Bu akıntı neyin belirtisi

Berfin0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2021
1.473
457
73
Bu ay değişik bir şekilde süt beyazı bir akıntım var koyu ve beyaz bu ne anlama geliyor başına gelen bu olayı yaşayan biri var mı acaba.?

Bu ay değişik bir şekilde süt beyazı bir akıntım var koyu ve beyaz bu ne anlama geliyor başına gelen bu olayı yaşayan biri var mı acaba.?
Gebelik olabilir ben gebelik testinde pozitif gördüğüm gün yoğun akıntım başlamıştı

Ben de araştırınca bunu gördüm ama ümitlenmek de istemiyorum. Ne zaman gebelik testi yapsam acaba

Benim gebelik belirtileri arasındaydı. Bide regl öncesi olur ben de genelde
Normalde regl öncesi akıntım olur ama sıvımsı bir şekilde akıntım olur du. Bu sefer yoğunluğu fazla bir şekilde oldu. Bir de ben geçen ayın 29 da yumurtlama oldu. Ovulasyon testi deneyerek gördüm bunu şimdi de bu akıntı olunca acaba dedim ama umutlanmak da istemiyorum ne zaman test yapsam acaba

Regl gününüz ne zaman

Şuan bende aynı şeyi yaşıyorum ama galiba adet görecek gibiyim 28 Ekim'de adet olmam gerekirdi olmadım gebelikte cikmadi kanda tarlusal kullandım bitti ama hala olmadım 11 gün gecikmiş oldu

Şuan bende aynı şeyi yaşıyorum ama galiba adet görecek gibiyim 28 Ekim'de adet olmam gerekirdi olmadım gebelikte cikmadi kanda tarlusal kullandım bitti ama hala olmadım 11 gün gecikmiş oldu
Keşke ikinci kez test yapsaydınız 1 hafta sonrasına geç döllenme olabilir çünkü kimyasal gebelik yaşadığım ay benimde öyle oldu adetim 1hafta gecikti testte negatif çıktı doktor biraz daha gelmezse tekrar test yapalım dedi 1bucuk hafta sonra pozitif olmuştu geç döllenme olmuş ama sonra kimyasala döndü bence tekrar kan verin

Ama 4 gün önce yine idrar testi yapmıştım ve negatifti Inn icin hiç kan vermedim

Tarlusal bitince ilk 1 hafta içinde gelmesi beklenir eğer gelmezse tekrar test yapın geç döllenme olabilir

Ama 4 gün önce yine idrar testi yapmıştım ve negatifti Inn icin hiç kan vermedim
İdrarda çıkmayıp kanda da çıkabilir o 1bucuk haftalık süreçte evdeki testte çıkmadı ama kanda 47 çıkmıştı bence yapın test varsa bir şey önlem alırsınız sağlık ocağında verin en azından

Canm daha önce vermiştim çıkmamıştı ki eşimden birlikteligimizde olmadı ondan sonra yani bir ayki beraberlikte olsa şimdiye çıkmaz miydi

Canm daha önce vermiştim çıkmamıştı ki eşimden birlikteligimizde olmadı ondan sonra yani bir ayki beraberlikte olsa şimdiye çıkmaz miydi
Çok bilgim yok yanlış yönlendirme yapmak istemem ama sonuçta kan testinden bir zarar gelmez ben olsam verirdim kafam rahat olurdu ondan sonra bir kere daha doktora giderdim sonuçta baya gecikmis sizede rahatsızlık verir bende de pcos var adet gecikmesinin zorluğunu biliyorum o yüzden

Aynn oyle zor ya doktor da ilaç bittikten sonra on gün içinde olursun bekle diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…