- 19 Kasım 2014
- 2.971
- 2.973
- 133
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
Ne denir ki bu durumlarda bilemiyorum.Biz avrupada kaliyoruz ailem turkiyeye gitti. Kardesimin turkiye hatti var tek bunu biliyordum ama annemde almis meyersem haberim yok gercekten. Bende hep kardesimi ariyorum annemle konusayim diye yok annem asagda yok misafirlikte hic denk gelemedim. Bugun halam aradi onlar burda annen sikayetleniyor herkese aramiyor kizim beni hattim var hic aramiyor beni demis. Halam bi ton laf etti anneni niye aramiyon diye. Neyse aradim derdimi anlaticam susmuyor hic beni dinlemiyor. Ne hayirsiz evlatmissinda damatta hayirsizmis yeni damadimi seyrediyorum hergun videolarini.kardesim bu sene sozlendi turkiyede. Ya haliyle zoruma gidiyor. Hep kiyasliyor senin kocanida seviyorum ama yeni damadimda soyle boyle. Vallahi kiskanmiyorum benden kat kat mutlu olsunlar. Niye kiyasliyorsun niye beni millete rezil ediyorsun en onemlisi neden beni dinlemiyorsun anne....
Cok agliyorum zoruma gitti halamin soyledikleri annemin yaptiklari...
Ne denir ki bu durumlarda bilemiyorum.
Üzmeyin kendinizi...
Fakat anneniz niye halanıza anlatıyor halaya ne oluyor?
Aradığınızda ulaşamıyorsunuz sonrada aramıyorsun diyor öyle mi..garipmiş fazla alıngan heralde ilgi istiyor..
Kızını gorumcesine şikayet eden anne?
Bizim ailede daha çok üstü ortulur böyle konuların...
bişey sormak istiyorum babanız hayatta mı? benim babam 5 yıl önce vefat etti ve annem sonrasında çok alıngan olmaya başladı. aynı yerde oturuyoruz hergün konuşmamaıza haftada 1 görüşmemize rağmen oda arayıp sormamandan şikayetçi. sizinkide böyle bi durum olabilir mi?
Yanlis anlasilmalar olabilir ama beni hic dinlemiyor derdimi anlatmama izin vermiyor...halamda neler saydi cok moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?