bu ağaçtaki sırada ne böle..

:roflol:bu fotoğraf çekildiğinde heralde marttır mutlaka anacım bu ne böyle sıraya geçmişler zavallı kedicik:sm_cool::roflol:

yazık beyaz kediye tecavüze uğruyo göz göre göre bu resmi çeken çektikten sonna taş atıp kurtardımı acep yoksa durup izledimi merak ettim şimcik :uhm:

dua etsin erkekler
ya kedi olsalardı ağaçta bekliceklerdi :roflol:

çok güldüm ya:roflol:
beyaz kedinin yolu yolmuş zaten :)) demek o kadar ateşli bi pisiki sıraya girmişler..

kahvekolik abisiyle babası işi bitirsinlerde sonra vururuz diye beklemiyolardır herhalde:roflol::roflol:

bu arada farkettinizmi diğeride beyazın üstündekinin üstüne çıkacakmış gibi duruyo:roflol::roflol:

zavallı dişi kedicik,normalde kaçardı ama orda pusuya düşmüş,çaresiz başına gelecekleri bekliyor...
diğerleri de hazıra konacak gibiler,fırsatçı pisiler ne olacak...

ohhhh ne kısmetli kedıymış oyle.... yalnız dıgerlerıde içinden eminim ben daha iyi ......... dıyorlardır ya ... ayyyy igrenç töbe töbe..bu arada farkettıysenız beyaz kedıcık ellerını çaresıze nasıl salmış ...vah vah garıbım..ve bır şeyı daha farkettım..dişi her zaman guzel kedide olsa insanda olsa...baksanıza bembeyaz kedıcıgı bulmuşlar...3 .olan çok kötü görünüyordu kapkara pis sokak kedısı ve dişide galıba ev kedısı bakınsana bembeyaz... acaba dogacak olan :ecrin_bebek: yavru kimden... ay biri beni durdursun.. belgesel çekecem nerdeyse...:sm_cool::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol:yassıkkkkkkkkkk lennnnnnnnnn:roflol::roflol::roflol:
tşkler canım paylaşım için sabah sabah çok güldüm...

yani var ya icraatin gerçekleştiği mekanda çok hoş yani..:1shok:ağaçın bi dalının ucu.........hepse tepetaklak aşağı düşcekler lennnnn:roflol::roflol:

vah garibiiiiiim beyaz kedinin daha çok işi var
sıra uzamasa barikaydirigubbakcemile3

Ay ben bu kedileri çok seviyorum.Herbişeyleri sevimliiii, şaapışları bilem-tatlicadiarzu-sırnaşık şey
Benim kedim de mart ayında omzuma çıkıp mast yapardı zavallı minikim istda 7. katta erkek kedi mi var.:asigim:mirmirmirmir Bilsem piyasası bu kadar canlı balkondan ağaç dalına koyardım o da rahatlardı ben deee:sm_cool::dance:sırnaşık şey-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…