Bu akıntı neyin belirtisi

Daha önce de yine kirs var demişlerdi ilk oğluma hamile kalınca geçmişti kendiliğinden am bu şekilde hiç olmamisti o zamnda
Merhaba geçmiş olsun aynı durumu bende yaşıyorum adetiniz hep düzenlimidir benimde bu ay 11 gün gecikti günü gününe gelmez ama çok uzadı test yaptım negatif ağrılarımda oluyor yarın kan vericem

Bu ay değişik bir şekilde süt beyazı bir akıntım var koyu ve beyaz bu ne anlama geliyor başına gelen bu olayı yaşayan biri var mı acaba.?
İdrar yollarında enfeksiyon olabilir kadın doğum uzmanına gitmelisiniz daha net bir bilgi alabilirsiniz

Bende yok lakin yakın bir arkadaşımda var onun kilo almasına neden olmuştu ve doktoru tedavi sürecinin ilk adımı kilo vermen demişti öyle hatırlıyorum.
İşin tuhaf tarafı bu hastalık zaten kilo yapıyor ama ben 50 kiloyum Tek büyük etkisi adet düzensizliği bende

İşin tuhaf tarafı bu hastalık zaten kilo yapıyor ama ben 50 kiloyum Tek büyük etkisi adet düzensizliği bende
Ovvv bu kötü oldu işte peki kadın doğum kontrol hapı vs kullandınız mı ? Acaba doğuştan mı yoksa sonradan mı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…