Bu agrilar beni korkutuyor

Asl5261

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2017
28
14
88
32
Merhaba iyi aksamlar 28 haftalık hamileyim allah izin verirse 2. Bebegim olacak ilk bebegimde bu tarz sıkıntılarım hic olmadi . Sürekli sancim var doktor a gittim ama sanci görünmedi 2 gündür de agri ile afedersiniz ama kuyruk sokumu olan bölümüme cok agri vuruyor oturamıyorum bile sizlerede boyle birşey oldu mu acaba. Simdiden teşekkürler...

Bekarım. Ancak zaman zaman o kuyruk sokumu ağrısı bana da oluyor. Yanlış yönlendirmek istemem ama direkt hamilelikle ilgisi olmayabilir. Tekrar doktora gidin, eğer hamilelik ile ilgili bir sorun yoksa rahatlayın.

Bilmem ben ama belki saçma olacak açılma fln olmasın kontrol edildi mi

Bekarım. Ancak zaman zaman o kuyruk sokumu ağrısı bana da oluyor. Yanlış yönlendirmek istemem ama direkt hamilelikle ilgisi olmayabilir. Tekrar doktora gidin, eğer hamilelik ile ilgili bir sorun yoksa rahatlayın.
Ya orda aslinda findik buyuklugunde sert bir yag bezesi var ama agri ondan olabilor mi ki

2 hafta once bacaklari aşağıdaydı gecen hafta sanci ile gittigimde birseyler demediler bende bilmiyorum yani suan bile agri yapiyor

Ya orda aslinda findik buyuklugunde sert bir yag bezesi var ama agri ondan olabilor mi ki
Malesef hicbir fikrim yok, bende yağ bezesi falan olmamasına rağmen aniden dehset ağrılar vuruyor yani :olamaz:
Siz bir kere daha doktorunuza danısın, iciniz rahat etmezse baska bir doktor ile görüşün.

Cok teşekkkür ederim doktorum istifa etmis yeni bir doktor tekrar o doktor a guvenmek baya zor isim

Bazı sancılar bele de vuruyor.
Ben sezeryan oldum ama normal dogum odasına alınmıştım sancı çeken hastalar vardı
Bir tanesi sürekli belim diyordu ovalatıyordu iki büklüm geziyordu kadıncagız
İkinci bebegimde ben de bel agrısı çektim ama sancıdan kaynaklı değildi.
Yatış pozisyonunuzu değiştirin öncelikle belki faydası olur geçmiş olsun

Dogum sancisi nedir onu bile bilmiyorum ilk dogumumda ne sanci ne acilma hic birsey yoktu suni sanci verilmesine rağmen sancim olmadi bu yuzden hiç bilgim yok. Bel agrisi cok fena bisey ama iste o agri belki fazla oturdugum içindir . Teşekkür ederim yardımcısı oldugunuz icin

Back
X