- 11 Aralık 2017
- 328
- 187
- 103
- 36
- Konu Sahibi redpinkyellow
Bundan 7 yıl evvel ağır bi olay yaşadım herkesin kaldıramayacağı. O olaydan sonra bende bi alışkanlık başladı. Tipik tırnak yeme gibi bişey ama çok farklı... Acaba bu alışkanlığı benden başka yaşayan var mıdır? Sağ üst süt dişimin ucu hafif çentik hatta belki çooğu kişide bu çentiklik illa vardır ben sürekli orayı dilimle oynamak hatta tam altındaki diş ile o dişi ısırıp ısırıp kazıyıp düzlemek istiyorum sürekli dişimle dişimi ısırıyorum o ucundaki yeri dilimle kontrol ediyorum
nasıl bi huydur bilmem ama sürekli yapmak istiyorum
kendime engel olamıyorum hiç... Bu yüzden 7 yıldır bişeyy yapamaz oldum ne okuduğumu anlayabiliyorum hiç bişeye konsantre olamıyroum bi de diş köklerimde ağrı oluşmaya başladı. Diş doktoruna gittim böyle yapıyorum o dişimin ucunu kazı yada minicik dolgu gibi bişeyle doldur yani düzle dilimi değdirince düz olduğunu anlayıp bu alışkanlıktan vazgeçeyim dedim. oraya dolgu olmaz törpü yaparım anca dedi yaptı ama tam iyi yapmadı yine aynı. Psikologa gideceksin o zaman dedi. Yaşadığım yerde psikolog yok psikiyatrist vardı ama devlet hastanesinin psikyatrisi sonuçta faydası olmazz diye gitmedim. Yıllardır bu alışkanlıktan kurtulmak istiyourm ne yapabilirim. istem dışı yapıorum engel olamıyorum ufak bi dalayım kendimi yapıyor buluyorum. insanların yanında yapmamamk için zor tutuyorum kendimi... Başına böyle bişey gelen var mı? Napmalıyım sizce ben?