Bu adamlara biz mi yüz veriyoruz ??

Bebekten dolayı işe başlayamamstm çok şükür ise baslicam hiç muhattap olmadan kendi hayatima bakayım bir süre en iyisi bu sanırım smdilk

Gördünüz mü çok daha masum ve gayet olabilir bi durumda erkeğin verdiği tepkiyi. Siz daha aman yuvan yıkılmasın aman yuva kolay olmuyor aman sende idare et çocuklar var demeye devam edin. Onlar s.çsın biz temizleyelim biz daha kabahat etmeden kavga gürültü kıyamet...

Çenesini açmasına izin verme. İkiyüzlü ya adama bak

Bbdemi sağlam mide var? Varms demekki cikio snra iste
Ayy kusura bakma ya su yemek topicine yaziyorum sandim senin yazdigini cevaplamisim.

Neye sevdigime gelecek olursam..yasattigi seyi yasamasina

Aynen oylee kesinlikle hoş görmemek gerekio keşke daha fazlasını yapsaydım hersefernde

Neden yaşayasınız ki bi evde? Hata yapan o, o çocuklarından ayrılmasın diye boşanmayacaksınız, öyle mi? Çocuklarını düşünen kendine çeki düzen verir. Kocanız hata yapıp çocuklarının arkasına sığınıyor. Önce vicdanınıza oynamış ayrılamam diyerek, sonra tehdit etmiş alırım diyerek. O her türlü pisliği yapsın siz sineye çekin istiyor. Ama siz onun “namusuna” laf getirecek en ufak bir harekette bulunmamalısınız.

Suçlu ve yalancının sesi daima yüksek çıkar ... Seni dinlemez ve duymamak için bağırır ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…