arkadaşlar ben 2 çocuk bakıyorum biri engelli otistik engelli birisi normal çocuk temizlik yapmıyorum yemek yapmıyorum sadece ortalığı toparlıyorum çocukların yemeklerini yediriyorum ikisi ikiz 9 yaşındalar engelli olan giziksel ihtiyaçlarını gideremiyor poposuna kakasına kadar siliyorum yemek yediriyorum üstünü giydiriyorum çalışmaya başlayalı 1 sene 2 ay oldu normalde kendi özel okul öğretmeni gibi evdede ders yaptırıyorum çocuğu bir saat götünün üstüne oturtamassınız okadar ağır bir çocuk çocuğu yola getirdim resmen oturuyo kalkıyor önceden komut almayan çocuk otur kalktan anlamayan çocuk hepsinden anlıyor artık yani emeğimin karşılığını alamıyorum ilk 700 bekliyordum iş için abimin sevgilisi felan götürdüklerinde 700 bekliyorduk 550 dediler neyse işim olmadığı için razı oldum okul başlarsa arttıracaklarını söylediler çocuk çok ağır bir çocuk birde normal cocuğun onun kıskanması onada ilgi göstermemi istermesi dahada yükümü ağırlaştırıyor sonra okul açıldı adam fikrimi sormadan 600 dedi her 6 ayda bir 50 -50 artacak dedi ben sesimi çıkarmadım ama zoruma gitti şimdi ise 650 oldu ama ya kafama dank dedi bugün konuştum verdiğim emeği nasıl görmezler diye söyledim 800 istedim 800 aşağı çalışmam yoksa işçinizi bulun dedim sizce bu maaş çokmu bana bir akıl verin