• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu allahın belasından neden kurtulamıyorum

kendine güven arkadaşım maaşında varmış ömür boyu hakarat,küfür çekilirmi.herşeyden önce senin psikolojin bozulmuş resmen çocuğuda kişiliksiz bir babayla büyütme bence.

canım diğer açtığın konuların sebebini buldum..yardım istiyorsun kendine özgüvensiz hale gelmişsin..

bence eşiniz buna sebep olmuş sebep bu ne kilonuz çok bi fazla ne de siz aslında busunuz bence!

eşiniz sizi bu hale getirmiş allah yardımcınız olsun.. ama önce bu mevzuyu çözün bence

''cesaretin bittiği yerde esaret başlıyor''bunu bugün kişişel gelişim bölümünde okudum,ne kadar doğru bi söz.kocalar,kadınlarının cesaretini kırıp kendilerine esir ediyor.(her kadın ve her koca için değil bu sözüm) kadına bi cesaret gelse,kurtulacak esaretten.

kendine güven,boşan canım...bir çocuk yetiştiriyorsun,onun babasınımı örnek alsın istiyorsun?sakın düzelir diye düşünme,kaba kuvvete başvuran birinin düzelme ihtimali asla yok,çevremde hiç böyle bir örnek görmedim...Allah yardımcın olsun...

Merhabalar,son durumunuz nedir bilemiyorum ama ne olursa olsun asla affetmeyin ve de asla korkmayin..Cok guzel bir hayata sahip olabilirsiniz,bu sizin elinizde..Yeni umutlar,piril piril bir gelecek,oglunuzla birlikte sevgi dolu,huzur dolu gunlere kavusabilirsiniz,ama butun bunlar icin lutfen kendinize guvenin..Isinizin olmasi cok buyuk bir arti,bir zaman sonra imkanlari cok daha iyi olan bir ise baslarsiniz,hersey sirayla ve de zamanla daha da iyiye gidecektir ama yeter ki biraz cesaret..Hayatinizda sirtiniza kambur olan butun yukleri atin,kurtulun,eon basta da size bu sekilde cirkin davranan insanlik disi varlik olan o adamdan kurtulun,esiniz demeye dahi dilim varmiyor,kusura bakmayin..Herkes yanlis tercih yapabilir bu bir hata diil ama eger yaptiginiz bu yanlis tercihten donmezseniz iste o hayatinizin hatasi olur..Kimsenin kimseyi cehennem gibi bir hayata mahkum etme hakki yoktur..Umarim kendinize ve oglunuza yepyeni bembeyaz bir sayfa acabiliriniz..Bol sanssss..

Allah yardımcın olsun canım eşinden nefret etmişsin sanırım.Bence eğer boşanmaya kararlıysan şimdiden plan yap ve işleme koy ani kararlar alma mesela para biriktir ne bileyim daha iyi bir iş bul darp raporu al sakla vb.

canım seni darp ettiğinde hemen bir doktora gidip darp raporu al bunu boşanmada kullanabilirsin, bu nedenle yüklü bir tazminat bile alabilirsin unutma, hiçkimsenin annesi yavrusunu piskopatın birinin stres topu olsun diye doğurmuyor, hayatının kıymetini bil, yavrunla mutlu olmayı başar, can çıkar huy çıkmaz (tecrübeyle sabittir) o adamı çıkar hayatından ve keyfine bak.

Ellerin armut toplamasın sende ona vur madem ki boşanacak cesaretin yok hiç değilse öfken içinde kalmaz

merhaba,ben aslında kendime kızıyorum ve biraz olsun rahatlamak için yazıyorum.ben onunla evlenmeden önce böyle biri değildim.5 yıldır evliyim ,gece gündüz bana nedenli nedensiz küfür eden iten kalkan aşağılayan bir adamla evliyim.onunla evlenmeden önce özgüvenli saygı duyulan biriydim.şimdi konuşmaya çekinen,güvensiz asosyal biri haline geldim.ve bu lanet olası adamdan boşanmaya cesaretim yok.sabah pembe oje sürdüğüm için beni oğlumun yanında hırpaladı.henüz 4 yaşında bir oğlum var ve ben ne yapmalıyım bilmiyorum.bunlara sessiz kaldığım için kendimi ayrıca suçluyorum utanıyorum hatta.gidip darp raporu almak istiyorum sonra korkuyorum ne yapıcam bilmiyorum.darp raporu alınca ne oluyor,evden uzaklaştırma mı alıyor?bana yardım edin benim durumumda olan ve boşanmayı başarabilmiş birileri var mı aranızda ...

Rabbim yardımcınız olsun inş.

Çoğu arkadaş bırakın çekin gidin gibi yorumlar yapmış..Sizin durumunuza üzüldükleri için..Bende çekin gidin demek istedim ama bunu söylemek dışardan çok kolay iki kelime ne var ki bunda ama ama biz dışardayız siz onu yaşıyorsunuz..Bence öncelikle çekip gitmek yerine konuşun ki eminim çok kez denemişsinizdir..4 yaşında masum bir meleğiniz varmış onu düşünün ve tekrar tekrar çaba gösterin ama bu demek değildir ki oğlunuz için herşeye evet diyip katlanın yani ne yapılır bilmiyorum siz eşinizi tanıyorsunuz hayatın böyle çekilmediğini mutsuz bir aile olduğunuzu söyleyin tek taraflı çaba ile kurtarılmaz çok iyi biliyorum..Ama gidince sorunlar bitmeyecek bunu da unutmayın çaba emek sarf edin eğer gerçekten herşeyi denemenize rtağmen olmuyorsa ailenizden biri konussun o da olmaz ise hayat sizin..Ne yaparsanız yapın çok iyi düşünün..Hayatın göründüğü kadar kolay olmadığını en az sizde benim kadar iyi biliyorsunuzdur..

geçmez biliyorum aslında bir başkası bu durumda olsa kabul edilemez hemen bırak kaç kurtul derdim,ama iş başa düşünce öyle olmuyor.ama biraz daha ümitlendim.ailemin evi 1+1 ancak kendilerine yetiyor.internetten baktımda küçük stüdyo daireler 400 tl civarı ,ne dersiniz kızlar olur mu yapabilirmiyim?ağlamaktan gözlerim açılmıyor odamın kapısını açamadım işe geldiğimden beri düşünüyorum değer mi dimi hem ben hem oğlum resmen eziyet çekiyoruz değer mi?ne için ?Allah'ım sen utandırma nolur.umudumu yitirmek istemiyorum.

stüdyo daireler zengin erkekler tarafından garsoniyer olarak kullanıldığı için pahalı oluyor. daha ucuz bir şeyler bak, ev arkadaşı filan bul olmazsa... her şey o dayakçı kocadan iyidir.
tabi hariçten gazel okumak benimki ama çok üzüldüm cnm. neden kızıyor, neden bu kadar sinirli anlatmak ister misin?

Back
X