Selamlar herkese.1 sene önce konuştuğum biri vardı 2 hafta falan flörtlestik sonra devamı gelmedi. Şu hani ilişkiyi hızlı yaşamak isteyen tarzan bir kişi. Neyse bu 3 gün önce bana istek attı. Konuştuk yine yürümeye başladı. Ben de diğer sefer zaten yolun başında bıraktığı için oralı olmadım. Benden sonrada 2 kızla çıkmış. Biri arkadaşım diyordu güya o zamanlar. Hani arkadasindi dedim eee işte sonradan oldu bi şeyler dedi. Her önüne gelenle çıkıyorsun dedim kanki gözüyle bakarim dedim. yok öyle değilim falan fistan dedi.. kanka deme dudağını ısırırım dedi. Ben de görüldü attim. Her neyse kızlar bu çapsız daha 20 gün önce bi kızla tatile gitmiş sanırım araları limoni olunca bana yazmış. Geçen bi baktım her yerde engellemiş. O kızı yine tav etmiş. Biz mi çok safız? Şimdi o kızı sevse bana niye yürüsün. Ee o kıza yazık değil mi kız havalara uçuyor 777 paylaşımları hep . Bu hep çok güzel kızları bulup bulup ondan ona geçiyor. Sizce kızlarda mi öylesine çıkıyordur o kıza demeli miyim. Ve biz mi çok safız
erkekler niye böyle 1 kişiye ait olamıyorlar. Her şeyin neden kıymeti tükenmiş.