yere tek başına yollanmaz. Yol-lan-maz. Hafızlık kursu olunca ne oluyor, hafızlık dersini tövbe haşa melekler mi veriyor, ne olduğu belirsiz tipler giriyor çıkıyor öyle yerlere. Yatılı okul falan da değildir orası, cemaat yurdu ve kursudur, hiç mi haber izlemiyorsun sen, ufacık çocukların ırzına geçiyorlar. Çocuğun anası başında olsun diyorsa o zaman boşanmayacaktı ya da çocukları analarından almayacaktı o kadar. Haydi onu da geçtim, getir çocuğu evlendiğin kadına baktır, anana baktır, halaya baktır diğer erkekler nasıl yapıyor kim 10 yaşındaki çocuğu atıyor bir yerelre??. Senin çocuğun da akıbeti aynen öylecolacak, önce ayağını denk alsın gözüme görünmesin der, 8 yaşında çarşafa sokar, 10 yaşında cemaat yurdu , 16 yaşında da kocaya verir. Adam bir ruh hastası ama sen de az salak değilsin hani artık dayanmayıp yazayım dedin banlanırsam da banlanayım, sen götür o çocuğu devlete ver ziyan olmasın bu kadar yazıyorum.