Bu adamla olur mu?

Merhaba
Konu nişanlım. İlk başta başkasına çevrimiçi ise ben ağzımı açmadan ekran görüntüsü atıp şuna yazıyordum diyen adam şimdi kimle konuşuyorsun diye sorunca ortalığı ayağa kaldırıyor. Sen bana güvenmiyor musun ben başka kadınlara mı gidiyorum niye soruyorsun diye kızıyor aşırı tepki veriyor. Ki başka kadın aklımın ucundan bile geçmiyor o an. Ama ben çarşıdayken eve gelene kadar burnumdan getirebiliyor.
Ben A desem o bırak B'yi Z anlıyor.

Kızım var 6 yaşında. Tamam eksik veya yanlış şeyleri var kabul ediyorum. Ama şimdiden başladı ona şöyle söyle, ona patronun kim olduğunu göster, ona şu şekilde öğret, sınır koy gibi. Bıkkınlık geldi.

Sizce tablo nasıl görünüyor ordan bakınca?
Aaaa kabus. Allah beni böyle ilişki de kör etmesin. Çocuklarım var benim de şurdan kalk şuraya otur diyemez kimse. Benim kırmızı çizgim evlatlarım. Ben de kimsenin çocuğuna böyle birşey diyemem. Milyonlarca kez gözden geçir bu evlilik fikrini

Merhaba
Konu nişanlım. İlk başta başkasına çevrimiçi ise ben ağzımı açmadan ekran görüntüsü atıp şuna yazıyordum diyen adam şimdi kimle konuşuyorsun diye sorunca ortalığı ayağa kaldırıyor. Sen bana güvenmiyor musun ben başka kadınlara mı gidiyorum niye soruyorsun diye kızıyor aşırı tepki veriyor. Ki başka kadın aklımın ucundan bile geçmiyor o an. Ama ben çarşıdayken eve gelene kadar burnumdan getirebiliyor.

Kızım var 6 yaşında. Tamam eksik veya yanlış şeyleri var kabul ediyorum. Ama şimdiden başladı ona şöyle söyle, ona patronun kim olduğunu göster, ona şu şekilde öğret, sınır koy gibi. Bıkkınlık geldi.

Sizce olur mu?

Anasının babasının eğitemediğini eğitemezsiniz, lütfen kızınızı ezdirmeyin.

Artik surdan sonra yazmak zorundayim. Hayatiniz icin hic mucadele vermiyorsunuz. Cocugunuzun hayati içinde mucadele vermiyosunuz. 6 yasindaki cocuk zaten yarim gün evde yoktur. Ben ise girecegim deyip, bunu uygulayacaktiniz. Anneniz mecbur bakardı. Benim kizim 2 yasindan daha kucuk, ise yeni girdim sayilir. Kimseden onay beklemedim. Cocuguma annem ve halasi dönüşümlü bakiyor. 6 yas cocugu gibi kendi kendine vakit gecirebilecek yasta bilr degil. Pert ediyor annemle halasini. Ustelik onu gectim benden ayri kaldigi icin gece kalkip yatakta beni kontrol ediyor, psikolojik olarakta yiprandi kizim. Daha dün annemle kriz yasadik cocuga bakmasiylq ilgili, kaldi ki benim annem arıza bir tiptir. Herseye soeun cikarir. Mucadele ediyorum, sizde etmek zorundasiniz. Elin adamları lilya cocuguyla gelsin, bende bakayim diye kollarini acmis beklemiyor. Kendi cocuklarina bakamayan adam sizin kiziniza dunyayi dar eder.
Ya bu kadın 3 bin lirayla geçiniyor. Bence asgari ücretle işe girse konu komşuda bakar. Atıyorum 11 bin mi aldı 5 ini versin komşuya yine olur. Kaldı ki çocuk büyük. Hep aykırı şeyleri kovalıyor. Kimse de akıl vermiyor mu bilmiyorum. Hani bol keseden de sallamıyoruz biz de aynı durumdayız

Okuyunca bile sinirlendim kızınızın babası sandım sonra nişanlınız olduğunu anlayınca sövdüm konu açmaya değmez şutlardım kızınıza ne kadar da kötü örnek illa evlenmek zorunda değilsiniz hayatınıza biri girmek zorunda değil kızınızla keyfinize bakın.

Ya bu kadın 3 bin lirayla geçiniyor. Bence asgari ücretle işe girse konu komşuda bakar. Atıyorum 11 bin mi aldı 5 ini versin komşuya yine olur. Kaldı ki çocuk büyük. Hep aykırı şeyleri kovalıyor. Kimse de akıl vermiyor mu bilmiyorum. Hani bol keseden de sallamıyoruz biz de aynı durumdayız

Emin ol kendi anneside bakar. 6 yas cocugu yemegini kendi yer, kendi kendine oyun oynayabilir, ya en kotu ihtimalle acar tv falan izler. Odevi varsa aksam annesi gelince yaptirir. 3bin liraya cocuk bakılmaz. Benim cocugun babasini biliyosun, omur boyu calismasam cocugun herseyini karsilamaya devam eder. Ama boyle hayat sürülür mü? Ben calismak istemiyorum diye elin adami cocugumun hayati hakkinda salak salak konussa ben o vicdan azabiyla yasayamam zaten. Sende zor sartlar altinda 2 cocuk bakiyosun. Herkes mucadele ediyor. Kimsenin hayati lolay değil

Bilmiyorsunuz ne yaşadığımı. Onlar kötü demiyorum. Ama neler yaşadığımı ben bilirim
Tamam siz neler yaşadınız anladık ya evladınız neler yaşadı ve şuan yaşıyor neler yaşıyor kafasının içini de biliyor musunuz offf çok sinirleniyorum yeter yaa evlenmek zorunda değilsiniz nasıl bu kadar kolay güvenebiliyorsunuz hayatta neler oluyor haberiniz var mı? Offf

Konuya dünden beri fena bilendim. Bu herif çocuğun yediği lokmayı dizer boğazına. Yediğini sayar içtiği sütü sayar. Çok üzdü bu konu beni adamı boğasım var
Ben de şuan yorumların birazını okudum çok sinirlendim ya niye evlenmek zorunda gibi hissediyor bizim kadınlarımız niye cahiller mesela

Emin ol kendi anneside bakar. 6 yas cocugu yemegini kendi yer, kendi kendine oyun oynayabilir, ya en kotu ihtimalle acar tv falan izler. Odevi varsa aksam annesi gelince yaptirir. 3bin liraya cocuk bakılmaz. Benim cocugun babasini biliyosun, omur boyu calismasam cocugun herseyini karsilamaya devam eder. Ama boyle hayat sürülür mü? Ben calismak istemiyorum diye elin adami cocugumun hayati hakkinda salak salak konussa ben o vicdan azabiyla yasayamam zaten. Sende zor sartlar altinda 2 cocuk bakiyosun. Herkes mucadele ediyor. Kimsenin hayati lolay değil
Çok haklısın birilerine güvenerek hayat mı geçer? Önce kendine güveneceksin sonra da annen baban kardeşin iyiyse güvenirsin başka da kimseye güvenilmez. Konu sahibi kolayı arıyor ama bedava peynir sadece peynir kapanında olur işte. Allah akıl fikir versin

Ha bı de bu var,6 yaşındaki kızım için adam bunları söyleyecek ama ben whatsap çevrimiçi mi diye kafama takıcam,yazık vallahi yazık şu zavallı çocuklara,böyle aklı bı karış havada anne babalar yüzünden çocuklarin hayatı kayiyor
madem elin adamına ezdireceksin öz babasından niye ayrıldın. en azından öz babası 2 lokma yediriyorsa gözüne gelmezdi. bu adama yediği içtiği de batar. hatta istemez çocuğu. çocuğun sonu ya anneanne ya babaanne o da kabul ederlerse

Ya evlenince uğraşmasın diye şimdiden talimat veriyor sanki. Hani sanki beni yorma ayağını denk alsın gibi...
Bunu bile bile evlenirsiniz evladiniza hayatın kazigini atmış olursunuz.Hormonlari dinlemek yerine,aklı dinlemek gerek.Zaten bu karakterdeki adamla evliliğiniz çok uzun sürmez.Ne gerek var bu maceraya girmeye??????

Edilir, 12 yıllık temel eğitim zorunlu, çocuğu okula göndermek zorunda bu adam ve şu anda yasayı çiğniyor. @Kazen ne dersin adamin kim oldugunu bulmak zor duruyor ama mumkun olur mu?

Adam basbayagi kendi cocugunu ziyan ediyor ama konu sahibesi bana oyle yazma boyle yazma demis pfff komedi
bundan bir şey çıkacağını mı sanıyorsunuz. okulun en başarılı öğrencilerinden biri olan bir öğrencimi ailesi hafızlık kursuna gönderdi. kimse bi şey yapamadı. bunu yapan binlercesi var.ha belli ki adam bi de dindar görünen yobaz. en tehlikelisi

Bunu bile bile evlenirsiniz evladiniza hayatın kazigini atmış olursunuz.Hormonlari dinlemek yerine,aklı dinlemek gerek.Zaten bu karakterdeki adamla evliliğiniz çok uzun sürmez.Ne gerek var bu maceraya girmeye??????
evlenecek sevişecek ablası. abi niye boşandın madem. ay sinir bastı bu konuda beni. pıttığının derdindeki bu kadınlardan nedir bu yavruların çektiği be!

Ben de şuan yorumların birazını okudum çok sinirlendim ya niye evlenmek zorunda gibi hissediyor bizim kadınlarımız niye cahiller mesela
Sevmek sevilmek bence çok mükemmel birşey. İnsan severken de sevilirken de enerjisi artıyor güzelleşiyor ömrü uzuyor bence. Ama toksik bir ilişki varsa ortada hemen kaçılmalı. Evladın da varsa güzel bir ilişki de olsa uzun sun düşünülmeli. Evliliği kurtuluş olarak görmek yanlış yağmurdan kaçıp doluya tutulmak olur maalesef

Merhaba

Kızıma kurban ederdim o iti. Görürdü kimmiş patron. Sallayın gitsin adam mı yok

Benim çocuğum yok tam olarak empati yapmam mümkün olmaz herhalde. Elbette kıyaslamak doğru olmayabilir ama köpeğimin eğitimine davranışına böyle patron kim göster gibi abuk sabuk laflar edecek zihniyetteki adamın alnını karışlardım o kadar söylüyorum.

Öğrenciydim de ailem baştan sahiplenmemi istemedi. Hayvanın veterinerde kalma parasına katkı olması için özel ders verdim sonra da zorunlu stajın üstüne son sınıfta staja devam ettim babamdan para istememek için.

Yani ben köpeğim için bunu yaptıysam insan çocuğu için haydi haydi yapar diye düşünüyorum. Kucakta bebek değil okul yaşına da gelmiş artık çalışmanız daha rahat olur. İş aradınız mı? Bu adam kendi çocuklarına doğru düzgün bakıyor mu da sizin çocuğunuzun yediği lokmanın gözüne batmayacağını düşünebiliyorsunuz anlamadım.

Çok haklısın birilerine güvenerek hayat mı geçer? Önce kendine güveneceksin sonra da annen baban kardeşin iyiyse güvenirsin başka da kimseye güvenilmez. Konu sahibi kolayı arıyor ama bedava peynir sadece peynir kapanında olur işte. Allah akıl fikir versin

Olan cocuklara oluyor iste. Simdiden mustakbel kayınvalidesi cocugu yolla demeye baslamis. Evlenince kendi cocuklarim bile yatili okulda, seninkide gidecek demeye baslar

Ne kadar mantıklı. Sabredeceksem ilkine etseydim dimi. En azından babası

O yüzden sana, çocuğuna merhamet edecek size değer katacak birisi olana kadar bekleyin.
Yanlış hatırlıyorsam düzeltin lütfen, siz eşinizin verdiği nafaka ile geçiminizi sürdürüyordunuz çocuğu sebep göstererek çalışmıyordunuz. Hep bir evlilik telaşımız da vardı. Siz ilk etapta kendinizi gerçekleştirin. Sizin siz olabilmeniz, hayatınızı devam ettirebilmeniz için illa ki bir kocaya ihtiyacınız yok. Doğru insan olur zamanı gelir elbette hayatı paylaşırsınız birisiyle ama bu adam doğru adam değil.

Merhaba

Kocamın öz babaları olmasına rağmen çocuklarımla aramdaki ilişkiye bu kadar müdahil olmasına izin vermem
Hele ki dış kapının dış mandalına sen karışma diyemediniz mi?
Kusura bakmayın ama anında ayrılın.

Back
X