- 27 Ekim 2021
- 2.031
- 461
- 73
- 28
Evt ilk defa böyle birşey oldu
Daha önce de yine kirs var demişlerdi ilk oğluma hamile kalınca geçmişti kendiliğinden am bu şekilde hiç olmamisti o zamndaHayırlısı olsun istediğiniz gibi olur inşallah ilk defa mi oldu bu sekilde
Artık yediklerimizde normal değil herşey katkılı doktorum 8 10gun gecikmeleri bile normal sayıyoruz herkesin hormonları bozuluyor beslenme nedeniyle demişti belki öyle bir durumdurEvt ilk defa böyle birşey oldu
Merhaba geçmiş olsun aynı durumu bende yaşıyorum adetiniz hep düzenlimidir benimde bu ay 11 gün geciktiDaha önce de yine kirs var demişlerdi ilk oğluma hamile kalınca geçmişti kendiliğinden am bu şekilde hiç olmamisti o zamnda
Evt ilk defa oldu bnmde verin bakalm umarim kirs filn çıkmaz sozdedeMerhaba geçmiş olsun aynı durumu bende yaşıyorum adetiniz hep düzenlimidir benimde bu ay 11 gün geciktigünü gününe gelmez ama çok uzadı test yaptım negatif ağrılarımda oluyor yarın kan vericem
İnşallahEvt ilk defa oldu bnmde verin bakalm umarim kirs filn çıkmaz sozdede
Hanileki varmı canım benim de süt gibi ara ara akıntım oluyorBu ay değişik bir şekilde süt beyazı bir akıntım var koyu ve beyaz bu ne anlama geliyor başına gelen bu olayı yaşayan biri var mı acaba.?
İdrar yollarında enfeksiyon olabilir kadın doğum uzmanına gitmelisiniz daha net bir bilgi alabilirsinizBu ay değişik bir şekilde süt beyazı bir akıntım var koyu ve beyaz bu ne anlama geliyor başına gelen bu olayı yaşayan biri var mı acaba.?
Yok canım hamilelik yok. İdrar yolu enfeksiyonum varmış büyük ihtimal o yüzdenHanileki varmı canım benim de süt gibi ara ara akıntım oluyor
Bu durumun ardından hamile kalmak daha kolay oluyor vücut kendini temizlediği içinAy evet ya idrar yolu enfeksiyonu varmış antibiyotik kullanıyorum şuan
Çoğu kişiden bu yöntemden sonra hamile kaldığını duydum,buna bende dahilimHerkes öyle diyor ya inşallah öyle olur ve bu ay hamile kalırım Allahım çok çok amin
Pepapp kullanıyorum ve günü gününe denk geliyorPco var bende ama bu yüzden heveslenmek istemiyorum
Bunun için destek almanız gereklidirPco var bende ama bu yüzden heveslenmek istemiyorum
Bende yok lakin yakın bir arkadaşımda var onun kilo almasına neden olmuştu ve doktoru tedavi sürecinin ilk adımı kilo vermen demişti öyle hatırlıyorum.Sizde de mi var bu hastalık
İşin tuhaf tarafı bu hastalık zaten kilo yapıyor ama ben 50 kiloyumBende yok lakin yakın bir arkadaşımda var onun kilo almasına neden olmuştu ve doktoru tedavi sürecinin ilk adımı kilo vermen demişti öyle hatırlıyorum.
Ovvv bu kötü oldu işte peki kadın doğum kontrol hapı vs kullandınız mı ? Acaba doğuştan mı yoksa sonradan mı olduİşin tuhaf tarafı bu hastalık zaten kilo yapıyor ama ben 50 kiloyumTek büyük etkisi adet düzensizliği bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?