bu annem neden boyle

AlmanyaTreni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
2.971
2.973
133
Biz avrupada kaliyoruz ailem turkiyeye gitti. Kardesimin turkiye hatti var tek bunu biliyordum ama annemde almis meyersem haberim yok gercekten. Bende hep kardesimi ariyorum annemle konusayim diye yok annem asagda yok misafirlikte hic denk gelemedim. Bugun halam aradi onlar burda annen sikayetleniyor herkese aramiyor kizim beni hattim var hic aramiyor beni demis. Halam bi ton laf etti anneni niye aramiyon diye. Neyse aradim derdimi anlaticam susmuyor hic beni dinlemiyor. Ne hayirsiz evlatmissinda damatta hayirsizmis yeni damadimi seyrediyorum hergun videolarini.kardesim bu sene sozlendi turkiyede. Ya haliyle zoruma gidiyor. Hep kiyasliyor senin kocanida seviyorum ama yeni damadimda soyle boyle. Vallahi kiskanmiyorum benden kat kat mutlu olsunlar. Niye kiyasliyorsun niye beni millete rezil ediyorsun en onemlisi neden beni dinlemiyorsun anne....

Cok agliyorum zoruma gitti halamin soyledikleri annemin yaptiklari...

Ne denir ki bu durumlarda bilemiyorum.
Üzmeyin kendinizi...
Fakat anneniz niye halanıza anlatıyor halaya ne oluyor?

hem seni aramıyor hemde senden haber bekliyor problemli annen

Kızını gorumcesine şikayet eden anne?
Bizim ailede daha çok üstü ortulur böyle konuların...

ağlıycak bişiy yok sakin ol
benim anneannem böyle
ararım açmaz
sonra aradığımda bi açar telefonu da ağzını da bi anneannen var onu da aramıyosun vs.
anlatamazsın derdini aradım ulaşamadım falan dinlemez
sonra başlar eşime laf saymaya
hiç beni aramıyo vs
halbuki eşim kendi anneanne babannesini aramayan insan kalkıp seni mi arıycak

neyse kısacası bu tür insanlara yav he he şeklinde tepki vereceksin
evet sen haklısın doğru diyorum ben
hiç kendimi anlatmaya savunmaya çalışmıyorum
başım ağrımıyor en azından

Sen aramadan annen seni arayamıyormuymuş yani. İllaki senin mi araman lazım. Net var görüntülü konuşmak var var da var yani.

bişey sormak istiyorum babanız hayatta mı? benim babam 5 yıl önce vefat etti ve annem sonrasında çok alıngan olmaya başladı. aynı yerde oturuyoruz hergün konuşmamaıza haftada 1 görüşmemize rağmen oda arayıp sormamandan şikayetçi. sizinkide böyle bi durum olabilir mi?

Ben derdimi anlatamadigim zaman sinirden agliyorum. Beni hep ayirdi annem ztn. Torunu var hic ozlemedim ben diye guluyor saka bile olsa baskasinin yaninda bole demesi..

Allah basimizdan eksik etmesin babam hayatta babam bole degil torununa bana esime cok duskun

Yanlis anlasilmalar olabilir ama beni hic dinlemiyor derdimi anlatmama izin vermiyor... halamda neler saydi cok moralim bozuldu

Arayın siz yine açınca söylenirse annecim aradım ulaşamadım yoksa aramaz olur muyum ee napıyosun nasılsın vb şeklinde giriş yapın çünkü zıtlaşarak yani aradım ulaşamadım birde darılıyorsun gibisinden konusarak bi yere varamazsınız bu konu hakkında

Haberim yoktu hat aldın madem sen anne ara desene
Bence sizi sessiz görmüş eziyolar
Bi de ne gereği var yaygaraya, sadece sana söylebilir iyi niyetli olsa
Yeni damatta biraz eskisin sonra konuşuruz deseydin
Böylesi bu dilden anlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…