BU ANLATACAKLARIM Bİ KADININ GERÇEKTEN Yaşadıkları...

Evlat Kokusu

Kötü Kalpli Kullarından Koru Allahım,💜
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2019
2.365
1.718
63
Alanya
Öncelikle anlatacaklarım da sadece isim vermek istemiyorum ama gerçekten yaşanan bir şey..
bir kadın düşünün evliliğinde her şey çok güzel gidiyor 1 senelik evliliğin ardından kadın hamile kalmış hayatındaki Kasırga o zaman başlıyor daha hamileliğin 7 ayında aldatılmaya başlıyor kocası bir gün Hayat kadınına gider bir gün arabada personeliyle Anladınız siz ve en kötüsü Adam gidip Bu kadının ablasını aşık olur ablanın hiçbir şeyden haberi yok ama adam kendi çapında kadına için için aşk besler ve bir gün kadın evde uyurken kocası eve gelir kadının Uyuduğunu fark eder kadın kalkmıyor eşinin telefonda konuştuğunu duyuyor o zamanlar doğumuna İki üç hafta kalmış eşi telefonda bir arkadaşı ile konuşuyor Baldızına çok aşık olduğunu sürekli onu arzuladığı keşke onunla evli olsam karımıda çocuğunda istemiyorum sözlerini duyuyor kadın sinir krizleri hastaneye kaldırılma lar Zorlu doğum onca şeye rağmen kadın hiç kimseyle paylaşmadan kendi içinde yaşayıp 3 yıldır bu adamla hala evli bunca şeyi yaşayan bir kadın Neden hala evli kalır Benim aklım almadı paylaşmak istedim anlatılanlara inanıp inanmamak sizin elinizde ama tamamen gerçek yaşanmış bir şeydir..

Öncelikle anlatacaklarım da sadece isim vermek istemiyorum ama gerçekten yaşanan bir şey..
bir kadın düşünün evliliğinde her şey çok güzel gidiyor 1 senelik evliliğin ardından kadın hamile kalmış hayatındaki Kasırga o zaman başlıyor daha hamileliğin 7 ayında aldatılmaya başlıyor kocası bir gün Hayat kadınına gider bir gün arabada personeliyle Anladınız siz ve en kötüsü Adam gidip Bu kadının ablasını aşık olur ablanın hiçbir şeyden haberi yok ama adam kendi çapında kadına için için aşk besler ve bir gün kadın evde uyurken kocası eve gelir kadının Uyuduğunu fark eder kadın kalkmıyor eşinin telefonda konuştuğunu duyuyor o zamanlar doğumuna İki üç hafta kalmış eşi telefonda bir arkadaşı ile konuşuyor Baldızına çok aşık olduğunu sürekli onu arzuladığı keşke onunla evli olsam karımıda çocuğunda istemiyorum sözlerini duyuyor kadın sinir krizleri hastaneye kaldırılma lar Zorlu doğum onca şeye rağmen kadın hiç kimseyle paylaşmadan kendi içinde yaşayıp 3 yıldır bu adamla hala evli bunca şeyi yaşayan bir kadın Neden hala evli kalır Benim aklım almadı paylaşmak istedim anlatılanlara inanıp inanmamak sizin elinizde ama tamamen gerçek yaşanmış bir şeydir..
Kimbilir.
Kadın ya maddi yönden yetersizdir ya ailesi destek olmuyordur ya da cesaretsizdir.
Maalesef yapacak bir şey yok.
Allahım yardımcısı olsun inşallah.

Allah yardımcısı olsun... çok iğrenç bir durum... kadın ne haldedir.....

Burada okuduklarımdan sonra hiç bir olaya yok artık diyemiyorum. Bu iğrenç olaya boyun eğen kadının piskolojini düşünmek bile istemiyorum. Annenin piskolojisi kötü ise çocuğa da yansıyor ne yazıkki. Mutsuz bir evde büyüyen çocukların hayata tutunmaları ve hayatta mutlu ve başarılı olmaları çok daha zor oluyor maalesef. Yani nerden bakarsanız bakın - böyle bir evlilikte kalmak hatadır.
Allah bunu yaşayan kadına sabır versin. Diyecek başka bir şey yok ne yazıkki.

Ben burada baldızının poposunu elleyen arzu ile bakan kocaya hiç birşey yapmayan kadını gördükten sonra hiç bir şeye olmaz yaaaaa demiyorum :sinirli:

O lanet adamı halen hayatında tutuyorsa mutlaka bir mecburiyeti vardır.
Ya maddi olarak bağımlıdır.
Ya arkasında duracak kimsesi yoktur.
Ya da onu bekleyen hayat bundan çok da farklı olmayacağı için,cesaret edemiyordur.

Back
X