- 8 Ocak 2024
- 807
- 2.170
- 33
Sevmiyor olabilir ama hayatını merak etmiş ve merak ettiği için ilişkisini ve seni riske atmış bu da demek oluyor ki kaybetme korkusu yokSevdiğini sanmıyorum kızı ama bu asla zaten kabul edeceğim bir şey değil. Edemediğim için ayrıldım zaten
Sevse aldatmazdıGeçen konu açmıştım sözlüm evli eski sevgilisine yazdı diye. Ayrıldım ben de kendime olan saygımı yitirmemek için. Agladı vs. Pişman olduğunu söyledi. Her şeyi anlaticam dedi. Kızın atandığında, nişanlandığında hatta düğün davetiyesi durumlarına bile cevap vermiş. Ama o kız hiç ilk mesajı atmamış. Hatta bizim söz durumuna da cevap vermemiş. Görmüş geçmiş. Kıza ulaşmak istiyorum ama ne diyeceğim bilmiyorum. Kaç gündür beni sevdiği düşüncesi aklımı karıştırıyor sevmese bana öyle güzel davranmazdı deyip duruyorum. Ama sonra son yaptıkları aklıma geliyor. Neden bir erkek evli eski sevgilisine yazar? Kalbim kaldırmıyor
Neden kadına yazıp kendinizi düşürüyorsunuz.Her zaman aklınızda şüphe kalacak aklı onda ki yazmış
Kadın hiç bir zaman mesaj atmamış siz hala kadını arasam mı diyorsunuz? Arayıp ne diyeceksiniz? Ne münasebet rahatsız edeceksiniz kadını. Sevgiliniz aldatmış işte. Aklında o kadın var içinize siniyorsa barışın
Niye, altin mi takacakmis? Ki yapar da yani sasirmam.Çocuk bekleyip beklemedillerini de sorması son noktam oldu zaten.
Oha. Bunun üstüne hala bu adamla ilgili soru işaretinin olması da ayrı acayipÇocuk bekleyip beklemedillerini de sorması son noktam oldu zaten.
Ne demek aldatıldım mı? Günümüz ilişkileri ne kadar saçma bir boyuta verildiyse artık aldatmanın da kriterleri değişti herhalde. Tabii ki aldatıldın, hem de defalarca kez. Eski sevgilisine yazdığı her an. Kız olur da bir cevap verseydi seni çoktan şutlayıp onunla ilişkiye başlayacaktı. Kız cevap vermediği halde defalarca kez yazmış, çok kötü bir durum ya. Seven adam sence eski sevgilisine yazar mı? Hala ağlıyor kafam karışıyor, beni seviyor diyorsun. Kurtulmuşsun bırak önüne bak. Böyle rezil biri hayatında olsa ne olur olmasa ne olur. Kıza da dokunma, kadın evli şu an kocasıyla pazar kahvaltısı yapıyordur.Geçen konu açmıştım sözlüm evli eski sevgilisine yazdı diye. Ayrıldım ben de kendime olan saygımı yitirmemek için. Agladı vs. Pişman olduğunu söyledi. Her şeyi anlaticam dedi. Kızın atandığında, nişanlandığında hatta düğün davetiyesi durumlarına bile cevap vermiş. Ama o kız hiç ilk mesajı atmamış. Hatta bizim söz durumuna da cevap vermemiş. Görmüş geçmiş. Kıza ulaşmak istiyorum ama ne diyeceğim bilmiyorum. Kaç gündür beni sevdiği düşüncesi aklımı karıştırıyor sevmese bana öyle güzel davranmazdı deyip duruyorum. Ama sonra son yaptıkları aklıma geliyor. Neden bir erkek evli eski sevgilisine yazar? Kalbim kaldırmıyor
Sinmedi diye ayrıldım zaten fakat henüz duygularım bitmiş değil ki. Kızmayın tavrımaKadın hiç bir zaman mesaj atmamış siz hala kadını arasam mı diyorsunuz? Arayıp ne diyeceksiniz? Ne münasebet rahatsız edeceksiniz kadını. Sevgiliniz aldatmış işte. Aklında o kadın var içinize siniyorsa barışın
Evet . Ona ne yani hamile mi değil miOha. Bunun üstüne hala bu adamla ilgili soru işaretinin olması da ayrı acayip
Kıza yazıp ne soracaksın suç seninkinde
Haklısınız diyecek sözüm kalmadı. Zaten en çok kafamı karıştırıp rahatsız eden de çocuk bekleyip beklemediklerini sorması oldu. Neden sordu ne geçti elineNe demek aldatıldım mı? Günümüz ilişkileri ne kadar saçma bir boyuta verildiyse artık aldatmanın da kriterleri değişti herhalde. Tabii ki aldatıldın, hem de defalarca kez. Eski sevgilisine yazdığı her an. Kız olur da bir cevap verseydi seni çoktan şutlayıp onunla ilişkiye başlayacaktı. Kız cevap vermediği halde defalarca kez yazmış, çok kötü bir durum ya. Seven adam sence eski sevgilisine yazar mı? Hala ağlıyor kafam karışıyor, beni seviyor diyorsun. Kurtulmuşsun bırak önüne bak. Böyle rezil biri hayatında olsa ne olur olmasa ne olur. Kıza da dokunma, kadın evli şu an kocasıyla pazar kahvaltısı yapıyordur.
E ama sen kendin kaşınıyorsun canım . Herkes sana anlattı bir daha mı anlatsınGeçen konu açmıştım sözlüm evli eski sevgilisine yazdı diye. Ayrıldım ben de kendime olan saygımı yitirmemek için. Agladı vs. Pişman olduğunu söyledi. Her şeyi anlaticam dedi. Kızın atandığında, nişanlandığında hatta düğün davetiyesi durumlarına bile cevap vermiş. Ama o kız hiç ilk mesajı atmamış. Hatta bizim söz durumuna da cevap vermemiş. Görmüş geçmiş. Kıza ulaşmak istiyorum ama ne diyeceğim bilmiyorum. Kaç gündür beni sevdiği düşüncesi aklımı karıştırıyor sevmese bana öyle güzel davranmazdı deyip duruyorum. Ama sonra son yaptıkları aklıma geliyor. Neden bir erkek evli eski sevgilisine yazar? Kalbim kaldırmıyor
Sayko gibi takmış eski sevgilisine kafayı kısaca. Sana 1 gram saygısı olsa asla yapmaması gereken hareketler bunlar. Kıza ulaşman çok anlamsız olur.Geçen konu açmıştım sözlüm evli eski sevgilisine yazdı diye. Ayrıldım ben de kendime olan saygımı yitirmemek için. Agladı vs. Pişman olduğunu söyledi. Her şeyi anlaticam dedi. Kızın atandığında, nişanlandığında hatta düğün davetiyesi durumlarına bile cevap vermiş. Ama o kız hiç ilk mesajı atmamış. Hatta bizim söz durumuna da cevap vermemiş. Görmüş geçmiş. Kıza ulaşmak istiyorum ama ne diyeceğim bilmiyorum. Kaç gündür beni sevdiği düşüncesi aklımı karıştırıyor sevmese bana öyle güzel davranmazdı deyip duruyorum. Ama sonra son yaptıkları aklıma geliyor. Neden bir erkek evli eski sevgilisine yazar? Kalbim kaldırmıyor
Kadına yazmak isteme sebebinizi anlayamadım bir de anlamadığım bunlar sosyal medyada mı yoksa watsaaptan mı bir birlerinde ekliler. Ayrılalım ama arkadaş mı kalalım demişler. Bir de çocukluk sevgilisi mi bunlar ayrıca siz nasıl öğrendiniz eski sevgilisi olduğunu?Geçen konu açmıştım sözlüm evli eski sevgilisine yazdı diye. Ayrıldım ben de kendime olan saygımı yitirmemek için. Agladı vs. Pişman olduğunu söyledi. Her şeyi anlaticam dedi. Kızın atandığında, nişanlandığında hatta düğün davetiyesi durumlarına bile cevap vermiş. Ama o kız hiç ilk mesajı atmamış. Hatta bizim söz durumuna da cevap vermemiş. Görmüş geçmiş. Kıza ulaşmak istiyorum ama ne diyeceğim bilmiyorum. Kaç gündür beni sevdiği düşüncesi aklımı karıştırıyor sevmese bana öyle güzel davranmazdı deyip duruyorum. Ama sonra son yaptıkları aklıma geliyor. Neden bir erkek evli eski sevgilisine yazar? Kalbim kaldırmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?