Bu anlayışsız patronlardan nefret ediyorum

O zaman yaptiklari büyük sorumsuzluk hemde kadin hemsire yazmissin
sana birsey olsa ne yapicaksin onlar senin masraflarini karsiliyaclarmi ...

yaptigin is agir engelli kisiye bakmak ortopedik sorunlarida beraberinde getiriyor
bel fitigi boyun fitigi ne istersen bunlar bildiklerimiz...

Kendini ne kadar koruyabiliyorsun bilmiyorum ama
birseyler yapman sart ...

Maasin az ve sigortasiz baska biri bu maasa orda calismaz
sen herseylerini kabul etmis calismissin senide bulmusken birakmamislar...

Sartlarinin bu olmasina ragmen yapacak birseylerin mutlaka vardir...
mesela maasini arttirmak ve sigorta istemek bunlari yaparlarsa calis yapmazlarsa
en iyisi baska bir is bakarsin...

eger 7 milyar eve giriyorsa sana okypeteninde dedigi gibi en az 800 lira vermeleri gerekir
ve sigorta bundan vaz gecme ...
Ne olursa olsun issiz kalsan baska bir yerde ise baslamak zorundada olsan
onlara yüz verme...

yaptiklarin zaten fazla canim benim iyi niyetinle yapmissin
inan onlar parasini ödedikleri icin sen neler yapmissin
ne kadar yorulmussun bakmazlar bile cünkü ödüyorlar...

canım...
hepimiz işimiz elimizden gitmesin ,ortamımız bozulmasın, işsiz kalmayayım diye hep kendimize bulduğumuz sebeplerden erteliyoruz hayatımız için iyi olabilecek şeyleri.
yaşadıklarını çok üzülerek okudum.
kelin merhemi olsa başına sürermiş.
kendimi düşündüm başaramadıklarımı ,hala büyük bir gafletle yutkunduklarımı.
daha yolun başındasın yasın genç.
nolur,bir arkadaşın olarak yalvarıyorum.
insanların yakınlarının bile katlanmakta yeri gelince zorlandığı çok zor bir işin var.
bir ur de bu işe ve kendine yeni yollar ara.
emin ol daha huzurlu ve mutlu olacaksın.

Boyun fıtığı var midemde sorun çıktı ve sitresten kaynaklanıyormuş mide rahatsızlığı psikolojikmen çökertiyor 800 istedim vermezlerse çıkıyorum çokta katlanamıycam benim emeklerime böyle karşılık verrilerse umrumda değiller haketmiyorlar

ben de bu hatayı yapmıştım, işim yok biran önce olsun diye ne derlerse kabul ederek bir işe başlamıştım ama mnlanın dediği gibi karşındaki insan sana saygısızlık yapınca orada durmak zorlaşıyor. motivasyon çok önemli. kaldı ki 21 yaşında hem de kendi vatandaşına bu işi bu paraya yaptırmak olağanüstü bişi. benim babanneme de sadece yanında duracak kadın arıyoruz, türkler 1500 istiyo, akşama kocasına gitcek bi de. türki cumhuriyetlerden gelenler var genelde onlar da sırf yemek temizlik için 500 dolardan aşağı çalışmıyo. kaldı ki sen hem engelliye hem de bir çocuğa bakıyosun ve 650 alıyosun. bence gözlerini korkut, ya maaşını artırırlar ya çıkarsın. tayini çıkmamış engelli öğretmeni de afedersin nah çalıştırabilirler 600e falan. 1den aşağıya gelmez ölesi doğal olarak.

inannın bana şuna katıloyrum işe duygularını karıştırmayacaksın bende bundan sonra öyle olacam çokta umrumda değil bende çıkmak istiyorum işten soğudum açıkçası abim yeni bir iş bölacağını söyledi bakalım hayırlısı inşalah ALLAHIM bu verdiğim emekleri geri çevirmez gelen gideni arartırmış onlar benim gibisini mumla arasalar bulamazlar buna komşuları böl eöyle söylüyor kendi akrabası kadının amcasının hanımı bihle amcası bile öyle diyor öğretmenleri öğretmenliri parmağını ısırdı sen bakıcı değilsin ablası gibisin yada annesi gibisin bu çocuğun dedi kızım sen bu mesleğe ğeçmelisin senin gerçek işin bu dedi ben ünüversite okuyorum açıktan sosyoloji bana ünü okuduğumu söyleyince bölümüm öğrenince senin gerçek mesleğin bu olmalı benden bile çok iyisini ilgin alakan sen çocuğu iyileştirmeye yönelmişsin bu çocukta seni bulduğu için çok şanslı dedi ama bunu görmüyorlar artık umrumda değiller

bırak canım sen o işi başka yerde kendini bi ayda kanıtlarsın değerini bilecek biri çıkar
ya da bu yanında çalıştıkların senin kadar iyi ilgilenen birini bulamazlar da geri gelirler yanına burunları sürtüle sürtüle..istediğin maaşı da alırsın belki..
olur mu olur

ben de bu hatayı yapmıştım, işim yok biran önce olsun diye ne derlerse kabul ederek bir işe başlamıştım ama mnlanın dediği gibi karşındaki insan sana saygısızlık yapınca orada durmak zorlaşıyor. motivasyon çok önemli. kaldı ki 21 yaşında hem de kendi vatandaşına bu işi bu paraya yaptırmak olağanüstü bişi. benim babanneme de sadece yanında duracak kadın arıyoruz, türkler 1500 istiyo, akşama kocasına gitcek bi de. türki cumhuriyetlerden gelenler var genelde onlar da sırf yemek temizlik için 500 dolardan aşağı çalışmıyo. kaldı ki sen hem engelliye hem de bir çocuğa bakıyosun ve 650 alıyosun. bence gözlerini korkut, ya maaşını artırırlar ya çıkarsın. tayini çıkmamış engelli öğretmeni de afedersin nah çalıştırabilirler 600e falan. 1den aşağıya gelmez ölesi doğal olarak.

bende aynen senin gibi düşünüyorum tayini çıkmış kadın gider bir buçuğa özelde çalışır sigortası çalışır gelmez ahmak kadın birde onun arkasına sığınarak bana onu söylüyor saçma olduğunu bile bile söylüyor birde diyorki benim gözümü korkutmak için bizim orda bir doktor kadın var bakıcısı ütüsünü çamaşırını yemeğini artı 2 çocuğuna bakıyor 700 alıyor kadın maşını artırmak istediği için doktor kadın çıkardı diyor bu zenginler beni sinir ediyor cimri insanlar

Bencde arkadasım sana 800 değil 1000 tl vermeleri lazım
verdiğin emek parayla ölçülemez
maalesef insanları utanmaslar köle niyetine 24 saat çalıştıracaklar.
kararın ve tavrın net olsun...
kabul etmezlerse çık o iş yerinden..kendini kullandırtma derim ben
baska işbulursun hem 650ye..

bırak canım sen o işi başka yerde kendini bi ayda kanıtlarsın değerini bilecek biri çıkar
ya da bu yanında çalıştıkların senin kadar iyi ilgilenen birini bulamazlar da geri gelirler yanına burunları sürtüle sürtüle..istediğin maaşı da alırsın belki..
olur mu olur

arkadaşım ben çıkacam bunlar başkasını bulamayıp yanıma gelecekler istediğim maaşı değil 1 milyar verselerde girmem benim bir gururum var benim istediğim maaşı verme çıkar işten kimseyi bulama zaten beni zor bulmuşlar başkasını bulama gel bana yok öyle yağma ozaman ben bakarmıyım aptalmıyım gurursuzmuyum sen çalışırmısın arkadaşım siz çalışırnısınız arkadaşlar

ya giderim 12 saat bir yerde çalışırım 500de alsam 350de sigortam yatar sağlık problemim kalmaz en azından

ya çocuğa acıdım çocuğa üzüldüm ben çıkarsam gelen bakıcı benim gibi bakmaz kötü davranır dedim çıkmadım ocak ayında çıkacaktım zaten çocuk için çıkmadım baktım acıdıkça acınacak duruma düştüm şimdi sıra bende kanımı emiyolar baktım inek bulmuşlar sağıyorlar resti çektim bugün bakalım yarın neler olacak

her zam zamanı nedense işlerin kötü olduğu zamana denk gelir,yada yok yok işler zaten hiç iyi olmadı ki.
kaç senedir orda olduğumu duyanın ağzı uçukluyor.
ve tabi sonunda maaşımı duyanında.
ama işte iş bulamam yeni yere alışamam boşta kalırım yeni yere alışamam bu sebepler hep böyle.
her sene zam zamanı totomu yırtıyorm.çirkeffleşiyorum,üzülüyorum,ağlıyorum.
bu sene yordum dedim ,artık gücüm yok dedim sölemedim.
tabi aaa bak sen demedin ben yapıyorum zammını olmadı.
ama ocak geliyor.
yine aynı şeyleri yaşamaktan bıktım.
bakalım hayırlısı:(

ya kızlar kendimden çok çocuğu düşünürmüsün öyle bir vaziyetteydim şu sıralar çocuğuda gözüm görmüyor emeğimin karşılığını alamıyorum ya çocuğun bağışık sistemi güçlensin diye bir deri bir kemik olan çocuğa 6 kilo 7 kilo aldırdım kusmuyor ırtık en azından eskisi kadar sık kusmuyor eskiden hergün kusan çocuk şimdi ayda 1 kere 2 ayda birkere bazen ateşlendiğinde başında bekleyen meyvesini suyunu meyve suyunu yemeğini saatinde saatinde yediren kilo alsın diye eti bisküvilerinden yediren ya kim yapar arkadaşlar söylermisiniz hangi bakıcı daha benim maaşımı artırmıyorlar aksine sorguluyorlar yüzüne tükürür çıkardımda referans işte susuyorum ordan çıkınca kötü etki bırakmadığım görülsün iyi bakıldığım görülsün

ben sustukça canımı acıtıyorla ya çocuğa şu son 15 gündürkü ilgi göstermiyorum onun suçu ne diyeceksiniz ama emeğimi görmüyorlar kör değillerya amcalarının hanımı görüyor söylüyorda kız çok iyi bakıyor diye komşuları bile övüyorlar ama onlar görmüyor çevremdeki bilinçsiz insanlara tahammül edemiyorum

canim bak yasin genc, tahminen borc odemiyorsun, aile gecindirmiyorsun. kimseyi cekmek zorunda degilsin. su yillar senin is konusunda iyiyi boyle deneye deneye bulacagin yillar. bir isten cikip baska bir is aramaktan hic korkmamalisin. sen suan bu lukse sahipsin. isterlerse referanslarini da vermesinler. hic takma kafana. eger kendini maddi manevi korelttigin bir yerde yillarini harcarsan sonra pisman olursun. sen kafanda bitirmissin bu isi. ozel egitim olayi gonul isidir, sabir gerektirir. seni somurerek sendeki enerjiyi bitirmisler artik. yazik ki kendileri kaybedicek. sen burdan ayrilmasan da artik eski verimin olmaz. oyle olunca da kendin de tatmin olamazsin. yani artik senin bu ise noktayi koyma zamanin gelmis. daha iyisini bulursun hemencecik insallah. hic uzulme.

bende inanıyorum gerçekten daha iyisini bulacağına ALLAHIM yardım edecek bukadar üzülmüşken bukadar sömürülmüşken verimini alacağıma inanıyorum ama ben üzülüyorum o çocuk için artık çocuğuda gözüm görmüyor ne diyim yazıklar olsun verdiğim emeklerime karşılığı bu değildi

canim su dunyada senden onemlisi yok. sen mutlu olmadktan sonra o cocugu nasil mutlu ediceksin ki.. allah yuzune baksin onun da.. senin yapabilecegin birsey yok. onu dusunme hic

Ben zannetmiyorum sizinle aynı ücrette çalışan birini daha bulacaklarını.
İki çocuk var ve çocukların biri engelliymiş, 800 bile az bence..

arkadaşım ben çıkacam bunlar başkasını bulamayıp yanıma gelecekler istediğim maaşı değil 1 milyar verselerde girmem benim bir gururum var benim istediğim maaşı verme çıkar işten kimseyi bulama zaten beni zor bulmuşlar başkasını bulama gel bana yok öyle yağma ozaman ben bakarmıyım aptalmıyım gurursuzmuyum sen çalışırmısın arkadaşım siz çalışırnısınız arkadaşlar

işte bu
bırak referansları da onların olsun yeni hayatlara yelken aç
kreşlere falan bakarsın bakıcı olarak sigortan da yatar..
normal bebeğe bakarsın ve psikolojin de etkilenmez..

Back
X