- Konu Sahibi canimoglumomer
kendine güven arkadaşım maaşında varmış ömür boyu hakarat,küfür çekilirmi.herşeyden önce senin psikolojin bozulmuş resmen çocuğuda kişiliksiz bir babayla büyütme bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba,ben aslında kendime kızıyorum ve biraz olsun rahatlamak için yazıyorum.ben onunla evlenmeden önce böyle biri değildim.5 yıldır evliyim ,gece gündüz bana nedenli nedensiz küfür eden iten kalkan aşağılayan bir adamla evliyim.onunla evlenmeden önce özgüvenli saygı duyulan biriydim.şimdi konuşmaya çekinen,güvensiz asosyal biri haline geldim.ve bu lanet olası adamdan boşanmaya cesaretim yok.sabah pembe oje sürdüğüm için beni oğlumun yanında hırpaladı.henüz 4 yaşında bir oğlum var ve ben ne yapmalıyım bilmiyorum.bunlara sessiz kaldığım için kendimi ayrıca suçluyorum utanıyorum hatta.gidip darp raporu almak istiyorum sonra korkuyorum ne yapıcam bilmiyorum.darp raporu alınca ne oluyor,evden uzaklaştırma mı alıyor?bana yardım edin benim durumumda olan ve boşanmayı başarabilmiş birileri var mı aranızda ...
geçmez biliyorum aslında bir başkası bu durumda olsa kabul edilemez hemen bırak kaç kurtul derdim,ama iş başa düşünce öyle olmuyor.ama biraz daha ümitlendim.ailemin evi 1+1 ancak kendilerine yetiyor.internetten baktımda küçük stüdyo daireler 400 tl civarı ,ne dersiniz kızlar olur mu yapabilirmiyim?ağlamaktan gözlerim açılmıyor odamın kapısını açamadım işe geldiğimden beri düşünüyorum değer mi dimi hem ben hem oğlum resmen eziyet çekiyoruz değer mi?ne için ?Allah'ım sen utandırma nolur.umudumu yitirmek istemiyorum.