- 7 Ekim 2014
- 1.255
- 757
- 73
- Konu Sahibi _donukpudra_
-
3 hafta..
Bayağı sürer ama pes etmeyin
11 aralikta sigarayi biraktim .
Ama malesef 2 haftadir 2. paketi aldim .
Nispeten az iciyorum simdi ama icimde bir huzursuzluk var yeniden basladigim icin.
4 ay bıraktım geri başladım. Ne sözler ne yeminler ettim ama nafile2 yıldır sigara kullanıyorum. Bugün sebepsiz bir şekilde bırakmaya karar verdim. 3 saattir içmiyorum.Fark ettim ki bir şey yedikten sonra direkt sigara geliyor aklıma. Biraz sinirli ve gerginim sanırım. Bu ruh hali ne zamana kadar sürer böyle?
Aslında çok güzel dayanmışsınız. Bence sabırlı olun. Almayın paket. Nereden başladım diyorum. Çok sıkıntılı bir süreç.
Hadi bakalım...Bu son paket diye aldim bakalim
Oooff çok kötü ya. Umarım yapabilirim.4 ay bıraktım geri başladım. Ne sözler ne yeminler ettim ama nafileBen yapamadım siz yapın bari
Ramazanda Allah sabır veriyor ama sonrası yine aynı. İnşAllah bırakabiliriz.4 gündür icmiyordum,bugün aldım paket. Ne illet bir şeymiş bu sigara,saniye çıkmadı aklımdan. : (( Ramazan'da Allah kerim,umudum var.
İnşallah gülüm,bir de nasıl mutsuz oluyor insan,hayat bitmiş gibiydi : // şimdide içmiş olduğum pişmanlıktan ötürü aynı duygular,böyle böyle olup gidecez işte.Ramazanda Allah sabır veriyor ama sonrası yine aynı. İnşAllah bırakabiliriz.
Allah muvaffak etsin canım. Benim kayınvalidem 30 sene içmiş 1 günde bırakmış. Diyor ki aldım elime bı sigara dedim ki sen mi büyüksün ben mi :) bir daha ağzına sürmemiş şimdi kokusu bile gelince midesi bulanıyor.
İnşallah gülüm,bir de nasıl mutsuz oluyor insan,hayat bitmiş gibiydi : // şimdide içmiş olduğum pişmanlıktan ötürü aynı duygular,böyle böyle olup gidecez işte.
Çok güzel bu adım admissin umarım bırakmak isteyen herkese örnek olursun.
Benim cesaretim yok çünkü bırakmaya birakamicami biliyorum. kafamda bitirmem şart önce ama ben yapamıyorum inşallah sen başarısını.
İnşAllah. İnanın ben de sizin gibi düşünüyordum. Nasıl bırakırım diyordum. Bırakmış sayılmam tabi. Daha kaç saat oldu sanki. :) Ama inşAllah devamını getirebilirim. Siz de öyle düşünmeyin. Deneyin bir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?