cocuk doğuran her kadın anne olur mu ki...

Hala cildirmis resmen. Tamam yine cildirsin birsey demiyoruz da 4 cocuktan sonra cildirmasi ilginc olmus. Allah akil fikir versin. Ama burada eniste de suclu. Hala biliyor ki ne hata yaparsa yapsin donup gelebilecegi bi bir evi var. Enistenizin bir kere ona bu guveni vermemesi lazimdi.

Sorumsuzluğumu oranın aile bakanlığına dilekçeyle anlatın çocukları almaya çalışın. Arada ziyan olmasın yavrucuklar..

Allah o cocuklara yardim etsin,
Boyle insanlRdan da bizi uzak etsin.

Ne yapilir ki, kucuk cocuklari Turkiyeye getirseniz, babanne dede yaninda buyuseler.
Onlari oradan kurtarmak lazim. Cocuklarin da ahlaki bozulur, yabanci adamlar yaninda ne yasarlar bilinmez. :( cok uzuldum hallerine :(

Ben de bazilarina gore cok simarigim ama daha karnimdaki bebegim icin omrumu feda etmeye hazirim, lutfen Allahim lutfen, kotu anne babalar yapma bizi.

Bana neden inandırıcı gelmedi açıkliyim ; en midesiz erkek bile kadon başkasına kaçıp onun evine donduğunde kabul etmez..

burası çok saçma bir detay olmuş.

Bu haltı yiyenlerin Kocaları nsl evine kabul ediyor anlamıyorum, her doğuran anne olamaz ,,bu kadın kudurmuş

Bana neden inandırıcı gelmedi açıkliyim ; en midesiz erkek bile kadon başkasına kaçıp onun evine donduğunde kabul etmez..

Inanin bana hikayenin hepsi saçma geliyor.basta aşağı mide bulandırıcı. Fakat malesef gerçek buymuş. Keşke dediginiz gibi gerçek olmasaydı kuzenlerim icin bunu cok isterdim...

Maşallah biz bi kocayla baş edemiyoz millet 3 5 Allah ne verdiyse ne yiyip ne iciyolarsa

Iste sirf bu pislikler icin Türkiye ye idam gelsin istiyorum bakin sonra ortada sorun kaliyor mu !!

Çok doğru bulmasam da kabul edip yeniden aynı evde yaşayanları kendi gözümle gördüm.

yuh neler yaşanmış böyle. hayır her doğuran annelik yapamaz. çocuğunun iyiliğini düşünen anneyle çocukları yaşadığı adama götüren anne bir değildir

Sonradan bende dusundum sinirle yazdim o yuzden o zaman yine Türkiye ye koca bulmaya geldiginde yakalariz :)

Kadın bu işin uzmanı olmuş kolay yakalanır mı sizce? :)
Bu arada asma fikrinize katılmıyorum.
Yani en azından böyle bir şey için.
Yanlış anlamayın kadını savunduğum filan yok.

Bu aralar bu tarz kadınların konusunu çok okuyor sağda solda çok duyuyorum vay arkadaş

Back
X